Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün bebeğimin besigini hazırladık, yatağı artık hazir.
Hastane çantasının son kontrolleri yapıldı.
Tüm ev süpürüldü
Annem ceyizimdeki beyaz dantelli nevresim takimini cikardi lohusa yatağı için
2 makine çamaşır yıkandi, kurudu, yerleşti.
Evde ütülenmesi gereken herşey utulendi.
Sanki bütün ev bebek kokuyor bugün, tuhaf duygular içindeyim, hem çok heyecanlıyım, hem de hüngür hüngür aglayasim var.

Akam yemeginden sonra bulaşıkları toplayamamistim, birazdan kalkıp mutfağı toplayacağım.

İyi geceler anca girebildim siteye. Bilmeden buzdolabı temizleme ödevini yapmışım çok sevindim
Bugün;
Dün gece yıkanan çamaşırları toplayıp, yerlerine yerleştirdim,
Bulaşık makinesini boşalttım,
Kahvaltı hazırlayıp, topladım,
Gün içinde iki defa mutfak çöpünü attım,
İki makina çamaşır yıkandı, kuruyorlar,
Akşam yemeğini eşimle hazırladık,
Masa toplandı, tezgah, ocak ve parçaları yıkandı,
Bulaşık makinesini çalıştırdım,
Duş, lavabo ve tuvaleti temizledim, el havlularını değiştirdim,
Sabahtan siteye girebilseydim, bulaşık makinasını temizleme ödevini de yapabilirdim ama yarın yapmaya çalışacağım.

Günaydın erkencisin bugün ben kışlıklar çıkartmadım ama gündüzleri kısa koluyla gezecek kadar hava sıcak sadece akşam sabah biraz serin o yüzden hava soğusun diye bekliyorum sen çıkarttın mi kışlıklar

Gunaydinnnn
Icimi okur gibi bi halin var
Inşallah yapabilirim cunku biraz rahatsizim doktora gidicem oglusumu okula bırakır bırakmaz tam ihtiyacım olan ödev

Canım dışim geçiyor ama doktorun verdiği antibiyotik deli mide ağrısına neden oldu kaç yıllık hayatımda böyle bir ağrı yasamadim sanki midemde beton çivileri var
Teşekkür ederim.
gecenlerde diş ağrısından aynı şekilde fazla ilaca ve antibiyotiğe maruz kaldim. yoğurt yedim hafifletti ama ilactan 4 saat sonra falan yedim. birde içebiliyorsan elma sirkesi rahatlattı.

Günaydın ❤

Dün hep mutfak işi yemek falan yaptım.
Bide salonun camlarından birini sildim.

Zaten yetti.

Kızların odasında kışlık değişimi yaptım biraz ama hep parça parça.
Hala tam bitiremedim.
Bugün halıları göndericem inş.
Belki bi silsem yeterdi sık göndermiyorum normalde ama yapacak durumda değilim. Hele mutfak halısı.

Banyo dolabını yeni düzenledim , kışlıkları çıkardığımda elbise dolabı da elden geçti bana da sökük dikmek düştü

Yeminle butün ödevlere ihtiyacim var. Bi kere de bugün rahatım evin her yeri derli toplu temiz desemya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…