Çaydan sonra kahve. Kahveden sonra belki açarsın.Dur daha açmadım gazı
Çaydan sonra kahve. Kahveden sonra belki açarsın.pawlover olaydı. Aslan terlik kaplan terlik bütün ozelliklerimi yazardı gi.
Elhamdülillah pirdaşUçuyosun bide
Ben şuan kendime gaz veremiyorum kiMusluk bana gaz ver
Yoo çıkan şey geri atılmaz buzluğa.Az biraz ıspanak var yemek olmaz diye yufka çıkardım 1 saat önce börek yaparım dedim. Şuan zor geldi. Geri buzluğa mı atsam öff
Aslan musluk kaplan musluk sen kiiii odaları tertemiz edersin. Sen ki simdi WC banyoya girsen 15 dakikada halledersinBen şuan kendime gaz veremiyorum ki
İkinizde aslansiniz terliksu senin 1 saatin var işlerini bitirmek için musluk suyu sende ispanagi ocağa at dogramadan kendi suyunu çeksin haslansin şu atma ayrıca. 10 dk sürmez zaten sonra doğra kavur birde yumurta oh misBen şuan kendime gaz veremiyorum ki
Haaaa gözleme evet hiç aklıma gelmedi. Yine gitmiyor beynime oksijen.Yoo çıkan şey geri atılmaz buzluğa.
Yumurtalı yaparsın çok az değilse.
Börek zorsa gözleme yap oha çok güzel olur
Ben miAslan musluk kaplan musluk sen kiiii odaları tertemiz edersin. Sen ki simdi WC banyoya girsen 15 dakikada halledersin
Aha bir mübarek.İkinizde aslansiniz terliksu senin 1 saatin var işlerini bitirmek için musluk suyu sende ispanagi ocağa at dogramadan kendi suyunu çeksin haslansin şu atma ayrıca. 10 dk sürmez zaten sonra doğra kabur birde yumurta oh mis
Peki ya çıkardığım yufka nolcakİkinizde aslansiniz terliksu senin 1 saatin var işlerini bitirmek için musluk suyu sende ispanagi ocağa at dogramadan kendi suyunu çeksin haslansin şu atma ayrıca. 10 dk sürmez zaten sonra doğra kavur birde yumurta oh mis
He sen oturduğun yeri temizlemeye 15 dakika varHaaaa gözleme evet hiç aklıma gelmedi. Yine gitmiyor beynime oksijen.
Ben mi
Ay yok ya 2 iş çıkacak dur bakalım yaparım inşOnuda yarın öbürgun kahvaltıya sigara böreği yap yada yanına boş gözleme yap tavada 2 dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?