Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hiç sorma eşimin bir akrabası grip oldum diye hastaneye gidiyor kendi kocası korona olmuş sözde karantina demişler bir yakınları ameliyat olmuş ona geçmiş olsuna gitmişlerdir de kv sinirlendi laf söyledi ona bir de rahat rahat diyor ki ee çok korkuyorsunuz bak bir şey olmadı ona da olmaz olup kurtulalım en azından dedim valla şaka gibi Allahtan uzakta oturuyorlar ama işte gittiği insana yazık inşallah bir şey olmaz

Merhaba...

Bu gün esim evde pek birşey yapamam genel toparlama dışında sanirim

Sabah kalktım, oğlanı hazırlayıp okula bıraktım.
Dönüşte poğaça vs alıp çay koydum.
Yendi, kahvaltıyı kaldırdım, tezgâhımı , bulasigimi toparladım.
Yataklar toplandı.
Evim şu an için temiz ama gün içinde ne olur bilemem.
Birazdan hazırlanıp market alışverişine gidicez. Artık seyreyle curcunayi
Eve geldiğinde herşeyi yıkamadan, temizlemeden dolaba koyamayacağım için çok uğraştıracak..
Artı oğlanı okuldan alıp çocukları göz doktoruna götüreceğiz..
Yoğun bir gün.
Görüşmek üzere..

Günaydın herkese hayırlı cumalar olsun dilekleriniz dualarınız namazlarınız kabul olsun
Günaydın,amin
Kolay gelsin

Gene kaçamadık
Tırnağım sıkıntılı ya kuzum azdı gene bu ara

Evet ya insan nasıl bu kadar sorumsuz ve rahat davranır anlayamıyorum.biz o kadar dikkat ederken bize bişey olmaz yaa diyenlere pata küte girişesim geliyo.burda da türkiyeden gelip karantinadan kaçanlar oldu hep.hem de pozitif olduğu halde.bi de çok zengin üst düzey kodomanlar karantinasız geldiler test bile yapılmadı onlara.hep örtbas edildi bi de.yani hayati bi durum var ortada nasıl bi sorumsuzluktur bu akıl almıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…