Bonus nerelerdesin bayadır göremedim
Ben de bıraktığın gibi devam canım. Okul ev çok yoğun geçiyor. Bütün gün yemek temizlik hep bir iş koşturmacaBurdayım canım buralardayım. Diyet tarafına uğramıyorum kafamı sağlam tutmak için.
Cuma olduğunu bugün unutmuşum ama aklımda.
Sen nasılsın neler yapıyosun?
Ben de bıraktığın gibi devam canım. Okul ev çok yoğun geçiyor. Bütün gün yemek temizlik hep bir iş koşturmaca
tabiiii ki benGrubun en düzenlisi kim?
Her gün bıkmadan devamli yapan.
Ben de duzensizlik var.
Bugün dünyanın en temiz kadını olabilecek temizliği yapabiliyorken , yarın oluyor en pis kadın olabiliyorum. ortam yok arkadaş bu da beni mahvediyor
Benim.Grubun en düzenlisi kim?
Ben de duzensizlik var.
Bugün dünyanın en temiz kadını olabilecek temizliği yapabiliyorken , yarın oluyor en pis kadın olabiliyorum. ortam yok arkadaş bu da beni mahvediyor
Grubun en düzenlisi kim?
Ben de duzensizlik var.
Allah yardımcın olsun.hadi beni uğurlayin 6478 gundur silemedigim kapilari silmeye gidiyorum su dökün arkamdan
Adioshadi beni uğurlayin 6478 gundur silemedigim kapilari silmeye gidiyorum su dökün arkamdan
Af buyur
esir camasirlar tuttum bunuBu saate kadar neler yaptım
✔Yataklar toplandı
✔Bulasık makınası bosaltılıp yerlestırıldı
✔Bı makına camasir asıldı( makınada esir kalanları bir sekılde cıkarmayı basardım)
✔2 makına camasir katlanıp yerlestırıldı( dun makına hata vermeden once yıkanmıstı)
✔Kahvaltı Bulasıkları makınaya yerlestırıldı
✔Ev supurulup silindi
✔Cocukların oyuncakları yerlerine yerlestırıldı ve duzenlendı
✔Banyonun halıları degıstırıldı
✔Fırın temizliği yapıldı(odev yerine getirildi)
✔Aksam yemekleri yapıldı
✔Dusa kabın ılaclandı temizlenmek ıcın bekliyor
Yapılması planlananlar
✖Markete gıtmek
✖Dusakabın temızlemek
✖Caycıyı temizlemek
Sorma canım dinden beri makınam su bosaltım hatası veriyor kapagıda actırmıyıordu bı sekılde camasırlari durulatıp sıktırmasını basarabıldım ama hala boruyu tıkayan madeni para olay mahallinde duruyoresir camasirlar tuttum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?