Ben de dayanamadım dik süpürge zorlamıyo diye bi tur onla süpürüverdim evi
Kızdım sanaBen de dayanamadım dik süpürge zorlamıyo diye bi tur onla süpürüverdim evi
Düşüncelere daldım,kafa dağıtmam lazımdı:/Bana da azcık bu enerjiden lazım
Allah şifa versin canım.İyi olup çıkacak İnşaallahKızlar son durum eşimi hastaneye yatırdık. Sağ Salim çıkarmak nasip olsun inş
Sırayla yap hepsini bir güne sığdırma zor olurAy ben eve bir süpürge bir bulaşık çamaşır yapsam bitti sanıyorum bu aralar ama fırın dolaplar kapılar beni de gör artık diye mikrofonu eline almış anons ediyorlar yarın yapım inşallah
İyi canım. Hastanede ama durumu iyiH hasbeenandgone annen nasıl oldu?
H hasbeenandgone geçmiş olsun inş hemen iyileşip çıkar
Evet Kızlar coronadan yattı. Durumu iyi ama. İnş hayırlısı ile annem de o da tüm hastalarımız da iyileşirH hasbeenandgone coronadan mi yattı eşiniz. Korkmayın iyi olmuş hastanede daha çabuk iyilesir insallah. Benimde annem 5 gün kaldı. Psikolojik olarak kotulemisti yalnızlıktan ötürü. Sadece günde bir hemşire 5 dkligina görüyorum falan diyordu. Ama tedavisi için iyi oldu. Daha hızlı toparlandı, atlatıp çıktı. İnşallah esinizde öyle.olacak
Geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce düzelir çıkar haStanedenEvet Kızlar coronadan yattı. Durumu iyi ama. İnş hayırlısı ile annem de o da tüm hastalarımız da iyileşir
Eline sağlık
Kalktım,midem bulandı üşüme geldi,kalk kızım yatmak sana yaramıyor dedim
Eline sağlık
Yok yav benmiyim
Eline sağlık
Sen ona uyma çalışkan çekirgem
Su dökmiyim ki daha çok iş yap
Eline sağlık
Kolay gelsin,dikkat et
Eline sağlık
İnşallah terliğimGeçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce düzelir çıkar haStaneden
Çok mu hiç bakmadım bugünMutfak toplu çay içiyorum.
Camı silemedim süpürdüm sadece.
Yarına artık.
Vaka sayılarına bakıp öyle düşünüyorum
Rabbım sıfa versin gecmıs olsunKızlar son durum eşimi hastaneye yatırdık. Sağ Salim çıkarmak nasip olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?