Basiniz sagolsun Rabbım mekanını cennet eylesinBabam öldü içime ateş yaktılar sanki.
Ya ben sogani denedim ama koktu buzluk hepTam 2 saatir soğan doğradım ev soğan kokuyor.
Hepsini bir yemeklik poşetleyip buzluğa attım.
Hem bozulmuyor hem zamandan tasarruf. Çok pratik.
Evim dünden topluydu.
Sadece üstünden toparladım her yeri.
Bulaşık dizdim.
Çamaşır astım; kuruyanlari katladım.
Yemegim tamam.
Tezgâhım vs toplu.
Benden bukadar..
Basin sagolsun mekani cennet olsun inşallahBabam öldü içime ateş yaktılar sanki.
Canım donana kadar kokuyor sonra koku falan kalmıyor. Hem koksun ne güzel soğanın gazi buzluğa mikroplardan arındırır.Ya ben sogani denedim ama koktu buzluk hepiki buzdolabi poşetine koydum bide. Posette yirtik falan mi vardi bilmiyorum
Hmm o zaman bi daha sans veriyim soğanaCanım donana kadar kokuyor sonra koku falan kalmıyor. Hem koksun ne güzel soğanın gazi buzluğa mikroplardan arındırır.
Ver ver vallahi büyük kolaylık.Hmm o zaman bi daha sans veriyim soğana
Haha evet azcik zaman alabiliyo tüm gün kadarVer ver vallahi büyük kolaylık.
Aç poşeti at tencereye kavrulsun, hazır doğranmış..
Keşke diyorum çalışırken yapsaymışım
Ama ozaman da tek izin günümde soğan mı soymaya ugrasacaktim
Işe gidiomusum elim ayağım soğan kokuyomuşHaha evet azcik zaman alabiliyo tüm gün kadar
Kızlar ben rondodan geçiriyorum valla. Soğan doğrama eziyetim sona erdiHaha evet azcik zaman alabiliyo tüm gün kadar
Başın sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin çok üzüldümBabam öldü içime ateş yaktılar sanki.
OkudumAtaayemi zeynepyu nun babası için Kızlar okuyabilen 3 ihlas bir Fatiha okusun. Amcamıza bir faydamız olsun inş. Ben başlıyorum okumaya....
Annem kavurup kavanoz lara koyuyor o cok iyi oluyorYa ben sogani denedim ama koktu buzluk hepiki buzdolabi poşetine koydum bide. Posette yirtik falan mi vardi bilmiyorum
Ben de okuyorumAtaayemi zeynepyu nun babası için Kızlar okuyabilen 3 ihlas bir Fatiha okusun. Amcamıza bir faydamız olsun inş. Ben başlıyorum okumaya....
Aa bunu da ilk kez duydumAnnem kavurup kavanoz lara koyuyor o cok iyi oluyor
Kıslık yaptigimız kavanoz lara yapıyor canım actıgın kavanozu buzlukta muhafaza ediyorsun bittikçe yeni kavanoz gelsınAa bunu da ilk kez duydumbuyuk porsiyonlarda koyuyo dimi tek yemeklik degil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?