Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayy yok ben girişe pinlemiştim 24 ağustosta pinleyince o sayfa kalmış geçen hafta girince uyku sersemi o günün ödevi sanmışım oraya tıklayınca direk 24 ağustosa gidiyor

Eklentiler

• F0CBE9DE-3480-474B-915A-0B0D199BA6EE.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 21
  • 67BCEA89-D14D-4A50-8A21-A5A2BD35ABE3.webp
    33,8 KB · Görüntüleme: 26
Dün fırını sildigim için bugün Ocak ve damlumbazi sildim. Mutfak ve salona süpürge yaptım. Misafir WC sini yıkadım, aslında dün yapacaktim ama üşendim.
Tezgahı duzenledim bulaşıkları yıkadım.
Yatak odasının tozunu aldım, genel dağınıklığı toparladım. Bu kadar
Yemek yapıp ders calisicam.
Buzdolabı üstü ve kumanda temiz daha :)
Onun yerine çöpleri atsam olur mu :)
Birde çöpleri atayım.

Ben neler yaptım, pek keyfim yok bugün

Yatakları düzelttim
Kahvaltı faslı
Elde yıkanacakları yıkadım,kurulayıp yerleştirdim
Mutfak tezgahını,ocağı ayrıntılı sildim,üstündekileri de
Çaydanlığı parlattım
Buzdolabı ve dondurucunub üstünü sildim
Servis kaşıklarının olduğu çekmeceyi düzenledim

İşim çok

Ev süpürülecek
Wc temizlenecek
Kitap okunacak
İşleme yapılacak
Büyükle ders çalışılacak

Kitabı yatmadan okurum

Keşke benim de keyfim böyle kaçsa keyfim olmayınca ev evlikten çıkıyor. Bi de biraz rahatsızım adım atacak yer yok. Tezgah desen bardak koyacak yer yok

Yapilanlaaar

Ödev tamamen

Yatak odası supuruldu , uzun süredir ertelediğim gardırop üstü silindi.(aslında gönül ister odayı komple boşaltıp silip supureyim ama gardırop ve baza herkul degilsen kaldirilabilecek türde degil)

Çocuk odaları komple kaldırılıp supurulup silindi, yatakları silkelendi, temiz serildi..

Hol supurulup silindi.

Banyo&tuvalet çamaşır suyu ile yıkandı.

Küçük tuvaleti ardiye olarak kullanıyorum. Herşeyi boşaltıp çamaşır suyu ile yıkadım. Silip ; herşeyi yeniden yerleştirdim toparladım.

Dis kapı kolları da dahil komple olmak uzere , Kapı önü çamaşır suyu ile silindi. Ayakkabılar düzeltildi.

Şimdi yemek koyup salon ve mutfağı toparlamak kaldı..

Bu arada 2 makine de çamaşır yıkandı, asıldı.

Oğlanı banyosu bitince marsapada sirke ile duruladim oksuruyo anne burnuma ağzıma açtı diye ah oğlum bi bilsen anan ne takıntılı
Hala dünki hastane maceramizdan kalan "mikrop kaptik" düşüncesini beyninden atamıyorum

Ben her banyoda yaparım onu kaya tuzu da atarım
Hahah şaka değil he
Kızımın saçında seboreik dermatit var mesela asla geçmez malum illet birşey. Kepeğe benziyor.
Bir ara sampuanina yıkarken karbonat karıştırıp yıkardım.
Başka bi zaman da sirke ile duruladim ki temiz olsun. Ne kadar yıkasam da çıkmıyor tellerinden kepek deli oluyorum. Pis gibi geliyor..

Keşke benim de keyfim böyle kaçsa keyfim olmayınca ev evlikten çıkıyor. Bi de biraz rahatsızım adım atacak yer yok. Tezgah desen bardak koyacak yer yok
Geçmiş olsun.Keyfim olsun olmasın sonunda o işler bana kalacağı için ertelemeden yapıyorum mecburen.
Sırtım çok ağrıyor uzun zamandır,iki gündür tavan yaptı,başım ağrıyor,karnım ağrıyor
Yatınca geçse benimkiler keşke,yatarım aslında ama daha beter oluyorum:/
Bir dokun,bin ah işit

Yatan kim çocukların peşinde geceleri 4 saat uyusam kar sayıyorum.

Onun için beslenmeyi düzenleyeceksin. Paketli gıda rafine şeker hazır ekmek vs katkılı yiyecekler çıkacak hayatından. Kimyasal sabun/ şampuan kullanmayacaksın. Düzenli hacamat yaptıracaksın. Aidin salihin kitaplarından birinde detaylı yazıyor. Rabbim şifa versin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…