Dediysem de hatırlamıyorum hiçAllah allah buzdolabını silin üstünü unutmayın demedin mirüya mı gördüm ben
Bunu vermişim23 Ekim Ödevi :
* Buzdolabı temizlemek
* Mutfak masa sandalyesi silmek
Görüyorum ki çoğunluk boşluğa düşüp salmış
Herkes silkelensin kendine gelsin bakalım
Bunu vermişim11 kasım ödevi
Bulaşık makinesi temizlemek
Buzdolabı sebzelik kısmını temizlemek
Kahvaltılık koyulan kapları temizlemek
Oyuncak ayıklamak
@Bonus
@pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
p a t u l i
@Pasiflora25
@cyd86
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
Ayy yok ben girişe pinlemiştim 24 ağustosta pinleyince o sayfa kalmış geçen hafta girince uyku sersemi o günün ödevi sanmışımBunu vermişim
Ayyy ben tül parlaticisiyla halıdaki lekeleri siliyorum hep kafa oraya gidiyor hemenNe halısı kız tül dedimtülleri yıkıyorum da
Çıkarıyo mu kiAyyy ben tül parlaticisiyla halıdaki lekeleri siliyorum hep kafa oraya gidiyor hemen
Keşke benim de keyfim böyle kaçsa keyfim olmayınca ev evlikten çıkıyor. Bi de biraz rahatsızım adım atacak yer yok. Tezgah desen bardak koyacak yer yokBen neler yaptım, pek keyfim yok bugün
Yatakları düzelttim
Kahvaltı faslı
Elde yıkanacakları yıkadım,kurulayıp yerleştirdim
Mutfak tezgahını,ocağı ayrıntılı sildim,üstündekileri de
Çaydanlığı parlattım
Buzdolabı ve dondurucunub üstünü sildim
Servis kaşıklarının olduğu çekmeceyi düzenledim
İşim çok
Ev süpürülecek
Wc temizlenecek
Kitap okunacak
İşleme yapılacak
Büyükle ders çalışılacak
Kitabı yatmadan okurum
Ayyy ben tül parlaticisiyla halıdaki lekeleri siliyorum hep kafa oraya gidiyor hemen
Ben ilk kez hayatımda tül parlatici duydum. Her markette var mı ki :)Çıkarıyo mu kiilk defa duydum
Allah bin kere razı olsun Negoom. Ödev kolaymış14 kasım ödevi
Buzdolabı üstünü silmek
Kumanda temizlemek
@Bonus
@pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
p a t u l i
@Pasiflora25
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
Ben her banyoda yaparım onuOğlanı banyosu bitince marsapada sirke ile duruladim oksuruyo anne burnuma ağzıma açtı diyeah oğlum bi bilsen anan ne takıntılı
Hala dünki hastane maceramizdan kalan "mikrop kaptik" düşüncesini beyninden atamıyorum
Hahah şaka değil heBen her banyoda yaparım onukaya tuzu da atarım
Geçmiş olsun.Keyfim olsun olmasın sonunda o işler bana kalacağı için ertelemeden yapıyorum mecburen.Keşke benim de keyfim böyle kaçsa keyfim olmayınca ev evlikten çıkıyor. Bi de biraz rahatsızım adım atacak yer yok. Tezgah desen bardak koyacak yer yok
Yatan kim çocukların peşindeGeçmiş olsun.Keyfim olsun olmasın sonunda o işler bana kalacağı için ertelemeden yapıyorum mecburen.
Sırtım çok ağrıyor uzun zamandır,iki gündür tavan yaptı,başım ağrıyor,karnım ağrıyor
Yatınca geçse benimkiler keşke,yatarım aslında ama daha beter oluyorum:/
Bir dokun,bin ah işit
Onun için beslenmeyi düzenleyeceksin. Paketli gıda rafine şeker hazır ekmek vs katkılı yiyecekler çıkacak hayatından. Kimyasal sabun/ şampuan kullanmayacaksın. Düzenli hacamat yaptıracaksın. Aidin salihin kitaplarından birinde detaylı yazıyor. Rabbim şifa versin canımHahah şaka değil he
Kızımın saçında seboreik dermatit var mesela asla geçmez malum illet birşey. Kepeğe benziyor.
Bir ara sampuanina yıkarken karbonat karıştırıp yıkardım.
Başka bi zaman da sirke ile duruladim ki temiz olsun. Ne kadar yıkasam da çıkmıyor tellerinden kepek deli oluyorum. Pis gibi geliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?