Hayal de mi kurmayalım beeİş yapıcam iş hayale bak
Takılıyom peşineGittim 1.5 saat inş
Hayaller orman havası,hayatlar temizlikHiç o modda değilim bugün ya kitap kahve yağmur battaniye ve biraz da müzik havamdayım. Şöyle orman içinde bi ev ve güzel bi kış bahçem olsa bide orda olsam oh oh. Mecburi yemek yapma işi olmasa kalmam yani
Bir de yemek var nego :/Hayaller orman havası,hayatlar temizlik
Benim de yok yemeğim,ne yapıcam fikrim bile yok:/Bir de yemek var nego :/
Bi isteksizlik var üzerimde. Bebek hala tuvaletini öğrenemedi hala bez takamıyorum baya yoruyor beni. Daha çok gelmeye çalışırımÇok şükür.Bu ara daha az geliyorsun sanki
Ben de düşündüm düşündüm markette patlıcan gördüm pişireyim bari dedim aldım geldim. Zamanı da geçti iyi olur inşallahBenim de yok yemeğim,ne yapıcam fikrim bile yok:/
Dolaptan tazefasuşte çıkardım onu yaptım :/Benim de yok yemeğim,ne yapıcam fikrim bile yok:/
Allah razı olsun canım
Eş gücü diye bir şey varAkşam oldu yattım boş boş
Eşim gelecek patates kızartıyorum dünden kalan çorba ve
Allah kolaylık versin canım.İnşaallah öğrenir bir sn önceBi isteksizlik var üzerimde. Bebek hala tuvaletini öğrenemedi hala bez takamıyorum baya yoruyor beni. Daha çok gelmeye çalışırım
Dün yaptım patlıcanBen de düşündüm düşündüm markette patlıcan gördüm pişireyim bari dedim aldım geldim. Zamanı da geçti iyi olur inşallah
İlk defa kışlık atamadım dondurucuya,bir domates,bir ajvar sos:/Dolaptan tazefasuşte çıkardım onu yaptım :/
Ben maratona diye çıktım ama uyumuşum NegomMaratoncular ne yaptınız
Ben namaz kıldım,mutfağı topladım,evi süpürdüm,büyüğün banyosunu hazırladım yıkandı.
Ben maratona diye çıktım ama uyumuşum Negom
Lütfen o en ağır işti 2 saat 5 dakika boyunca beklemişim en nihayetindekronometre tutarken carpilani ilk kez görüyorum
Lütfen o en ağır işti 2 saat 5 dakika boyunca beklemişim en nihayetinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?