Düzenli Evimiz & Hayatımız

E benm koca 10 da gelecek evde de kv gil var dagitiyolar onlar yatana kdar asla derli toplu olamiyo malesef gitsinler bu yarismaya devam et o zaman erkenci olurum

Tşkler. Yok vertigo demişti doktor
Ne kaynaklı peki iç kulak iltihaplanması filan mı? Ben de daha önce 24 saatlik atak geçirmiştim çok kötü bir şey kızım sabaha karşı çığlık çığlığa ağladı bi fırladım aniden ne dengemi sağlayabiliyordum mide bulantısı baş dönmesi mahvetmişti O günden sonra ara sıra hala ataklar yaşıyorum

Geçmiş olsun. Gerçekten çok zor bişey. Mr çekildim bişey çıkmadı. 10 günlük ilaç verdi, Geçmezse kbb git dedi doktor. İlaç dün bitti. Bi kaç gün geçsin bakalım ne olacak

E benm koca 10 da gelecek evde de kv gil var dagitiyolar onlar yatana kdar asla derli toplu olamiyo malesef gitsinler bu yarismaya devam et o zaman erkenci olurum
Ben senin emir erin oluyum. Sen yarışma yapılsın dersin yarışma yaparım. Bu nasıl üslup yahu

Uslubumda bisey göremedim ben. O zaman devam edersen erkenci olurum ama şu zamanlar yapamiyorm dedim bunda ters bi durum yok Nego nun da beni yanls anlayacagini düşünmüyorum
Eee ben nasıl yapicam. Onlar gidince yarışmaya devam et o zaman yaparım. Evet üslupta ne olabilir ki. Bizde zaten hep yanlış anlarız

Uslubumda bisey göremedim ben. O zaman devam edersen erkenci olurum ama şu zamanlar yapamiyorm dedim bunda ters bi durum yok Nego nun da beni yanls anlayacagini düşünmüyorum
Emir kipiyle konuştuğun için üslup sıkıntılı olmuş.Yazı dili yanlış anlamalara müsait malum.

Eee ben nasıl yapicam. Onlar gidince yarışmaya devam et o zaman yaparım. Evet üslupta ne olabilir ki. Bizde zaten hep yanlış anlarız
ya sanki gerçek bi madalya var ortada. neyse beni anlamak isteyen anladı yanlş da anlayan kendisi bilir diyecek biseyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…