Düzenli Evimiz & Hayatımız

Emir kipiyle konuştuğun için üslup sıkıntılı olmuş.Yazı dili yanlış anlamalara müsait malum.
Eger yanlis anladiysan etiketimi komple kaldirabilirsin bu sayfadan. Ben yanls anlasilmak istemem asla. 3 4 gun snra gittiklernde yarismaya devam edersen erkenci olurum dedim sadece olay baska taraflara çekildi. Edersen yerine devam et dedim ufack bi cümle ve o yazidaki amacm erkenci olurum demekti sadece hepsi bu

Geçmiş olsun. Gerçekten çok zor bişey. Mr çekildim bişey çıkmadı. 10 günlük ilaç verdi, Geçmezse kbb git dedi doktor. İlaç dün bitti. Bi kaç gün geçsin bakalım ne olacak
İnşallah herhangi bir şey çıkmaz canım benim de MR sonuçlarım çok şükür temiz çıkmıştı kbb ilaçları fayda etmemişti Bahsettiğim vertigo atağından sonra uykuya dalacakken boşluğa düşme hissi yaşarız ya gündüz vakti bunları yaşıyordum sağ kolum ve bacağında tek sebebi yorgunluk ve uykusuzlukmuş seni de böyle bir durum tetiklemiş olabilir mi canım ?

ya sanki gerçek bi madalya var ortada. neyse beni anlamak isteyen anladı yanlş da anlayan kendisi bilir diyecek biseyim yok

Yanlış da anlayan kendisi bilir demek hoş bir tutum mu? Motivasyon amaçlı yaptığım bir şey,sanki gerçek madalya diye dile getirmeye bile lüzum yok.
Devam et veya devam eder misin ya da devam edecek misin arasında söyleme tarzı olarak epey bir fark var takdir edersinki.
Mesele etiket meselesi hiç değil zaten.Üslup arkadaşım üslup.
Biri senden bir şey istediği zaman şunu yap dese mi hoş olur yapar mısın dese mi?Empati lütfen

Sessiz takipçinizim okuyordum sizi arada yakalandım
peki hoş geldin
Bozdur bozdur harca
Bi ara gerçek sanan olmuştu çeyrek takıyordu o zaman Nego
Tetikleyici hiç bişi olmadı. Nöroloji ilaç vermişti. İşe yaradı ama bırakınca devam ediyorsa kbb görün dedi. Başka bi şikayetim yok sadece dönme oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…