- 12 Kasım 2020
- 4
- 24
- 3
Sessiz takipçinizim okuyordum sizi arada yakalandımSabahtan beri buradasın da bi sesini duyayım dedim
Eger yanlis anladiysan etiketimi komple kaldirabilirsin bu sayfadan. Ben yanls anlasilmak istemem asla. 3 4 gun snra gittiklernde yarismaya devam edersen erkenci olurum dedim sadece olay baska taraflara çekildi. Edersen yerine devam et dedim ufack bi cümle ve o yazidaki amacm erkenci olurum demekti sadece hepsi buEmir kipiyle konuştuğun için üslup sıkıntılı olmuş.Yazı dili yanlış anlamalara müsait malum.
Hoş geldinizSessiz takipçinizim okuyordum sizi arada yakalandım
Tüh kaçtı madalya
Bozdur bozdur harcaAman aman sanal altın lütfen
İnşallah herhangi bir şey çıkmaz canım benim de MR sonuçlarım çok şükür temiz çıkmıştı kbb ilaçları fayda etmemişti Bahsettiğim vertigo atağından sonra uykuya dalacakken boşluğa düşme hissi yaşarız ya gündüz vakti bunları yaşıyordum sağ kolum ve bacağında tek sebebi yorgunluk ve uykusuzlukmuş seni de böyle bir durum tetiklemiş olabilir mi canım ?Geçmiş olsun. Gerçekten çok zor bişey. Mr çekildim bişey çıkmadı. 10 günlük ilaç verdi, Geçmezse kbb git dedi doktor. İlaç dün bitti. Bi kaç gün geçsin bakalım ne olacak
Hoşbuldum teşekkür ederimHoş geldiniz
Yo yo buraya takılacaksan emir vermiycen kardeşim. Kimse kimseye emir vermiyor burda. Anlayan anlamayan laf kalabalığı yapmaya sanki gerçek bi madalya var ortada. neyse beni anlamak isteyen anladı yanlş da anlayan kendisi bilir diyecek biseyim yok
ya sanki gerçek bi madalya var ortada. neyse beni anlamak isteyen anladı yanlş da anlayan kendisi bilir diyecek biseyim yok
Yanlış da anlayan kendisi bilir demek hoş bir tutum mu? Motivasyon amaçlı yaptığım bir şey,sanki gerçek madalya diye dile getirmeye bile lüzum yok.Eger yanlis anladiysan etiketimi komple kaldirabilirsin bu sayfadan. Ben yanls anlasilmak istemem asla. 3 4 gun snra gittiklernde yarismaya devam edersen erkenci olurum dedim sadece olay baska taraflara çekildi. Edersen yerine devam et dedim ufack bi cümle ve o yazidaki amacm erkenci olurum demekti sadece hepsi bu
Elini çabuk tut canımTüh kaçtı madalya
Sessiz takipçinizim okuyordum sizi arada yakalandım
Bi ara gerçek sanan olmuştu çeyrek takıyordu o zamanBozdur bozdur harca
Tetikleyici hiç bişi olmadı. Nöroloji ilaç vermişti. İşe yaradı ama bırakınca devam ediyorsa kbb görün dedi. Başka bi şikayetim yok sadece dönme oluyoİnşallah herhangi bir şey çıkmaz canım benim de MR sonuçlarım çok şükür temiz çıkmıştı kbb ilaçları fayda etmemişti Bahsettiğim vertigo atağından sonra uykuya dalacakken boşluğa düşme hissi yaşarız ya gündüz vakti bunları yaşıyordum sağ kolum ve bacağında tek sebebi yorgunluk ve uykusuzlukmuş seni de böyle bir durum tetiklemiş olabilir mi canım ?
19:30 ocak Aspırator dahil pırıl pırıl yapıldıMutfağı ilk kim toplayacak,hazır mıyız
Topladığınız saati yazmayı da unutmayın lütfen
Bonus
@pawlover
@musluk suyu
@samdan
terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Anka
@merve-onur
H hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
minikbebegim9640
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
U UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
Hani bana hani bana
Kacırmısız bugun madalyayıMadalya için artık etiket yapmıycam,dileyen akşam topladım diye yazar bende keyifle madalya takarım
Maksat motivasyon,işe teşvik. Eğlenceli hale getirmek.
Hayır ama iyi o. Kanser kontrolleri yapılıyorElini çabuk tut canım
Annen de çıktı mı hastaneden?
Çoğunlukta öğleden sonra kahvaltıdan sonra yaparım hazırda durur
Ben kahvaltidan sonra koyuyorum ocaga.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?