- 27 Kasım 2016
- 4.385
- 18.343
- 208
Anka bi ev nesiz olmaz? Yemeksiz tabii ki. Ben evdeysem ilk iş yemeği hallediyorum. Hem mutfak daha temiz oluyor hem kafam rahat kalıyor. Mikrodalga ile ısıtıyorum ohhh miss. Bizim gibi insanlara mikrodalga ve kurutma Makinesi büyük kolaylık. Bi de kahve keyfisi için elektronik kahve Makinesi tabii ki....Nego seni de alıntılamıştım gitmiş. Teşekkür ederim cevaplarınız için. ben akşama kadar başka şeylerle oyalanıyorum sonra yumurta kapıya gelince yemek pilav çorba salata derken mutfak savaş alanına dönüyor
Bu 3 makınada bende yokAnka bi ev nesiz olmaz? Yemeksiz tabii ki. Ben evdeysem ilk iş yemeği hallediyorum. Hem mutfak daha temiz oluyor hem kafam rahat kalıyor. Mikrodalga ile ısıtıyorum ohhh miss. Bizim gibi insanlara mikrodalga ve kurutma Makinesi büyük kolaylık. Bi de kahve keyfisi için elektronik kahve Makinesi tabii ki....
Hepsi varAnka bi ev nesiz olmaz? Yemeksiz tabii ki. Ben evdeysem ilk iş yemeği hallediyorum. Hem mutfak daha temiz oluyor hem kafam rahat kalıyor. Mikrodalga ile ısıtıyorum ohhh miss. Bizim gibi insanlara mikrodalga ve kurutma Makinesi büyük kolaylık. Bi de kahve keyfisi için elektronik kahve Makinesi tabii ki....
Hoşbulduk teşekkür ederimpeki hoş geldin
Bi ara gerçek sanan olmuştu çeyrek takıyordu o zamanNego
Tetikleyici hiç bişi olmadı. Nöroloji ilaç vermişti. İşe yaradı ama bırakınca devam ediyorsa kbb görün dedi. Başka bi şikayetim yok sadece dönme oluyo
İnşallah ciddi bir şey yoktur canım Allah şifa versin inşallahTetikleyici hiç bişi olmadı. Nöroloji ilaç vermişti. İşe yaradı ama bırakınca devam ediyorsa kbb görün dedi. Başka bi şikayetim yok sadece dönme oluyo
Yaa ben bu yarışta hep sonuncu olacağım herhaldeMutfağı ilk kim toplayacak,hazır mıyız
Topladığınız saati yazmayı da unutmayın lütfen
Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
Aktif Lora
Anka
@merve-onur
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@minikbebegim9640
Z zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
U UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
Ellerine sağlık19:30 ocak Aspırator dahil pırıl pırıl yapıldı
Bana bir daha aşko dedirtmeHani bana hani bana
Çok şükür canım,kontrolleri nasıl pekiHayır ama iyi o. Kanser kontrolleri yapılıyor
Canım gel senle bu işi halledelim,yemeği erken yapmak senin için büyük kolaylık olur. Akşamdan kafanda belirle,kahvaltıdan sonra onu yapmak rutinin olsun olmaz mıNego seni de alıntılamıştım gitmiş. Teşekkür ederim cevaplarınız için. ben akşama kadar başka şeylerle oyalanıyorum sonra yumurta kapıya gelince yemek pilav çorba salata derken mutfak savaş alanına dönüyor
Bende de yokBu 3 makınada bende yokes kısısını ikna edemedim aldırmaya
Olay bu zatenYaa ben bu yarışta hep sonuncu olacağım herhaldeama olsun mutfak toplu yatalım da
3 nunde yoklugu hissediliyor bendede işte engelleri asamıyorumBende de yok
Ah canım kutlamanda yarım kaldıOleyy oleyyy oleyy
Şu sıralar her şey karışık belki aralık ayı için düşünebilirim bakalımEllerine sağlık
Bana bir daha aşko dedirtme
Çok şükür canım,kontrolleri nasıl peki
Canım gel senle bu işi halledelim,yemeği erken yapmak senin için büyük kolaylık olur. Akşamdan kafanda belirle,kahvaltıdan sonra onu yapmak rutinin olsun olmaz mı
Bende de yok
İyimisin ❤ bi sorun yok inşŞu sıralar her şey karışık belki aralık ayı için düşünebilirim bakalım
Benim için pek farketmiyor,olursa iyi olur ama yoksa da sıkıntı değil:)3 nunde yoklugu hissediliyor bendede işte engelleri asamıyorum
Tamam canımŞu sıralar her şey karışık belki aralık ayı için düşünebilirim bakalım
Benim için pek farketmiyor,olursa iyi olur ama yoksa da sıkıntı değil:)
Böyle şu da olsa diye söylendiğim zamanlar,kendi kendime kızarım.Eskiden çamaşır makinesi mi vardı,evlerde su mu vardı,bulaşık makinesi mi vardı.Sen çıkarıp asmaya erin diye söylenirim
Aşkon sevsin seni
Yayılmanı yerimtatlım bana da ters saate geliyor tam yayıldıgım saat
Çiş meselesiİyimisin ❤ bi sorun yok inş
Kansız kalmış Negom kanser kemik iliğinde. Ben de bilmiyorum Dr çözmeye çalışıyorum diyor. Covid servisinde yatınca ziyaret de yasak. Genel durumu iyi ama. Konu kanser olunca insan napıcağını bilemiyorEllerine sağlık
Bana bir daha aşko dedirtme
Çok şükür canım,kontrolleri nasıl peki
Canım gel senle bu işi halledelim,yemeği erken yapmak senin için büyük kolaylık olur. Akşamdan kafanda belirle,kahvaltıdan sonra onu yapmak rutinin olsun olmaz mı
Bende de yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?