Düzenli Evimiz & Hayatımız

Anka bi ev nesiz olmaz? Yemeksiz tabii ki. Ben evdeysem ilk iş yemeği hallediyorum. Hem mutfak daha temiz oluyor hem kafam rahat kalıyor. Mikrodalga ile ısıtıyorum ohhh miss. Bizim gibi insanlara mikrodalga ve kurutma Makinesi büyük kolaylık. Bi de kahve keyfisi için elektronik kahve Makinesi tabii ki....

Bu 3 makınada bende yok es kısısını ikna edemedim aldırmaya

Hepsi var
Yine tembelim yine tembelim gece 2-3 saat uyuduğumdan galiba

Hoşbulduk teşekkür ederim

19:30 ocak Aspırator dahil pırıl pırıl yapıldı
Ellerine sağlık
Hani bana hani bana
Bana bir daha aşko dedirtme
Hayır ama iyi o. Kanser kontrolleri yapılıyor
Çok şükür canım,kontrolleri nasıl peki
Canım gel senle bu işi halledelim,yemeği erken yapmak senin için büyük kolaylık olur. Akşamdan kafanda belirle,kahvaltıdan sonra onu yapmak rutinin olsun olmaz mı

Bu 3 makınada bende yok es kısısını ikna edemedim aldırmaya
Bende de yok

Şu sıralar her şey karışık belki aralık ayı için düşünebilirim bakalım

3 nunde yoklugu hissediliyor bendede işte engelleri asamıyorum
Benim için pek farketmiyor,olursa iyi olur ama yoksa da sıkıntı değil:)
Böyle şu da olsa diye söylendiğim zamanlar,kendi kendime kızarım.Eskiden çamaşır makinesi mi vardı,evlerde su mu vardı,bulaşık makinesi mi vardı.Sen çıkarıp asmaya erin diye söylenirim

Ne zaman yemek yapmaktan bıksam aynısını derim bende. Nimet var pişirmeye üşeniyosun diye

Kansız kalmış Negom kanser kemik iliğinde. Ben de bilmiyorum Dr çözmeye çalışıyorum diyor. Covid servisinde yatınca ziyaret de yasak. Genel durumu iyi ama. Konu kanser olunca insan napıcağını bilemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…