- 13 Ağustos 2020
- 15.718
- 89.286
- 598
- 33
Ah Bonus üzümlü kekimEki Görüntüle 2725619
O da yetiyo zaten insana hafifledi mi bari işlerBugün bol bol koli doldurdum. biseycik yapamadim ama pert olmusum.
Ah çiçeğimKüs komşum ama böyle
Küsmek nedir bilir misin?
Küsmek dürüstlüktür.
Çocukçadır ve ondan dolayı saftır,
Yalansızdır.
Küsmek "seni seviyorum"dur,
Vazgeçememektir.
Beni anlatır küsmek.
"Kızdım ama hala buradayım"dır, "gitmiyordum"dur, "gidemiyorum"dur.
Küsmek nazlanmaktır, yakın bulmaktır, "benim için değerlisin"dir.
Küsmek, "Sevdiğini söyle!"demektir, "Hadi anla!"demektir.
Küsmek umuttur, acabaları bitirmektir, emin olmaktır.
Yani, diyeceğim o ki:
Ben sana küstüm!
O kadar da bebe değilim yaSenin yaşın yetiyomu cedric izledin mi :))
8 yaşındaysanız hayat çok zor diyodı ya
aynen ya. hafifledi gibi ya. bölüm bölüm yaptim. ilk önce kitaplari kaldirdim sonra giyilmeyen kiyafetleri kaldirdim. birde kileri boşalttım cok dgil gibi ama yorduO da yetiyo zaten insana hafifledi mi bari işler
Evde sesli bir şekilde bakara suresi ni açın dinleyin evdeki huzursuzluk için çok iyi oluyormuş 3 4 gün dinleyin bakalım fayda görürsünüz inşallahKızlar ben çocuk odaları, yatak odası komple kaldırıp indirdim temizledim mis sirkeler ile yerleri.. evimdeki kötü enerjiler yok olur belki..
Holü sildim süpürsün. Tuvaleti çamaşır suyu ile yıkadım komple..
Simdi salona geçicem.
Şarjım çok az ..
Tekrar gelirim
Taşınmamı var? Artık koli kelimesi bile dokunuyor psikolojime Allah kolaylık versin taşınıyorsan ben daha yeni yeni bitirdim.aynen ya. hafifledi gibi ya. bölüm bölüm yaptim. ilk önce kitaplari kaldirdim sonra giyilmeyen kiyafetleri kaldirdim. birde kileri boşalttım cok dgil gibi ama yordu
Mesajını görmeden yazdım bendeBakara suresi aç iş yaparken canım.
Canımmm nasılsın yaaa taşındın mı hayırlı olsun güle güle oturTaşınmamı var? Artık koli kelimesi bile dokunuyor psikolojime Allah kolaylık versin taşınıyorsan ben daha yeni yeni bitirdim.
ilk toplamaya basladim ama biter insallah. cocuklar ananesinde bu benim icin büyük avantaj yoksa cikamazdimTaşınmamı var? Artık koli kelimesi bile dokunuyor psikolojime Allah kolaylık versin taşınıyorsan ben daha yeni yeni bitirdim.
İyiyim hamdolsun sen nasılsın canım? Evet çok şükür bitti yerleştim sağol ❤Canımmm nasılsın yaaa taşındın mı hayırlı olsun güle güle otur
Anne varsa candır. Allah ömür versin onlara bende hep anneme bıraktım,yemeği duşu ev bitene kadar ordaydık evlerimiz karşılıklı. Halada kahvaltıda kahvede beraberiz. Kolay gelsin bitiyor tabiki.ilk toplamaya basladim ama biter insallah. cocuklar ananesinde bu benim icin büyük avantaj yoksa cikamazdim
Hanımlar,arkadaşın böyle bir sorunu var,yardımcı olabilecek olan var mı?
Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
p a t u l i
Aktif Lora
Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
Ben de iyiyim çok şükür canım. Ohh geçmiş olsunİyiyim hamdolsun sen nasılsın canım? Evet çok şükür bitti yerleştim sağol ❤
Allah kolaylık versin canm işin rast gitsinBugün bol bol koli doldurdum. biseycik yapamadim ama pert olmusum.
B bluebeauty bdv konusunda yorumunuzu beğenmedim diye gelip burada hırs yapıp beğenmedim atmanız şahane bir hareket
Mune bakar mısınız lütfen.
Beğenmedim ne demek?O yorumu,o fikri beğenmemek.Burda gelmiş beğenmedim atıyor,hangi fikri beğenmiyorsa temizlikle ilgiliVay arkadaş ya ne salak saçma bi durum bu herkese açık forumda yazıyosun binlerce kişi okuyo beğenmeyende olucak heralde hala bunun hırsını güdenler var demek
İyi yapıyorsun çalışkan arkadaşım❤Güzel bi soru
Valla canim ales kpss hepsine girdigim icin pratiklik kazanıyım diye çözüyorum hız önemli çünkü.. o da birden olcak bisey değil ondan
Eline sağlıkGünün geri kalanında neler yapıcam yazmıştım misafirim vardı 1 kişi o gidince 7 den sonra yaptım çoğunu.
Mutfak çok vaktimi aldı yine ayakta.
Mutfak toplanıp yemek yapılcak ✔
1 i büyük 4 tane cam silincek.✔
2 oda silinip serilcek.✔
Kapı silinicek✔
Kafes temizlenicek
Ev süpürülcek✔
Ödevlere bakılcak
Akşam yemekten sonra yine mutfak toplandı üst dolap kapakları silindi.
Büyük camı unuttum başka şeylere dalınca çok yoruldum zaten.
Halı makinesini yıkadım kaldırdım banyoyu sildim temiz serdim.
Geçtim geçtim.Günün hamaratına da madalya takayım benHa bide mopla tek bi duvarı silmiştim aman atlanmasın lütfen kayıtlara geçsin.
Hamdolsun canım.Sabah aklımdan geçtinHayırlı akşamlar nasılsınız hanımlar? Ödevlere katılamıyorum,halen yeni düzene,yeni şehre ve eve alışmaya çalışıyorum. Günüm hep yoğun geçiyor. Yeni okul yeni öğretmen sağolsun birsürür ödevi dayadı bize sınıfa yetişmemiz içineve net bağlatamadım ara sıra girmeğe,bakmaya çalışıyorum.
AmiinModlarım düşük gece gece bellerim ağrıyor
Şükür evi temizledim kimseye muhtaç olmadan bu beni duygulandırıyor çünkü bazen hiç bişey yapamıyorum aciz hissediyorum.
Allah sağlık versin geri herşey yapılır.
Suyumuzu eksik etmesin birde susuz naparız
Hayırlı yağmurlar yağsın barajlar dolsun
Onunla ilgili bir anı var özelden yazarımAnnem çaylı kek yapardı o geldi aklıma ve çocukluk anıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?