Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ah çiçeğim ben daha çol küsüm o zaman

Evde sesli bir şekilde bakara suresi ni açın dinleyin evdeki huzursuzluk için çok iyi oluyormuş 3 4 gün dinleyin bakalım fayda görürsünüz inşallah

aynen ya. hafifledi gibi ya. bölüm bölüm yaptim. ilk önce kitaplari kaldirdim sonra giyilmeyen kiyafetleri kaldirdim. birde kileri boşalttım cok dgil gibi ama yordu
Taşınmamı var? Artık koli kelimesi bile dokunuyor psikolojime Allah kolaylık versin taşınıyorsan ben daha yeni yeni bitirdim.

Canımmm nasılsın yaaa taşındın mı hayırlı olsun güle güle otur
İyiyim hamdolsun sen nasılsın canım? Evet çok şükür bitti yerleştim sağol ❤
ilk toplamaya basladim ama biter insallah. cocuklar ananesinde bu benim icin büyük avantaj yoksa cikamazdim
Anne varsa candır. Allah ömür versin onlara bende hep anneme bıraktım,yemeği duşu ev bitene kadar ordaydık evlerimiz karşılıklı. Halada kahvaltıda kahvede beraberiz. Kolay gelsin bitiyor tabiki.

Çalışmıyorum ama şöyle bir tavsiye verebilirim hergun evinin bir odasını dip köşe yap hafta sonuna7birsey kalmaz rahatlarsın dinlenirsin birde ortalığın sürekli toplu dursun dip köşe temizlik yaptığın zaman kolay kolay kirlenmez hem. İşin hafifler ütü için belli bir gün belirle o gün azda olsa yap ütunu çocuk oluncaya kadar işlerini iyice oturtursan çocuk olunca zorluk yaşamazsın yemeklerini de planla ne gün ne yapacaksın ona göre belki 1 gün önceden boş vaktin kalınca bile yapabilirsin

B bluebeauty bdv konusunda yorumunuzu beğenmedim diye gelip burada hırs yapıp beğenmedim atmanız şahane bir hareket
Mune bakar mısınız lütfen.

Vay arkadaş ya ne salak saçma bi durum bu herkese açık forumda yazıyosun binlerce kişi okuyo beğenmeyende olucak heralde hala bunun hırsını güdenler var demek

Vay arkadaş ya ne salak saçma bi durum bu herkese açık forumda yazıyosun binlerce kişi okuyo beğenmeyende olucak heralde hala bunun hırsını güdenler var demek
Beğenmedim ne demek?O yorumu,o fikri beğenmemek.Burda gelmiş beğenmedim atıyor,hangi fikri beğenmiyorsa temizlikle ilgili

Güzel bi soru
Valla canim ales kpss hepsine girdigim icin pratiklik kazanıyım diye çözüyorum hız önemli çünkü.. o da birden olcak bisey değil ondan
İyi yapıyorsun çalışkan arkadaşım❤
Eline sağlık
Ha bide mopla tek bi duvarı silmiştim aman atlanmasın lütfen kayıtlara geçsin.
Geçtim geçtim.Günün hamaratına da madalya takayım ben
Hamdolsun canım.Sabah aklımdan geçtin
Allah kolaylık versin
Amiin
Annem çaylı kek yapardı o geldi aklıma ve çocukluk anıları
Onunla ilgili bir anı var özelden yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…