- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
En önden kaptım sıramı çekirdek verem miğğğ
Bende temizimBen temizim
En önden kaptım sıramı çekirdek verem miğğğ
Islak kek iyi gider aslında amaUtanmıyomusun bu saatte ben havıç yerken?
Töbeler olsun noldu kız sana da mi attilar. Suikast girisimi mi varSana da mı atıyor. Lütfen şikayet et canım
Geçmişi bi oku okuTöbeler olsun noldu kız sana da mi attilar. Suikast girisimi mi var
Atan kişi kim?Töbeler olsun noldu kız sana da mi attilar. Suikast girisimi mi var
Çamasır kurumadı hala askıdadaAkşam yazacaktım bunu sonra çocuklara daldım unuttum.
Görüyorum,görüyorum çamaşır katlamamış olanlar var
Bonus
@pawlover
M Musluk Suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
Bugün görüşüm pusluÇamasır kurumadı hala askıdadaher yer oyuncak onu goruyorsundur muhtemelen Cocukları uyutma asamasına yeni gecebıldım bizim film aksami biraz fazla uzadı 2 film ızlenınce
Gözlüklerini takmıyomusunBugün görüşüm puslu
Nasıl da bildinGözlüklerini takmıyomusun
Kız okudum valla gozumden mi kacti acabaGeçmişi bi oku oku
Bluebeaty mi neydi. Yanlislikla atmıştır dediydim ben amaAtan kişi kim?
Ben çamaşır olayını çözdüm gibi. Akşam eşim geldikten sonra atıyorum kurutmaya o yatak odasına geçene kadar kuruyor. Sonra ben katlamaya başlıyorum çocuk bozuyor. Sonra sen çocuğa bak ben katlarım diyor sağolsunBugün görüşüm puslu
Tuttum bu taktiği benimki oyle bisey olsa bırak sonra yaparsın acelesımı var der herhaldeBen çamaşır olayını çözdüm gibi. Akşam eşim geldikten sonra atıyorum kurutmaya o yatak odasına geçene kadar kuruyor. Sonra ben katlamaya başlıyorum çocuk bozuyor. Sonra sen çocuğa bak ben katlarım diyor sağolsunbakalım nereye kadar yer gider
Bu mesajda beğenmedim atacak ne var anlamadım B bluebeautyEline sağlıkbende uyurum birazdan
Bilemiyorum
Eline sağlık
Güzel taktikBen çamaşır olayını çözdüm gibi. Akşam eşim geldikten sonra atıyorum kurutmaya o yatak odasına geçene kadar kuruyor. Sonra ben katlamaya başlıyorum çocuk bozuyor. Sonra sen çocuğa bak ben katlarım diyor sağolsunbakalım nereye kadar yer gider
Yok arkadaş bdv de atılan beğenmedim için hırs yapmış,buraya gelmişKız okudum valla gozumden mi kacti acaba
Bluebeaty mi neydi. Yanlislikla atmıştır dediydim ben ama
Amannn yok bulaşığa hiç girmesin. Geçen kavga ettik zaten. Eline aldığı şeye bu da mı tapır, bununla naptın, 40 tane şey kirletiyorsun, her seferinde kaşık mı batar koca karı gibi söylendikçe söylendiGüzel taktikbenimki katlamaz bırak dağınık kalsın amaaan nasılsa giyicez der
Ama asar,hem de asma arkasından çıkıp yeniden asıyorum komşulara rezil olmamak için
Sen bulaşığa yap bu taktiği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?