Düzenli Evimiz & Hayatımız

Çamasır kurumadı hala askıdada her yer oyuncak onu goruyorsundur muhtemelen Cocukları uyutma asamasına yeni gecebıldım bizim film aksami biraz fazla uzadı 2 film ızlenınce

Bugün görüşüm puslu
Ben çamaşır olayını çözdüm gibi. Akşam eşim geldikten sonra atıyorum kurutmaya o yatak odasına geçene kadar kuruyor. Sonra ben katlamaya başlıyorum çocuk bozuyor. Sonra sen çocuğa bak ben katlarım diyor sağolsun bakalım nereye kadar yer gider

Tuttum bu taktiği benimki oyle bisey olsa bırak sonra yaparsın acelesımı var der herhalde

Güzel taktik benimki katlamaz bırak dağınık kalsın amaaan nasılsa giyicez der
Ama asar,hem de ne asma arkasından çıkıp yeniden asıyorum komşulara rezil olmamak için
Sen bulaşığa yap bu taktiği

Güzel taktik benimki katlamaz bırak dağınık kalsın amaaan nasılsa giyicez der
Ama asar,hem de asma arkasından çıkıp yeniden asıyorum komşulara rezil olmamak için
Sen bulaşığa yap bu taktiği
Amannn yok bulaşığa hiç girmesin. Geçen kavga ettik zaten. Eline aldığı şeye bu da mı tapır, bununla naptın, 40 tane şey kirletiyorsun, her seferinde kaşık mı batar koca karı gibi söylendikçe söylendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…