Yaklaşık bir ay oldu çalışmaya başlayalı ve evden çalışıyorum. Evden çalışmak çok daha zor, sürekli yapılacak işler gözünüzün önünde ama bir türlü bilgisayarın başından kalkıp onları yapacak zaman ve izniniz yok. Yemek masasını çalışma masam yaptım ve salonda yaşıyorum resmen. 10-15 dakikalık ihtiyaç molası verdiğimde koştura koştura bulaşık makinasıni boşaltıyorum, makinaya çamaşır atıyorum, tuvaleti ya da lavaboyu yıkıyorum. Yemek konusu kişiden kişiye değişebilir. Evde yemek yoksa eşim girer mutfağa hemen hazırlar bir şeyler. Çalışmaya başlamadan önce de canım istemezse yapmazdım yemek, eşim hallederdi. İki haftada bir eşimin ailesine ziyarete gittiğimizde annem birkaç günlük yemek verir, o bizi idare eder. Süpürüp, silme işini haftada bire düşürmek durumunda kaldım. Birinci katta oturduğumuz için gece de süpürüp, silebiliyoruz. Önceden bir günde bütün evi temizlerken artık oda oda ya da ihtiyaca göre planlayıp, öyle temizliyorum. Gece etrafı toparlayıp yatarsanız akşam eve geldiğinizde karşınızda düzenli bir ev olur. Diyen arkadaşlar mutlaka olmuştur ama haşlanıp, dondurulmuş fasülye, nohut, bezelye gibi bakliyatlar hayat kurtarıcı olur. Akşam geldiğinizde bile bir soğan kavurup yarım saatte masayı hazırlayabilirsiniz. Benim bir ayda edinmiş olduğum tecrübeler ve kendimce çözüm yolları bunlar :) Kendi adıma diğer arkadaşlarımızın önerilerine açığım :)Merhabalar hoşbuldum. burada yeniyim. 1 yıllık evliyim işe yeni başladım evdeyken yeterince vaktim vardı fakat şimdi sıkıntı çekiyorum. akşam yemek yapsam farklı iş yapmaya zaman kalmıyor. nasıl düzene sokabilirim işlerimi? fikir verir misiniz?
Ödevim de tamam21 kasım ödevi
Dış kapıyı silmek
Mutfak masa,sandalyesi silmek
@Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
p a t u l i
@Pasiflora25
@Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
malipina
@morkagit
@askrhpozitif
havali-
@s i d e l y a
İşten geldim yemek yedik evi süpürdüm sildim çamaşırları yıkadım astım tuvaleti banyoyu temizledim kişisel bakımımı yaptım ve de duş aldım çay içtim. Mutfak dolaplarının dışını sildim.Artık dinlenme zamanıYaklaşık bir ay oldu çalışmaya başlayalı ve evden çalışıyorum. Evden çalışmak çok daha zor, sürekli yapılacak işler gözünüzün önünde ama bir türlü bilgisayarın başından kalkıp onları yapacak zaman ve izniniz yok. Yemek masasını çalışma masam yaptım ve salonda yaşıyorum resmen. 10-15 dakikalık ihtiyaç molası verdiğimde koştura koştura bulaşık makinasıni boşaltıyorum, makinaya çamaşır atıyorum, tuvaleti ya da lavaboyu yıkıyorum. Yemek konusu kişiden kişiye değişebilir. Evde yemek yoksa eşim girer mutfağa hemen hazırlar bir şeyler. Çalışmaya başlamadan önce de canım istemezse yapmazdım yemek, eşim hallederdi. İki haftada bir eşimin ailesine ziyarete gittiğimizde annem birkaç günlük yemek verir, o bizi idare eder. Süpürüp, silme işini haftada bire düşürmek durumunda kaldım. Birinci katta oturduğumuz için gece de süpürüp, silebiliyoruz. Önceden bir günde bütün evi temizlerken artık oda oda ya da ihtiyaca göre planlayıp, öyle temizliyorum. Gece etrafı toparlayıp yatarsanız akşam eve geldiğinizde karşınızda düzenli bir ev olur. Diyen arkadaşlar mutlaka olmuştur ama haşlanıp, dondurulmuş fasülye, nohut, bezelye gibi bakliyatlar hayat kurtarıcı olur. Akşam geldiğinizde bile bir soğan kavurup yarım saatte masayı hazırlayabilirsiniz. Benim bir ayda edinmiş olduğum tecrübeler ve kendimce çözüm yolları bunlar :) Kendi adıma diğer arkadaşlarımızın önerilerine açığım :)
Hayır aslında ama ben sütlü tatlıları bile yarım yiyebilen biriyim zaten, tatlıyla hele çikolatayla pek aram yokÇok teşekkür ederiimmben çikolata çok severim çok mu yoğundu ki?
Bu benim vazgeçilmezimKızlar çok güzel leke çıkarıyo şiddetli tavsiyemdir
Geçmiş olsun canım❤Selamm
Yarın tam olarak aranıza döncem inşallah
Biraz sıkıntılı olan 3 gün geçirdim. Bugün de akşama kadar hastanede idim. Bu sebeple yazamadım. Ama inşaAllah geliyorum artık.
Nego
Evet ben de bayıldıımBu benim vazgeçilmezimkokusu da güzel
Geçmiş olsun canım❤
Hoş geldiniz yeni üye. Bugün üye olmuşsunuz ve hemen sayfaya hakim olmuşsunuz ne ilginç.Tüm ev tamamlandı çekirgeler takımı
Tam da gene isyan bayrağı çekmek üzereykeneEvinin sultanı,güzel hanımlar.Biz varsak,biz mutluysak evlerimiz ev oluyor. Her evin bir kokusu vardır,evi ev yapan,dışardan eve girince oh dedirten.
Yapılan işin azı çoğu yoktur,her ne yapıyorsak ev halkına ikramımız bu bizim,zorunluluğumuz değil.Yaptığımız işin kıymetini bilen insanlar olsun inşaallah hep hayatımızda.
Ne çok iş yaptık diye mükemmeliz,ne de az yaptık diye eksiğiz, her halimizle değerliyiz biz.İyi ki varız,iyi ki kadınız. Dokunduğumuz yeri parlatırız,renklendiririz.
Rabbimin bize emanet ettiği bu bedene en güzel şekilde bakmak,korumak önceliğimiz.Biz gülersek dünya güler.
Eki Görüntüle 2725189
@Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
p a t u l i
@Pasiflora25
@Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
mimesis
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
malipina
@morkagit
@askrhpozitif
havali-
@s i d e l y a
Sensin canTam da gene isyan bayrağı çekmek üzereykene
Cansın sen
Dün pat diye giden olmasınHoş geldiniz yeni üye. Bugün üye olmuşsunuz ve hemen sayfaya hakim olmuşsunuz ne ilginç.
Ben bunu demiştim bi araKızlar çok güzel leke çıkarıyo şiddetli tavsiyemdir
Gözümden kaçmıştır yoksa dinlemez miyimBen bunu demiştim bi arademek sen komşunu dinlemiyon
Eline sağlıkŞuraya harap ve bitap düşmüş bi mali bırakayım
İşten gelir gelmez evi süpürdüm sildim
Çekyatların içini elektrikli süpürgeyle aldım
Tuvaleti lavaboyu çamaşırsuladım
Banyoyu sildim
Yatağın nevresimlerini yastıklarını değiştim yenileri geçirdim
İki posta çamaşır yıkandı biri asıldı ikinci hala makinede birazdan asıcam
Plastik çekmecede kullanmadığım ıvır zıvırları ayıklayıp attım
Gırgırı yıkadım fırçalarındaki saçları temizledim
Yemek yedik
Bulaşığı yıkadım tezgahı toparladım
Banyo yaptım
Şimdi keyif sodası içiyom
Birazdan çekyatta sızarım
BilemiyorumDün pat diye giden olmasın
Eline sağlıkÇamaşır katladım kaldırdım
Nevresimlerin olduğu yeri düzenledim
Misafir odasındaki karışıklığı biraz da olsa topladım
Çamaşır odasındaki kanepeye yeni örtü serdim orayı da topladım
Çiçekleri suladım
Yemek yaptım
Mutfak balkonunu sildim düzenledim
Wcyi yıkadım
Elişi yaptım
Kişisel bakım yaptım
Dış kapıyı sildim
Baza başlığını sildim
Tv nin tozunu aldım
Kap kacak dolabını düzenledim
Tost makinesinin ızgaralarını yıkadım
Mutfağı topladım
Yaparsın inşaallah canım,sağlık olsunBugün hicbisey yapmadim yemek dışındakacamak günüm diye tatliyi fazla kacirdim ve inanilmaz derecede agirlik yapti üstümde kan sekerim oynadi resmen.
Yarin yapacaklarim (insallah);
Evi supurup supurgenin borulari ve filtresini temizlemek
Tuvalet banyo temizlemek
Toz almak
Kusumun kafesini yıkamak
Bunlarin disinda kendim icin;
Kitap okumak
Kuran okumak
Spor yapmak(mutlaka)
1 saat türkce matematik sorusu cözmek
Eline sağlıkbende uyurum birazdan
Bilemiyorum
Eline sağlık
Güzel bi soruYaparsın inşaallah canım,sağlık olsun
Niye soru çözüyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?