Morlu mavili bişey. Adını Ökkeş koydumAyy aldın mı kuş adını ne koydun hangi renk
Ne ediyon gı bu kadar tapırlaHepsini ortaya koyup mu atayım
şunlar boş olanlardan bazılarının kapakları. Bi bu kadar daha varbi de dolu olanlar var oğlan dağıtmıştı öyle çekmiştim bi ara
Oyyyy gülerken kendimi kaybettimMorlu mavili bişey. Adını Ökkeş koydum
Evcilik oynuyomNe ediyon gı bu kadar tapırla
Abo minimalist böyleyseHepsini ortaya koyup mu atayım
şunlar boş olanlardan bazılarının kapakları. Bi bu kadar daha varbi de dolu olanlar var oğlan dağıtmıştı öyle çekmiştim bi ara
Yarısını virsene bende oynayayımEvcilik oynuyom
Yooo minimal topikte de burda da hep demişimdir sadece bu tapır olayınca minimalizme ulaşamadım diyeAbo minimalist böyleyse
İyide beslenmeye koyuyodum bekliyo illaki karbonatı denemedim tabiKarbonatlı suyla sık sık yıka.
1 gece de dikey olarak buzlukta dondur geçer.
kullanmadığın zamanlarda kapakları kapalı tutma.
uzun süre aynı suyu içinde bekletme
Yok ya 3-5 gün bekletme demek istedim. Yoksa tabii ki amaç zaten yanında su taşımak çevreye atık pet şişe bırakmamakİyide beslenmeye koyuyodum bekliyo illaki karbonatı denemedim tabi
Takipçimiz çokYooo minimal topikte de burda da hep demişimdir sadece bu tapır olayınca minimalizme ulaşamadım diyeortadan dalıp ne karışıyon sen
Dağıt onları dağıtYooo minimal topikte de burda da hep demişimdir sadece bu tapır olayınca minimalizme ulaşamadım diyeortadan dalıp ne karışıyon sen
Görmedim hamdolsunYooo minimal topikte de burda da hep demişimdir sadece bu tapır olayınca minimalizme ulaşamadım diyeortadan dalıp ne karışıyon sen
Vereyim canım zaten düzenli olarak eşimle kavga ediyoruzYarısını virsene bende oynayayım
Ay nereye gitsem peşimde 11 yıldırTakipçimiz çok
Sen kimden yanasın bonusGörmedim hamdolsun
Ama göze gelmeyecek gibi değil bacıVereyim canım zaten düzenli olarak eşimle kavga ediyoruzben de diyorum içkim yok kumarım yok sigaram yok tatilim yok dışarda yemek olayım yok çanta kıyafet takıntım yok altın gümüş takı takıntım yok. Bi aldığım tapır o da çok geldi gözüne helal olsun karıma diyemedin yazıklar olsun diye
İstemiyorsan bileyimAy nereye gitsem peşimde 11 yıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?