O ekmekler sonucta sonsuza gitmiyordu demi şimdi şimdi anlıyorum.Koca ekmekleri yersen olursun tabi. Şişko tellikk
Aaa evetO ekmekler sonucta sonsuza gitmiyordu demi şimdi şimdi anlıyorum.
Ooooo o akşama kadar kaç badi değişti ben sayamadımYaa aniden annemle kaynanamlara gittik ziyarete. Tüm gün hicbisey yapamadim teli elime alamadim.
Birazdan gecmisi okucam
Terliksucum hala beraber miyiz yoksa ayrildik mi bana bi özet gecsen neler oldu ajjzks
Yoook seni kimselere vermem veremem ben sen benim bitanecij Anka kuşumsun geldim gulom gulom gulom senin için kendi mutfağım şimdi bitti bütün enerjimi senin mutfağına yolluyorum birazdan gidip bak heryerin temizlik ferahlık kokacakBenim badiye mutfağımı toplar mısın dedim kaçmış ben benimle hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde bulaşıkta çamaşırda beraber olacak badi istiyomhem zorla kaçırdı hem bulaşığı bana kitledi
Cortladim ben samdanim. Hiçbir şey yapamadım. Yarına kaldı işlerim
Güncelleme yapiyorum hicbisey yapamadimBugün yapacaklarım;
Supurgeyi söküp filtresi borularini yikicam
Yemek yapcam
Sporumu yapcam
Mutfagin cekmecelerini iclerini belki bi silip duzenlerim
Nevresimleri degistircem eskisini makineye atcam
Aslinda makyaj taki toka cekmecemi de bi düzenlemem lazim da du bakalim
En önce spor.. bu haftaki daimi hedefim cumaya kadar kaytarmadan leslie yapmak.
Cok güzel bi soruHerkes tembelse bunca işi kim yapıyooorralayım tabiisi
Burdayim panpamHele @saricivcikcik nerdesin panpa
Civcivsu yaparim da degistiriyo mu isim bilmiyorumBence seç iyi gelir sana
Ya nickini civcivsu yapsana
Sen mi tembelsin
Olur:)
Az çok demeden yazın lütfen
Bugün çocuk odasını yap o zaman,oda oda gitmek zaten güzel oluyor
Hiç böyle tavanım olmadı
Evet ben seni coktan aldim biricik panpamGelir şimdi ben seni alıyorum der. Kandırmaca
Ahh keske yapabilseydimspor yapiyodur belki
Takim sayilmaz canim ankanin fit ve mutlu yasam takimindayimZayıflama takımında mi
Allahim cayi püskürttüm hakkaten öyle yapiyoBonus gizli gizli yapıyor haberin olsun gi. Buradayken bı bakiyon duvarları telliyor
Kiyamam ya olmayan ortisine laf sokmayan da ne bilimÇok talibin çıktı gi kimi sececen. Bende bi havalandiydim çok isteyenim var diye. Bırakıp gidiyolar
Benim de öyle salonum var cok iyi oluyo misafir gelince. Ne kadar ortak yönümüz varMisafir gelince oraya alıyorum. Tek yer olsun temiz olsun diye
Hadi hadi naz yapma gel böyle üzümlü kurabiyemBilmiyorum kararsızım
Ama sadakat biraz yaaa kac saat ayri kaldik hepi topubana vardı o artık
Yalniz o artik benim nikahlı ortim lütfen sisko falan ayip oluyo bozuluyorum patuli hanimcimKoca ekmekleri yersen olursun tabi. Şişko tellikk
Vay vay vay biz de seni savunalim millete sisko dediler diye yaziklar olsunAşk bitti çivi çiviyi söktü. Beni seven birini buldum. Şimdi mazinin tozlu sayfalarindan çıkıp geliyorsunSaricivcivcikcik
Farkettim valla yikildim resmen.Ooooo o akşama kadar kaç badi değişti ben sayamadım
coşmusssun yineeeThe maddeler
Farzlar
Kahvaltı hazırlanıcak ✔
Yemek yapılcak ✔
Akşamki makine boşaltılıp kahvaltı bulaşığı koyulcak.✔
ev süpürülcek✔
wc ler duşkabin temizlenicek✔
toz alıncak✔
Ayrıca balkonu süpürdüm bütüüün çiçeklerimi suladım.
1 kaktüs diktim 1 de yavru sukulent.
Yeni gelişen bi taneyede toprak ekledim bitti derken saksıyı siliyodum elimden kaydı ve her yer toprak ince bi çığlık benden
Süpürdüm temizledim.
Mutfağı ve koridoru banyo tuvaleti elimle sildim.
Süpürgelikleri sildim onları silerken ayakkabılığa kadar gitmişim onunda raflarını sildim.
Duş aldım yemek yedim mutfağı topladım
Yatarken az bi çamaşır var katlarım
nasıl yaniUlan bi duvar sildim sadece
Hadi hadi naz yapma gel böyle üzümlü kurabiyem
Ama sadakat biraz yaaa kac saat ayri kaldik hepi topu
Yalniz o artik benim nikahlı ortim lütfen sisko falan ayip oluyo bozuluyorum patuli hanimcim
Vay vay vay biz de seni savunalim millete sisko dediler diye yaziklar olsun
Farkettim valla yikildim resmen.
Bu arada fit sayfaya da gelcem birazdan gecmisi anca bitirdim kaptan bilgin olsun
deterjanlar kafa yapti al iste.bünye kaldiramadiYarın bi su yapimde koridoru bi silim komple
8 mt den karşılıklı 16 mt eder.
Bonusun boyu 164 mopun sapıda 1.30 vardır.
2 metre oluruz birlikte. Şimdi o ikiye 2 tane 00 ekle oldumu sana 200 cm.
Onuda benim yaşıma böldüm mü tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?