Yaaa ne mutlu banaTamam motivemsin sen benim her alanda zaten
Üçe katlayıp koydum işte lavabonun önünelavabonun önüne de serdin mi
Benim temiz mi temiz arkadaşlarım ,
size bir soru ?
Evinizi misafir gelmeden mi daha çok temizliyorsunuz yoksa misafir gittikten sonra mı?
Önce ben cvp verim soruma
Ben onlar gelmeden üstün körü temizliyorum zaten gunluk temizledigim için çok pis olmuyor.
Onlar gidince oturdukları yere kadar temizliyorum.
Cvplariniza göre bir şey diyeceğim
Üçe katlayıp koydum işte lavabonun önüne
vicdan ne arar kasabın karısında
Cortladim ben samdanim. Hiçbir şey yapamadım. Yarına kaldı işlerimkutsal sarı bez aşkına
sen beni seç o zaman Pikachun olayım maliiiiBeni ortağın seçseydin herşey çok farklı olurdu yigidim
Cortladim ben samdanim. Hiçbir şey yapamadım. Yarına kaldı işlerim
İyiyim çok iyiyim de çabuk yoruldum bugün niyeyse. Gece geç yattım sabah erken kalktım ondandırhayırdır inşallah canım iyi misin
Ben saricivcikcikten vazgeçtim. Alaçam seni dedi kaçtı gitti. Kendimi bir tarafa atılmış sümüklü mendil gibi hissettim.
Yaa aniden annemle kaynanamlara gittik ziyarete. Tüm gün hicbisey yapamadim teli elime alamadim.
Bilmiyorum kararsızımYaa aniden annemle kaynanamlara gittik ziyarete. Tüm gün hicbisey yapamadim teli elime alamadim.
Birazdan gecmisi okucam
Terliksucum hala beraber miyiz yoksa ayrildik mi bana bi özet gecsen neler oldu ajjzks
İyiyim çok iyiyim de çabuk yoruldum bugün niyeyse. Gece geç yattım sabah erken kalktım ondandır
Yaa aniden annemle kaynanamlara gittik ziyarete. Tüm gün hicbisey yapamadim teli elime alamadim.
Birazdan gecmisi okucam
Terliksucum hala beraber miyiz yoksa ayrildik mi bana bi özet gecsen neler oldu ajjzks
60 oldum vallahi yiyom yiyom doymuyom.yediğine dikkat etmiyo olabilir misin acabayemek konusunda sana hiç güvenmiyorum ben
Koca ekmekleri yersen olursun tabi. Şişko tellikk60 oldum vallahi yiyom yiyom doymuyom.
60 oldum vallahi yiyom yiyom doymuyom.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?