Tüm ev toplandıBütüüün yataklar toplandı.
Omlet pişti gömülüyor
Tüm ev toplandı
Çay demini alsın diye bekliyorum
Olur ponusum. Ne de olsa evimiz topluÇay içelim birlilte musçukurum dedikodunun yani sohbetin dibine vuralım
Teşekkürler canım çocuklarsız hiç bir tadı yok İnan
Onlarında tadı yokTeşekkürler canım çocuklarsız hiç bir tadı yok İnan
Amin canım inşallahOnlarında tadı yokAllah bugünü aratmasın
Kız kiloya göre demedim,iş yapma sıkleti bu ama ters orantı olacak
Bende 64 de iyiyim60 ve 61 kg şişman kategorisine mi giriyor.
Ben 64 kiloyum kendimi zayıf görüyorum valla
Eline sağlıkAra holumun duvarida bitti kizlar simdi banyo tuvalet dis kapi ve yerler silinecek tv tozu falan alinacak yarin sadece banyo mutfak masamin sandalyeleri kalan kapilar ve kalan perdeleri yikamak istiyorum bi sonraki gun silerim insallaj cok yoruldum basim ve belim cok agriyor
Birini tutturdun tutturmadığın da sana özel ödev olsunOcakla buzdolabı yine kaldı
keşke sabah buzdolabı silme ödevi verilse içini silsek
Günaydın
İnşaallahAma seni de bekliyorum saglam kafa saglam vücutta bulunur cok iyi biliyosun yiyerek hicbi sorunumuz cozulmuyo cozum buzdolabinda değil negom salma kendini❤
Benim de yapmam lazim da cekmecelerin icleri de beni bekliyo
GünaydınGünaydin hanimlar dün hicbi is yapamadim ama sabhatan tüm evi derleyip toplamistim eve döndüğümde her yer topluydu
GünaydınGunaydıınbugün erken baslamaya calisicam koşuşturmalara.
GünaydınGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydın kızlar
Günaydın.İlk sayfada da kurallar yazıyorGünaydıntam kurallar ne bilmiyorum ama şuraya yazayım yapacaklarımı belki akşama hepsini bitirmiş olurum, belki düzenli olmayı öğrenirim Sabah 7 de uyandım kahvaltı ettik, makinayı yerleştirdim, bi kahve içtik eşimi işe yolladım
Bugün;
Yatak odası toparlanacak, toz, süpürge ve silmesi yapılacak
Çamaşırlar yerleştirilecek
Yemek yapılacak
Tuvalet temizlenecek
Ders çalışılacak, bi sınava girilecek
Yarım kalmış bir kitabım var o okunmaya devam edilecek
Ay inşallah yaparım hepsini
Ohhh missBütüüün yataklar toplandı.
Omlet pişti gömülüyor
Ohhh bir mis dahaTüm ev toplandı
Çay demini alsın diye bekliyorum
Kız ne var yedikten sonra bi fıs yağçöz sil bitti gitti. Birikmeden kolay olur.Bonus Yok omlet dedi yok Yatakları topladım rahat rahat yiyom dedi. Kalktım pattis kızartıyorum halbuki daha 1 hafta olmadı o mutfağı temizleyeli
Ya bayıldım bunlara,tercih yapamam hepsi harikaNego senden çok şey öğrendik seninde öğretmenler günün kutlu olsun ❤❤❤
Çok kıymetlisinhangisini vereyim bilemedim topunu getirdim
Eki Görüntüle 2727240
Kızartma yanmaz tavada kapağı kapalı kavur.Ben öyle yaptım şimdi.Küp küp doğradım.Çok yaparım böyleBonus Yok omlet dedi yok Yatakları topladım rahat rahat yiyom dedi. Kalktım pattis kızartıyorum halbuki daha 1 hafta olmadı o mutfağı temizleyeli
Canlı derste öğretmenler günü kutladı bizimkiler.Fon kartona kalp çizip süslediler,öğretmenler gününüz kutlu olsun yazdılar,gösterdiler.Fikir anası benim
Öğretmen çok mutlu oldu.Bizimki öyle hediye kabul etmiyor,çiçek sadece,onun dışında manevi şeyleri seviyor.Ben hiç bişey yaptıramadım çocuklarda pek hevessiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?