- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Sen harika bir anasın ne güzel ince düşünmüşsünüzCanlı derste öğretmenler günü kutladı bizimkiler.Fon kartona kalp çizip süslediler,öğretmenler gününüz kutlu olsun yazdılar,gösterdiler.Fikir anası benim
Ay çok tatlıııı
Çok üzülüyor çocuklar bu durumaUzak kalınca bi çekimserlik oldu çocuklarda dedim bi resim yapsaydın kızım öğretmenine ders bitince yapar belki çokta iyi aslında araları ama hiç gidemiyceğini duyduğundan beri bi garip çocuk
Henüz öpmedim sabırsızlıkla bekliyorum az daha alışsınAy çok tatlıııı
Öpüyor musunuz bunuuuu
Yaaaaaa ama bu melek gibi maşallah
Yaaaaaa ama bu melek gibi maşallahdisi mi erkek mi? Ic güveysi damat ariyorum
Alex de bu aralar cok hircin ne desem kiziyo bana sinirleniyo deli midir nedir
Kızışma dönemi oluyomus bunlarin galiba gagasi kahverengilesti sanirim o dönemdeDişiymiş :) derdi başkaysa belki
Benim yerime de opün. Burdan öpesim geldiHenüz öpmedim sabırsızlıkla bekliyorum az daha alışsın
Hangisi canım o ben kaçırmışım@pawlover cifin leke cıkarıcısını bugun aldım ve aksam cocuklar nar yerken narın uzerıne basıp halıya leke yapmıslar silmem gerek kalmadan cıkartı verdi tesekkur ederim onerı ıcım
Bende a101 kinden memnunum. Çok yedim sanırım oturdum kaldımKız ne var yedikten sonra bi fıs yağçöz sil bitti gitti. Birikmeden kolay olur.
A101 inkini kullanıyorum ben ocağa bide cif. Dolaplarıda onunla siliyorum
Bunu da hafta sonu denerim negom ❤Ya bayıldım bunlara,tercih yapamam hepsi harika
Estağfurullah canım o ünvanı hakedemem❤
Kızartma yanmaz tavada kapağı kapalı kavur.Ben öyle yaptım şimdi.Küp küp doğradım.Çok yaparım böyle
Erkek bu gagası maviDişiymiş :) derdi başkaysa belki
Kız ben 5 te uyudum 9 da zorla kaldırdı çocuklarAnka kuşum neredesin bende evleri topladım kahvaltı edildi bulaşık yıkıyorum aklıma geliverdin yoksa yatıyor musun daha hemen kalkta 1 kadar bir maraton kosturalimAnka
Abuu 5 temi uyudun cocuklar dan biri mı hastaydıKız ben 5 te uyudum 9 da zorla kaldırdı çocuklar
çocuklara patates közledim kahvaltı yaptırdım ben kahve içip uykumu açmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?