Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı günler.
Bugün yapacaklarım.
Makineye çamaşır atılacak
Mutfak masası detaylı temizlenecek
Sandalyeler ciflenip yıkanacak.
Dış ve iç kapılar silinecek
Toz alınacak
Ev süpürülüp silinecek
Yemek yapılacak
Çamaşırlar katlanıp yerleştirilecek.

Şimdi oğlanı uyutuyorum sonra başlayacağım eşlik etmek isteyen var mı

pawlover cifin leke cıkarıcısını bugun aldım ve aksam cocuklar nar yerken narın uzerıne basıp halıya leke yapmıslar silmem gerek kalmadan cıkartı verdi tesekkur ederim onerı ıcım
Süper işine yaramasına çok sevindim

Uyku saatim ektedir geçmişi okumaya mecalim yok vallahi öğle molamda maratona çıkayım diyorum var mı maratoncu

Eklentiler

• E08E6CAB-9B6A-4E92-B52E-F35CA630819E.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 34
Etmek isterdim ama ben bu işlere yetişemem sizinle yarışamam valla

Süper işine yaramasına çok sevindim
Yaradı valla Denemedıgım kalmamıs ti en son vanish koslalı suya bastırıyordum sımdı iki fısfıs haloluyor
Benim kızımın uyku problemi var ya öyle sabaha kadar oturur oturtur
Ahh ahh benimkide bu aralar oyle 1-2 gibi zorla uyutuyorum hadi kızlar uykuya dedıgım de yıkıyor ortalığı uyumucam diye halbuki yatagına kendi gider yatar uyurdu sımdı ayakta sallatırıyor ikna edene kadar sersem oluyorum gecede uyanıyor yine aynı seranomi
Uyku saatim ektedir geçmişi okumaya mecalim yok vallahi öğle molamda maratona çıkayım diyorum var mı maratoncu
Sende cok az uyumus sun
Markete gidince alayim bende bulaşık makinesi parlaticisiyla siliyordum bir de bunu deneyeyim
Parlatıcı hıc denemedim ben kıyafetlerdede etkılımı
Selamm

Eki Görüntüle 2727304

Bende bugün böyle Nego
Ha bir de merdiven yıkıcam. Sonra da örgü örerim inşaAllah
pawlover
Ohhh sefan olsun

Oğlusum matematik dersindeyken( çok sevdiği için o derste bana ihtiyaç duymuyor) ben banyoyu ve tuvaleti hallettim.

Gece isladiğim kuru fasulyeyi ocağa koydum.

Henüz geniş temizliğe girişemedim.

Ödevleri bitince kalkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…