Düzenli Evimiz & Hayatımız

7de kalktım kahvaltı hazırladım yaptık oğlanı yedirdim bulaşığı kaldırdım yatakları topladım makinede çamaşır vardı onu astım evleri girgirladim oğlanı ders çalışırdım şimdi oturdum biraz kuran okuyacağım ya kızlar gece 12 buçuk 1 den önce yatamiyoruz sabahta en geç 7 buçukta kalkıyorum ama hiç uyumanisgibi yorgun uyanıyorum nedendir ki acaba heryerim dökülüyor

Günaydin hanimlar

Bugün esim evde maalesef ama yine de temizlik yapmaya caliscam

Bulasik makinesi bosaltilcak mutfak toplancak
Camasirlar katlancak
Off bazanin altindaki yorganlar duzeltilcek
Nevresimler degistirilcek
Allah kolaylık versin canım ben de tüm evi sil süpür yıka pakla toz al İnşallah

Kan değerlerinde sorun olabilirim,vitamin mineral eksikliği.Birde sabah namazdan sonra yatıyorsan o da sersem gibi yapıyor
Günaydin hanimlar

Bugün esim evde maalesef ama yine de temizlik yapmaya caliscam

Bulasik makinesi bosaltilcak mutfak toplancak
Camasirlar katlancak
Off bazanin altindaki yorganlar duzeltilcek
Nevresimler degistirilcek
Günaydın canım❤ bazı işler göze büyüyor,yatak odam da ki duşu ardiye gibi kullanıyorum,dün bende düzenlemesi lazım kim yapacak deyip durdum,gece ordan bir ley düştü uykumdan hoplattı baş ağrısı sırt ağrısından zor dalmıştım uykuya.Sabah mecbur tırıs tırıs döktüm orayı
Allah kolaylık versin canım ben de tüm evi sil süpür yıka pakla toz al İnşallah
Kolay gelsin
Bekle bence iki iş çıkarma

Evet sabah namazından sonra 15 20 dk da olsa uyuyorum çünkü gözlerimi açamıyorum Bi vitamin desteği alsam iyi olur gerçekten kan değerlerim normal hepsi çünkü teşekkürler negocum

Nego birak mutfagi butun evi toplayıp erkenden uyuduk eba var diye. Meğer öğleden sonraymis
Ama sabah kalkınca ev mis gibiydi. Banyomu pazar günü detaylı yıkamıştım. Sadece yemek yapmak kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…