Istanbul canım arada güneş açtı ama geçti o ısıtan güneş zamanlariNerdesiniz ki bu gün bizim burası çok güzeldi
topalak ne acaba ?Sabah kahvalti yaptim
Serili elbisleri toparlayip dürdüm
Tüm odalar toparlandi
Bulasiklar yikandi
Topalak ve sarma sarildi
Makine calistirildi simdide oturuyoeum
notin ede ?topalak ne acaba ?
Bulgurlu hamur icine patates harcini koyup kapiyorsun sonra suyun icine atip pisiriyorsun konyada topalak deniliyo ama baska yerlerde ne denilir bilmemtopalak ne acaba ?
Eline sağlık.Ödevin ne olduğunu buraya yazmıyoruz artık,belirtmiştimHayırlı aksamlar kızlar.
Bugun 6 da kalktım.
Uyumadım. Kur'an okudum.
Ocagı temizledim, çaydanlıkları ovdum. (Bilmeden odevi yapmışım), kişisel bakım yaptım.
Sonra kahvaltı ettim toparladım.
Oturma odasını kıs dizaynına cevirdim. Kanepeler l seklimdeydi kaloriferi açmak iöin karşılıklı koydum. - kapısını, peteğini, primlerini sildim, Vileda ve süpürge yaptım.
Ytak odası ve salonu yüzden topladım dagınıklığı. Sonra portmanto (ayakkabılıkşa birleşik) sildim düzenledim.
Evdeki tüm aynaları sildim.
Yeöegi koydum. Bir sureye calıştım (tecvidine)
Sonra yemek.
Misafir WC sini temizledim. Çöpü, kirli sepetini yıkadım, havluluk havalandırma dolaplar vs temizledim detaylı.
Düdüklü tencere ve çorba tencere mi ovdum. Bunu ödev oldugu için yazdım. Her yemekten sonra tencerelerim elde ovuyorum. Çelik leke kalıyor çünkü. Bu kadar şimdi biraz Kur'an okuyup klavye calışacağım
Kızlar bir soru sormak istiyorum
Ben Oğlan uzun zaman önce yatağında meyve suyu içmiş ve dökmüştü
Ben de çalıştığım için üstünkörü silmiştim
Benim kız en işteyken çamaşır suyu ile silmişti sonuç yatağın deseni falan gitti tabi
Kokuyordu vs cami açmıştım.
Unuttum gitti onu..
Bugün tekrar gördüm
Ne yapabilirim ?
Ne ile temizleyeyim ?
Var,buradan yazmıyorum artık.Özel mesaj grubunda veriyorum.Aktif olanları ekledim sadece.Negoo odev yokmu artik
Hep yapmam gerekiyor gibi hissediyorumHayırlı akşamlar canım.Olsun her gün çılgın gibi iş mi yapıcaz
O bize dayatılmış düşünceler maalesef.Zorunlu hissetmek,halbuki hiç mecbur değiliz. Yapıyorsak istediğimiz için olmalıHep yapmam gerekiyor gibi hissediyorum
Benide alirmisinVar,buradan yazmıyorum artık.Özel mesaj grubunda veriyorum.Aktif olanları ekledim sadece.
Kesinlikle ve malesef.. Sanki iş yapınca iyi bir hanım, iyi bir geliniz.. İyiliğimiz; yaptığımız temizliğe bağlı hale gelmiş.O bize dayatılmış düşünceler maalesef.Zorunlu hissetmek,halbuki hiç mecbur değiliz. Yapıyorsak istediğimiz için olmalı
Aktif olduğunu görürsem tabi kiBenide alirmisin
Bizler yıkıcaz bu tabuları zamanlaKesinlikle ve malesef.. Sanki iş yapınca iyi bir hanım, iyi bir geliniz.. İyiliğimiz; yaptığımız temizliğe bağlı hale gelmiş.
Tmm cnmAktif olduğunu görürsem tabi ki
İnşaAllah diyorumBizler yıkıcaz bu tabuları zamanla
Bunlara ek olarak derin dondurucum karlanmışSabah kalkınca önce yatakları topladım sonra biraz kitap okuyup evi havalandırdım kahvaltıyı hazırladım. Kahvaltıdan sonra mutfağı ve antreyi süpürdüm şimdi de kuruyan çamaşırları katlama zamanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?