- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Sıkma canını kardeşim yarın ben iyi bir hanım olup evimi temizleyeceğimKesinlikle ve malesef.. Sanki iş yapınca iyi bir hanım, iyi bir geliniz.. İyiliğimiz; yaptığımız temizliğe bağlı hale gelmiş.
Çalışkan badim benimBen çocukların yataklarını 2-3 ayda bir çamaşır suyu, beyaz sabun, genel temizlik karıltırış iki taraflı silip üzerinden de beyaz sirkeli suyla geçip balkona atıyorum. Akşama kadar balkonda duruyor. Ne koku ne leke hiç bişey kalmıyor.
Sağolasın, Allah razı olsun...Canım sağlıkla büyüsün❤
Hiç pes etme,benimki 20 gün bir kere bile tutmadı.Senin gibi sağıp verdim.Tomrisin emzirme notları diye bir blog var,oraya bakabilirsin
Evet canım, yanımda uyuyor şuanAy doğdu mu kuzu?
Masallahhhhh❣
Bulaşık yıkamamak için kendime ıncık cıncık bir sürü iş bulurumÇalışkan badim benim
Telaşkam var kız toplayamam.
Telaşka ne ola kiTelaşkam var kız toplayamam.
Masallah bacim bu bisey yapmamis halin miMerhaba herkese :) yeni oturdum sayılır, altıdan beri debelenip duruyorum şöyle bir bakınca da pek bir şey yapmamışım aslında.
•Öğlen eşim yemeye geldi, birlikte bir şeyler hazırladık, sonrasında mutfağı toparladım,
•Banyo lavabosunu, tuvaleti ve duşu temizledim,
•Banyoyu süpürüp, sildim,
•Çöp kovası, fırçalık, sabunluğu temizledim,
•El havlularını değiştirdim,
•Yüzüme peeling ve maske yaptım, saçıma da duştayken 5 dk duran maskelerden yaptım,
•Dünden yıkanan iki makina çamaşırı katlayıp, yerlerine koydum,
•Nevresimi yıkadım, daha kurumadı,
•Yemek yaptım,
•Yemek yaparken düdüklü tencerenin ventil kısmından yemek suyu fışkırmaya başladı. İki buçuk yıldır büyük bir memnuniyetle kullandığım, herkese tavsiye ettiğim düdüklü tencereme nazar değdirdim galiba. Son 5-6 kullanımdır aynı problemi yaşıyorum. Yağlı yemek suları, et-tavuk suları fışkırıyor. Bunun akabinde saatlerce mutfağı temizledim.
•Bulaşık makinasını çalıştırdım,
•Makinaya sığmayanları elde yıkadım,
•Eşim evi süpürdü salonla mutfak kaldı, onu da ben yaparım yarın.
•Mutfakta deterjanları, poşetleri koyduğum kısmı düzenledim,
•Mutfak havlularını, bezlerini katlayıp çekmeceye koydum.
Birkaç sayfa kitap okuyup yatacağım artık. İyi geceler diliyorum herkese
Dolunay seysiyle alakali mi canim ben de yapim. Tüh dün de yeni kisisel bakim yaptim bileydim beklerdim o gün kas biyik yapardim.27 kasım gece 01.43e kadar saç boyama ve kesim günüdür hanımlar
Benimki hiç tutmamıştı,iyi bari canım tutar o zaman.Allah kolaylık versin❤Sağolasın, Allah razı olsun...
Evet okumuştum o notları daha hamileyken. Aslında emiyordu ama 2 gündür daha gorur görmez reddediyor. Ben sabırla uğraşacağım inşaallah emer yeniden.
Evet canım, yanımda uyuyor şuan
Sağol canom❤❤27 kasım gece 01.43e kadar saç boyama ve kesim günüdür hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?