Düzenli Evimiz & Hayatımız

Kahve içeceğim şimdi 10:45 olur mu dünkü listemi tamamlayamadım onları hallederim. Balkonlarımı yıkarım. Hava da buz gibi aslında totom donacak ama olsun bakalım
Ben de köpeğimi gezdirip geleyim o zaman 45 geçe buluşalım

Benim esim evdeymiş bugün yoksa çok süper olurdu bir de üstelik ben dün ekstradan yemek yaptım bugün ise gidecek diye
Evdeyse daha iyi işte yemeğin de hazır olmuş benimki de 3 hafta evde olacak pazartesiden sonra çok dertliyim

Eklentiler

• Screenshot_20201126-102249_Samsung Internet.webp
    33 KB · Görüntüleme: 33
Evdeyse daha iyi işte yemeğin de hazır olmuş benimki de 3 hafta evde olacak pazartesiden sonra çok dertliyim
Bir yandan öyle ama dün çok kastı beni iki kere yemek yaptım bugün çocuğu ona atar rahat rahat yapardım ve evet evdeyken iş güç zor bir de istekler ooooo Allah yardımcın olsun

Sen otur otur vücut direncin düştü zaten kendine geldiğinde senle tüm gün maraton yaparız şöyle dipli köşeli perdeli tüllü
İnşaallah
1,44 de bitirip buraya yazmışım. benden sonra toplayan yoktur herhalde sonuncu oldum
Olsun ya toplamışsın
Yine toplamadan yattim
Neden ya ne güzel topluyordun
9:30 bitti yazmışım yoksa hayatta hatırlamazdım
Tamam
Yaa nego ben bakmadım. 8 civarı bitti ama yani yine olmadı
Nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…