Telefon klavyesinden buldumNereye gelmis bunlar
Hee ben buraya gelmis sandim bakiyorum bakiyorum yokTelefon klavyesinden buldumbakınıyodum cici cici emojiler gelmiş
maraton teklifime ne dersin
Hee ben buraya gelmis sandim bakiyorum bakiyorum yok
Maraton mu şeyyy
Ben varımUzun soluklu maraton arkadaşı arıyorum şöyle 3-4 saat hunharca temizlik yapacak
Kahve içeceğim şimdi 10:45 olur muAyy ne güzel ne güzelKaçta gidelim
Ben de köpeğimi gezdirip geleyim o zaman 45 geçe buluşalımKahve içeceğim şimdi 10:45 olur mudünkü listemi tamamlayamadım onları hallederim. Balkonlarımı yıkarım. Hava da buz gibi aslında totom donacak ama olsun bakalım
Benim esim evdeymiş bugün yoksa çok süper olurdu bir de üstelik ben dün ekstradan yemek yaptım bugün ise gidecek diyeUzun soluklu maraton arkadaşı arıyorum şöyle 3-4 saat hunharca temizlik yapacak
Evdeyse daha iyi işte yemeğin de hazır olmuşBenim esim evdeymiş bugün yoksa çok süper olurdu bir de üstelik ben dün ekstradan yemek yaptım bugün ise gidecek diye
9:30 bitti yazmışım yoksa hayatta hatırlamazdımDün akşam ki mutfak toplama saatleri lütfen
Akşam 9 a kadar ve 9 dan sonra ilk toplayanlara madalya,çiçek
@Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
sidelya
AnlaştıkBen de köpeğimi gezdirip geleyim o zaman 45 geçe buluşalım
Yaa nego ben bakmadım. 8 civarı bitti ama yani yine olmadıDün akşam ki mutfak toplama saatleri lütfen
Akşam 9 a kadar ve 9 dan sonra ilk toplayanlara madalya,çiçek
@Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
@patuli6153
@Pasiflora25
Anka
M merve_eymen
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
athena
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
sidelya
Niye böyle kararttın sen her yeri yahu9:30 bitti yazmışım yoksa hayatta hatırlamazdım
Bir yandan öyle ama dün çok kastı beni iki kere yemek yaptım bugün çocuğu ona atar rahat rahat yapardım ve evet evdeyken iş güç zor bir de istekler ooooo Allah yardımcın olsunEvdeyse daha iyi işte yemeğin de hazır olmuşbenimki de 3 hafta evde olacak pazartesiden sonra çok dertliyim
Aşk olsun benim adıma sevinmeliydin çok kırıldımNiye böyle kararttın sen her yeri yahu
Kız temayı diyorum simsiyah her yerAşk olsun benim adıma sevinmeliydin çok kırıldım
İnşaallahSen otur otur vücut direncin düştü zaten kendine geldiğinde senle tüm gün maraton yaparız şöyle dipli köşeli perdeli tüllü
Olsun ya toplamışsın1,44 de bitirip buraya yazmışım.benden sonra toplayan yoktur herhalde sonuncu oldum
Neden ya ne güzel topluyordunYine toplamadan yattim
Tamam9:30 bitti yazmışım yoksa hayatta hatırlamazdım
NasipYaa nego ben bakmadım. 8 civarı bitti ama yani yine olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?