Düzenli Evimiz & Hayatımız

Olur canım sonuçta pis değilki
Bilmiyorum spor yapiyorum iki gündür bayagi yoruyo enerjim kalmiyo ya sporu ya ev islerini tercih etmek zorundaydim
Kilo alip hantallasmanin sonucları iste bunlar
Kıyamam

Benim kv lerde ince bardakta içmeyi seviyor. İlk evlendiğimde Gümüşlükteki süs bardağını alıp çay içti ben evde yokken kp. sonra onlar süs dedim, kullanılmıyor. Daha sonra gidip onun için kahveci bardağı aldım. 4 yıl oldu halen evimde var. o gelince onlara ve eşimin tarafındaki misafirlere o bardaklarla veriyorum. Onlar o bardakta alışmış çünkü.

Bizim bile belli şeyleri belli bardakta içme takıntımız var.
Bu kadar takmana gerek yok bence. O bardaklarla ver ne olacak ki. Kendi misafirine kendi bardaklarınla verirsin olur biter.

Bazen misafirliğe giderken bardağımı götürmediğime pişman oluyorum çay içemiyorum içimde kalıyor özellikle şu kapaklı bişeyin içinde gelen çayı mümkün değil içmeyi beceremedim hep döktüm. baktım ondan geliyor bardağı değiştirir misin diyebileceğim bi yer de değilse ayy ben pek çay içemiyorum mideme dokunuyor deyip geçiyorum

Benim ailem uzaktaa. Misafirler hep onların. Benimde kp in özel bardağı var. Onla veriyorum. Bir eniştelerinin de var eniştenin kendi getirdi hatta bir tane kendine
Belli başlı kimselere ver dese verirdim. Ama herkese ver diyoooor. Düşüneyim bi bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…