Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey yok Allah şifa versinGünaydın ❤
Annen hasta canım sıkıldı dün biraz gelemedim.
Hiç bi işte yapmadım önceki günden belim ağrıyodu mutfağı 1 kere topladım sadece akşamda öyle bıraktım.
Dün akşam ki mutfak toplama saatleri lütfen
Akşam 9 a kadar ve 9 dan sonra ilk toplayanlara madalya,çiçek
Bonus
pawlover
@musluk suyu
@samdan
@terliksuu
p a t u l i
@Pasiflora25
Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
@mavidelisiii
@Birtekefem
@reyyanK
@zeynebzeyneb
@renksizgokkusagi
@mavi5839
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
@havalihavasiz
@s i d e l y a
Çok geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey yok Allah şifa versin
Maraton içeriğini bana anlatsırmısınız
Olur canım sonuçta pis değilkiNego’cum çoğunlukta bulaşıkları elde yıkıyorum tabi suyunu süzüp kaldırmaya üşeniyorum sabaha kalıyor o yüzden yazmıyorum ben bulaşık selesinde yıkanmış halde durmalarını sayabilir miyiz?
KıyamamBilmiyorum spor yapiyorum iki gündür bayagi yoruyo enerjim kalmiyo ya sporu ya ev islerini tercih etmek zorundaydim
Kilo alip hantallasmanin sonucları iste bunlar
Yüreğini ferah tut Rabbim şifa versinSağol ❤ dün pozitif çıktı iyi olucak inş
TeşekkürlerAynı saatler içinde birlikte hatta yarışarak iş yapıyoruz. Mesela efser şimdi kapıyıda silmiştir altta kalamam diyerek kapıya dalıyorum falan
Gel gidekTeşekkürler
Kolay gelsin
Aynı yerimi yapacağız yoksa farklı yerler mi ?Gel gidek
Benim kv lerde ince bardakta içmeyi seviyor. İlk evlendiğimde Gümüşlükteki süs bardağını alıp çay içti ben evde yokken kp.Ne zaman misafir gelse onuda çağırırım. Hepsi eşimin akrabaları çünkü. Bana çay bardağı getirmiş küçücük çayları bunlarla vericem diyor. Neden dedim benimkiler büyükmüş birkaç kişi demis bardaklar büyük az çay içebiliyoruz ne alakaysa. Eee dedim bunları ne yapayım kendi bardak takımımı buyuk kullanma bizimkiler küçük bardakta çay seviyor diyor. İçeri gitti kendi bardaklarımla koydum. Ben onları misafir için almışım ne kadar aradım da buldum. Kullanmayacakmışım iyi valla. Çıkarken de suratı asık senin için dedim sevmiyorlarmış diyor hala. Sevmeyen içmez ne yapayım hem getirme dedim diyip yolladım. Küsüştük böyle işte. Haksız mıyım üzüldüm de çok severim ama sinirlendirdi beni
Bu yeni heycanlı hallerin çok hoşuma gittiAynı yerimi yapacağız yoksa farklı yerler mi ?
Heyecan benim işimBu yeni heycanlı hallerin çok hoşuma gitti
Yer farketmez 1 e kadar allah ne verdiyse
Bazen misafirliğe giderken bardağımı götürmediğime pişman oluyorum çay içemiyorum içimde kalıyorBenim kv lerde ince bardakta içmeyi seviyor. İlk evlendiğimde Gümüşlükteki süs bardağını alıp çay içti ben evde yokken kp.sonra onlar süs dedim, kullanılmıyor. Daha sonra gidip onun için kahveci bardağı aldım. 4 yıl oldu halen evimde var. o gelince onlara ve eşimin tarafındaki misafirlere o bardaklarla veriyorum. Onlar o bardakta alışmış çünkü.
Bizim bile belli şeyleri belli bardakta içme takıntımız var.
Bu kadar takmana gerek yok bence. O bardaklarla ver ne olacak ki. Kendi misafirine kendi bardaklarınla verirsin olur biter.
Benim ailem uzaktaa. Misafirler hep onların. Benimde kp in özel bardağı var. Onla veriyorum. Bir eniştelerinin de var eniştenin kendi getirdi hatta bir tane kendineBenim kv lerde ince bardakta içmeyi seviyor. İlk evlendiğimde Gümüşlükteki süs bardağını alıp çay içti ben evde yokken kp.sonra onlar süs dedim, kullanılmıyor. Daha sonra gidip onun için kahveci bardağı aldım. 4 yıl oldu halen evimde var. o gelince onlara ve eşimin tarafındaki misafirlere o bardaklarla veriyorum. Onlar o bardakta alışmış çünkü.
Bizim bile belli şeyleri belli bardakta içme takıntımız var.
Bu kadar takmana gerek yok bence. O bardaklarla ver ne olacak ki. Kendi misafirine kendi bardaklarınla verirsin olur biter.
ÜpcükHeyecan benim işimsondan 1. Ye ne veriliyor onu bileyimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?