- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Kolay gelsin sana hacım benim iştahımla başım dertte hiç öyle şeylere bulaşmayayımSüper olur vallahi ben de mutfağı toparlicam poğaça ve tatlı yapcam malum dönem delirdim
CanımsınEllerine sağlık,herkes yapınca mutlu oluyorum ama sen yapabilince ayrı oluyorum❤
Birtekefem
Oturma odası toplandı süpürüldü koltuklar çekildi altlar süpürüldü yerler silindi mobilya ve TV lerin tozu alındı cam ve balkon kapısı içerden silindi
giriş topladın süpürüldü yerler silindi toz alındı
mutfağa giriyorum dönemezsem üzülme arkamdan yas tutma berhudar ol inşallah
Afiyet olsuunpawlover maratonda yaptıklarım nohutları buzluğa kaldırdım
Bulaşık makinesini çalıştırdım
Ocağı tezgahı sildim
Elde bulaşık yıkadım
Tatlı bir şeyler yaptım
Kızı uyuttum
Şimdi ıhlamur içiyorum
Geçmiş olsun canım.Sabah ardiyeyi dökmüştüm,yarısı kaldı onu yapıcam
Evi süpürmem lazım
Wc temizlenecek
Ama enerjim yok, eşimde kızdı akşam beraber yapardık diye ardiyeyi.Sırtın ağrıyor hala zorluyorsun diyor.Haklı da,omuzlarımdan aşağı halsizlik var.Dün fena üşüttüm galiba
Mutfağımı baya adam etmiştim. Son çıkan bulaşıkları atacaktım ki makine su kaçırmış baya ıslanmış etraf. Oraları temizledim. Allahtan temiz su kaçırmış halıyı yeni yıkatmıştım çok üzülecektim. Bulaşıklar yine kaldı bakalım çocuklar uyuyunca yıkarım inşallah
Bulaşıklarımı yıkadım kuruladım yerleştirdim tezgahı sıcak suyla yıkadım. Ocağı üstten sildim yine, gözün biri tıkanmış galiba yarın buhar tutacağım.Bonus yok muydun bu gün hiç denk gelmedim mesajlarına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?