Düzenli Evimiz & Hayatımız

Evet sabahtan başlayalım çok uykusuz bir gece geçirdiğim için bugün hiç keyfim yoktu.
Yatakları topladım.
Bulaşık makinesini boşalttım.
Kahvaltı hazırladım.
Mutfağı süpürdüm.
Banyo yaptım.
Bugünün ödevini yaptım.
Kitaplığın iki rafini düzenledim raf raf gidiyorum.
Oturma odasını topladım süpürdüm.
Akşam yemeğini yaptım
Şimdi de oğlanı uyutuyorum.
Mutfağı toplayıp yatarım inşallah bugün hiç halim yok. keyfim de yok

Anka candir gerisi heyecandır

Salon toz alindi supuruldu yeri iki defa silindi serildi oturma odasi cocuk odasi yatak odasi mutfak yerleri iki kere silip serdim mutfak dolaplarinin yuzu silindi davlumbaz bulasik makinesi silindi tuvalet yikandi lavabolar ciflendi camasir makinesini de sildim dus aldim utu yaptim bulasik makinesi yerlesecek bu arada yatagimin carsafi alezini yikadim yorganimi yikamaya verdim cok sukur bitirdim

Saat 7 de çıktım iş görüşmesi için eşimle 2 hastaneye gittim. Eve 2 de döndük. Duş aldım uyumuşum. KV aradı büyük halalar gelecek diye
dünden yemek vardı ısıttım yedik.
bulasıkları yıkadım.
Yatagı düzelttim
Komidinlerin tozunu aldım
Koridor ve mutfaga süpürge taktım.
Mutfagın alt dolaplarının makinaların dışlarını sildim.
Bulaşık makinasını boşalttım.
3 çesit ikram yaptım. Bulaşıklarını makinaya doldurdum. Misafirler geldi şimdi gittiler. Bende uyuycam. Çok yorgunum zaten saatlerce dışarıda çok üsümüstüm.
Herkese iyi geceler

Geçmiş olsun canım.

Merhaba :) Bugün;
•Bulaşık makinasını boşalttım,
•Dün akşam elimde yıkadıklarımı yerleştirdim,
•Kahvaltıdan sonra mutfağı toparladım,
•İki makina çamaşır yıkandı,
•Dün yıkanan nevresim kurumuş, oturma odasına atıverdim, yarın katlayıp yerine koyarım,
•Salonu, mutfağı, banyoyu ve holü süpürdüm, dün banyoyu detaylı temizlemiştim,
•Akşam yemeğini eşim hazırladı, ben salatayı yaptım sadece,
•Yemek sonrası mutfağı toparladım, temizledim.
•Yarınki toplantıya hazırlık yaptım biraz,
•Birkaç sayfa kitap okuyup yatacağım. Şimdiden iyi geceler diliyorum

Anka candir gerisi heyecandır
Mutfağımı baya adam etmiştim. Son çıkan bulaşıkları atacaktım ki makine su kaçırmış baya ıslanmış etraf. Oraları temizledim. Allahtan temiz su kaçırmış halıyı yeni yıkatmıştım çok üzülecektim. Bulaşıklar yine kaldı bakalım çocuklar uyuyunca yıkarım inşallah

Günaydın ❤

Annen hasta canım sıkıldı dün biraz gelemedim.
Hiç bi işte yapmadım önceki günden belim ağrıyodu mutfağı 1 kere topladım sadece akşamda öyle bıraktım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…