- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Ben de giremedim. Güvenli değil falan dedi sonra gözümü karartıp yine de devam et dedim inşallah bir şey olmazDemin foruma giremeyen bi tek ben miydim ya
Ben devam et demedim gucenli degil diyince girmedim bekledim bi saat sonra denedim kendiliginden girdi. Hangimiz daha cok tehlikede bilemedimBen de giremedim. Güvenli değil falan dedi sonra gözümü karartıp yine de devam et dedim inşallah bir şey olmaz
Evet sorun vardı canımDemin foruma giremeyen bi tek ben miydim ya
Benim bugün yaptığım karnıyarık yarına kaldıYarın nohut yemegi yaninda salcasiz bulgur pilavi yapcam(diyetteyim diye pirinc pilavi degil) bugünden de çorbam var. Yanina turşu ayran tamamdir.
Fikir olsun diye yazdım simdi nohutu islatmaya gidiyorum baska fikri olani gorursem her an menumu degistirebilirim
Niye oldu ki acabasıSadece çamaşır yıkadım bugün epey uğraştırdı. Küf olmul hep :/
Banyonun peteğin yakmadım alt katta banyo camını açık bırakıp gitmiş. Sanırım ondan oldu. Geçen seferde fatkermiştim ama su döküldü sandım meğer nem yapıyormuş :/Niye oldu ki acabası
Tüh ya kötü olmuş iyi bari farketmişsin erkendenBanyonun peteğin yakmadım alt katta banyo camını açık bırakıp gitmiş. Sanırım ondan oldu. Geçen seferde fatkermiştim ama su döküldü sandım meğer nem yapıyormuş :/
Canım çıktı ya. 3 kere yıkadım çamaşırları :/ beyazları 90 da yıkadım bastırdım suya sabah devam edecek. İnş lekeleri çıkar. İşin ilginci çoğunluk adamın atletlerinde küf lekesiTüh ya kötü olmuş iyi bari farketmişsin erkenden
Beyaz sabun rendeleyip atıverseydin içineCanım çıktı ya. 3 kere yıkadım çamaşırları :/ beyazları 90 da yıkadım bastırdım suya sabah devam edecek. İnş lekeleri çıkar. İşin ilginci çoğunluk adamın atletlerinde küf lekesievrenin bir mesajı bence
Benim de alerji programında oldu o bi ara baya su akıttı banyodan koridora falan taştı. Servis geldi şu alttaki yer var ya orayı filan temizledi kısa programda boş çalıştırdı düzeldiBenim de camasir makinem 60 derecede yikadigim zaman su sizdirmaya basladi alttan. Ama sadece 60 derecede oluyo cok sacma degil mi? Bileniniz var mi neden olur ki?
Öyle yaptım 1 kalıp sabuna yakın attımBeyaz sabun rendeleyip atıverseydin içine
Ay ben de yazlıkları valize koyup depo olarak kullandığım ebeveyn banyosuna kaldırmıştım yazın bi açtım içi nemli küflenmiş bir kaçı ayy çok fena idi ağartmayan çamaşır suyu ile yıkamıştım çıkmıştıCanım çıktı ya. 3 kere yıkadım çamaşırları :/ beyazları 90 da yıkadım bastırdım suya sabah devam edecek. İnş lekeleri çıkar. İşin ilginci çoğunluk adamın atletlerinde küf lekesievrenin bir mesajı bence
Mutfak akşam 10.30 da toplandıEvet sorun vardı canım
Benim bugün yaptığım karnıyarık yarına kaldıbugün hamsi yedik
Sıcaklıktan mı acaba,servisi çağır bence iyice sorun büyümedenBenim de camasir makinem 60 derecede yikadigim zaman su sizdirmaya basladi alttan. Ama sadece 60 derecede oluyo cok sacma degil mi? Bileniniz var mi neden olur ki?
Birinci sınıf galibaMerhaba güzeller
Saricivcivcikcik Evet ben de giremedim canım bana "bu web sayfasına ulasilamiyor, saatiniz yanlış " falan fistan bir şeyler zirvaladi. Mail atıyorum kk'ya cevap yok, whatsapp dan yazıyorum cevap yok yansak kimse dönüp bisi yazmicak demekki
Neyse, bu gunum komple oğlanın ödevleri ile geçti.. kaccc sayfa yazdık güç bela, ağlaya sızlaya... bir de okuyup video çekerek öğretmene artık.. işin en fenası bu ; okuyamadı mı sar başa videoyu ey yavrum ey
Ben ne yaptım;
kızımın gardirobuna düzenledim.
kullanılmayan yorgan&battaniyeleri yıkayıp kuruyunca hurç ile gardırop üzerine kaldırdım.
çamaşır katladım.
@Negoo 'nun tavsiyesi üzerine yemekte taze fasulye, tavuklu pilav vardı çorbayı yapmadım bizimkiler istemedi..
Sonra zaten annem geldi oturduk çay içtik.
Geniş ev temizliği yarına kaldi
Görümcen her gün mü geliyor neDün halimi görmeniz lazımdi evim savaş alanı gibiydi bütün odaların yerleri değişti dolap tamiri yapıldı heryer talaş içinde kaldı ustalar aksam ustu 5 te gittiler eve bir girmişim ki uf heryeri mutfak dahil 8 de bal dök yala yaptımbugünde sabahtan görümcem ler geldi kahvaltıya 12de gittiler ortalık topladım süpürge toz aldım bulaşık makinesi çalıştırdım 2 makine camasir yıkandı astım daha toplamadim yaşti oğlanı biraz gezdirdim akşam yemeğini kayseri yağlanması yaptım yedik mutfağı 8 de topladım oğlanı yatırdım sonrada çay keyfi yaptık ablama sabah kahvaltıya gideceğiz yanımda gotureyim diye poğaça yaptım sabah erkenden uğraşmayayim diye şimdide yatacağım insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?