Hmm o kadar cok akitmiyo ama yine ıslatmis yani altini. Bi filtreyi temizliyim bugün yine olmazsa servis cagiririmBenim de alerji programında oldu o bi ara baya su akıttı banyodan koridora falan taştı. Servis geldi şu alttaki yer var ya orayı filan temizledi kısa programda boş çalıştırdı düzeldi
Evet 1. Sınıf, ben de 1. Sınıf deli olacam yakindaBirinci sınıf galiba
Allah kolaylık versin,en zorlu dönem birinci sınıfta,birde evde eğitim bu seneki şansınıza,iki katı zor.Evet 1. Sınıf, ben de 1. Sınıf deli olacam yakinda
Aha ben olayımiyi pazarlar herkese
kendime maraton arkadaşı arıyorum:) var mı gelen
Aha ben olayımama Benim uzun uzun maratona ihtiyacım var
Yarın iş yerinden canım dostum gelecekmiş bana diyorum ki hes kodunu at gelmedenbi de avm de güvenlik.. O yüzden evimi komple bugün temizlemem gerek. Gerçi kardeşim gibi yabancı değil de .. ev temiz olsun , bisküvi vs alırım cayın yanına en kötü, eğer bisey yapamazsam.
Aaa geleyim ama b3n genel yapacam belli bi saat var mı?sen de gel maratona rengarenk:)
13 iyidir uygun mudur bacılar ?@renksizgokkusagitamam o zaman ne zaman başlayalım süpürge
Aaa geleyim ama b3n genel yapacam belli bi saat var mı?
13 uygundur13 iyidir uygun mudur bacılar ?@renksizgokkusagi
13 iyidir uygun mudur bacılar ?@renksizgokkusagi
Aynen yaptıklarımızı yazariz durun iki dkdediğim gibi ben yarım saat yapar sonra gelir yazarim. yarım saat giderim tekrar gelirim bitene kadar:)
öbür türlü yapamıyorum ben uzun süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?