Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benim de alerji programında oldu o bi ara baya su akıttı banyodan koridora falan taştı. Servis geldi şu alttaki yer var ya orayı filan temizledi kısa programda boş çalıştırdı düzeldi
Hmm o kadar cok akitmiyo ama yine ıslatmis yani altini. Bi filtreyi temizliyim bugün yine olmazsa servis cagiririm

Evet 1. Sınıf, ben de 1. Sınıf deli olacam yakinda
Allah kolaylık versin,en zorlu dönem birinci sınıfta,birde evde eğitim bu seneki şansınıza,iki katı zor.
Benim de seneye başlayacak küçük,Allah nasip ederse
Ana okulu da yarım kaldı geçen yıldan yavrumun,bu sene de göndermedim yine virüs yüzünden:/

Yarın iş yerinden canım dostum gelecekmiş bana diyorum ki hes kodunu at gelmeden bi de avm de güvenlik.. O yüzden evimi komple bugün temizlemem gerek. Gerçi kardeşim gibi yabancı değil de .. ev temiz olsun , bisküvi vs alırım cayın yanına en kötü, eğer bisey yapamazsam.

sen de gel maratona rengarenk:)

Mutlu pazarlar kızlar. Nego Dün akşam yazamadım. Çocuklar başımı döndürdü
Ama 21.10 itibarıyla mutfak tezgahı topluydu.
Bugün de kahvaltıdan sonra banyoyu yıkadım, banyo terliklerini komple attım. Yenisini koydum. Nevresimleri degistirdim. Tezgâhım da toplu. Ispanakları suya koydum bekletiyorum. Onun harici ortalıkta oyuncak dışında bir şey yok. Şu an oynadıkları için hiç ellemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…