Ben aldım pişman oldum paslandı dibi.Bende almak istiyorum acaba kullanan var mi
O kadar güzeller ki keşke çelik olup dışı sevimli şirin çaydanlıklar yapsalarAaa konuşma deli deli
Aynen canım sürekli ısınsın diye ocağı açıyorum, kısa sürede soğutuyor.
Bir cogumuz aynı durumdayız canim amin inşallahNasılsınız kızlar ben ölümlerin etkisiyle toparlanamadım hala. Allah bize gayb perdesi aralansa İmanım artmaz diyen büyüklerimizin imanından nasip etsin bi de veren el olmayı, saçıp savurmadan infak etmeyi, rabbimin yolunda harcamayı.
Bi de evlerimizi temiz tutmayı nasip etsin tabii ki
bende çok merak ediyorum. aklım burada. Allah güç versin.
Başınız sağolsun
Benim canlı ders günüm cumartesi bugün fazla iş yapamadım yine de yazayımKızlar napıyorsunuz işler yapıldı mı?
Sağlık olsun canım bünyeye fazla yüklenmemek lazım biter yavaş yavaş82 tane plan yapıp bir iki tane iş yapmakk
Günaydın canım kolay gelsin ben de güzel Bi temizlik YapacağımGunaydin..
Bugun oglumun canli dersi biter bitmez burdayim malum haftasonundan ciktik ev dandini
Evet gerçekten aşıların gelmesi filan Ümit olmaya başlamışken dünkü haberler çok can sıkıcıydı Allah sonumuzu hayır eylesin .Bu aralar insanin bisey yapasi gelmiyo malum haberlerden dolayi insan üzülüyo ister istemez enerjisi düşüyo.Bonus um insallah bi an önce toparlanirsin
Amin amin inşallah cok zor..Evet gerçekten aşıların gelmesi filan Ümit olmaya başlamışken dünkü haberler çok can sıkıcıydı Allah sonumuzu hayır eylesin .
Allah tüm sevdiklerini kaybetmişlere içinde de Bonus’a sabır, güç, kuvvet versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?