Düzenli Evimiz & Hayatımız

şu an çalışıyorum.az önce eşim aradı ve evin neredeyse yüzde 75 i gıda boyası olmuş. kız çetesi onu kaldırdığım yerden nasıl buldu. o kavanozu nasıl açtı ve nasıl o kadar saçtılar bilmiyorum eşim üst kata telefon görüşmek için çıktığı esnada olmuş herşey. bana tek dediği taşınmamız lazım☺ yaaa o kadar mı dedim o kadar evet dedi. birde basıp basıp yataklarına çıkmışlar. tek iyi yani gıda boyasının mavi olması .al sana mavi dedi evren. şu an nasıl bi manzara bekliyor bilmiyorım. güldüğüme bakmayın. inşallah kolay hallederim.

Kiyamam ya cok uzuldum

Çok üzüldüm canım ve en doğrusu bu eğer affedebiliyorsak affetmeliyiz bizi yoran üzen kişileri ama affetmek derken o kişilerle eskisi gibi olmaktan yaptıklarını unutmaktan bahsetmiyorum o kişinin tüm yaptıklarını yoksaymak umursamamaktan bahsediyorum tabi görmeye zorunluysak yoksa kapı dışarı en huzur vereni..

yaaaa

Kolay gelsin canım

Hamdolsun kuzum iyiyim iyiyiz ne kadar olunursa. Annemin evindeyim reçeline ağlıyorum atmayıp dondurucuya koyduğu şeyleri görüp bide onlara herşeye
İçim bi değişik oldu ya Rabbim sabrına sabır katsın inş. Dünya boş işte

Şimdi gördüm. Rabbim ferahlık versin ve teslimiyetimizi almasın inşallah. Fani dünya işte. Çabalayıp duracağız

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabırlar versin gerçekten çok ölüm haberi aldık bu yıl
Maalesef kaç hane yaşadı bu acıyı...
Hoş buldum ❤
Hoş buldum ❤
Kıyamam noldu ona?
Yazarım sonra
Oy oyy çok zor çıkar Allah kolaylık versin:/
Kiyamam ya cok uzuldum
Bende çok ağladım...
Hepsi kapı dışarı:)
Kuşumu komşum okumuşum
Ahh negommm ya ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim bol sabır versin
Sağol canım,bana düşen bol sabır..
Şimdi gördüm. Rabbim ferahlık versin ve teslimiyetimizi almasın inşallah. Fani dünya işte. Çabalayıp duracağız
Amin inşaallah

Kız kaç gündür ben senin peşindeyim sen biliyor musun nerelerdesin sen sayfa sayfa seni arıyorum
Mesajlarımı aratsaydın ya canım :) çok aktif değilim son zamanlarda pek nete giresim gelmiyor. Ev işi falan hak getire günü kurtaracak kadar bulaşık çamaşır yemek tamam :)) sen neler yaptın.

Mesajlarımı aratsaydın ya canım :) çok aktif değilim son zamanlarda pek nete giresim gelmiyor. Ev işi falan hak getire günü kurtaracak kadar bulaşık çamaşır yemek tamam :)) sen neler yaptın.
Valla bende aynı bir tane çocuk var oda kreşe gidiyor aslında günün çoğunu tertemiz evde kuran elisi ile geçirmem lazım ama gelen giden hak getire Allahtan hafta sonu yasak varda evde dinleniyoruz cumadan dip köşe temizledim hafta sonu sadece yemek bulaşık ortalık topluyorum

Bonus annemin bıraktığı şeylere bakıyorum dediğin yerde ben bittim cümlem kalmadı lugatta.

İnsanoğlu gider ama o bıraktıkları her şey onu hatırlatır.

Rabbim cennette en güzel muamelede bulunsun inşallah dualardan başka neyimiz var ki gidenin arkasından

Kim geliyor yahu biri şikayet ederse ceza yersiniz Allah korusun

O kadar çok şey ki hangi birini yazayım.

Kadınlar eve komple hakim her köşesine sinmiş oluyor bir kadının o evdeki varlığı.
Annem gidince duvarlarda kapı eşiklerinde bile onu görünce iyice anladım bunu.

Hayatta olan herkese sıkı sarılmak lazım güzel anılar biriktirmek lazım.

Aynen canım. Uzun zamandır bu kadar sevinmemiştim ikiniz geldiniz sayfa şenlendi.
Ben de mutfağı tertemiz bıraktım Nego
Ayrıca iki posta çamaşır yıkadım bi postasını kurutup yerleştirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…