- 1 Ocak 2019
- 743
- 2.609
- 113
Kiyamam ya cok uzuldumBir hafta önce kuşum da öldü.Rabbim ölümü unutma kendine gel diyor.
O yüzden hayatımızda bizi üzen,yoran,tüketen bencil insanları yok sayalım.Ben artık öyle yapıyorum,üzülmeme sebep olanları Allaha havale ediyorum ve benim için değerli olan insanlar için harcıyorum artık enerjimi.
Çok üzüldüm canım ve en doğrusu bu eğer affedebiliyorsak affetmeliyiz bizi yoran üzen kişileri ama affetmek derken o kişilerle eskisi gibi olmaktan yaptıklarını unutmaktan bahsetmiyorum o kişinin tüm yaptıklarını yoksaymak umursamamaktan bahsediyorum tabi görmeye zorunluysak yoksa kapı dışarı en huzur vereni..Bir hafta önce kuşum da öldü.Rabbim ölümü unutma kendine gel diyor.
O yüzden hayatımızda bizi üzen,yoran,tüketen bencil insanları yok sayalım.Ben artık öyle yapıyorum,üzülmeme sebep olanları Allaha havale ediyorum ve benim için değerli olan insanlar için harcıyorum artık enerjimi.
yaaaaBir hafta önce kuşum da öldü.Rabbim ölümü unutma kendine gel diyor.
Kolay gelsin canımşu an çalışıyorum.az önce eşim aradı ve evin neredeyse yüzde 75 i gıda boyası olmuş. kız çetesi onu kaldırdığım yerden nasıl buldu. o kavanozu nasıl açtı ve nasıl o kadar saçtılar bilmiyorumeşim üst kata telefon görüşmek için çıktığı esnada olmuş herşey. bana tek dediği taşınmamız lazım☺ yaaa o kadar mı dedim o kadar evet dedi. birde basıp basıp yataklarına çıkmışlar. tek iyi yani gıda boyasının mavi olması .al sana mavi dedi evren. şu an nasıl bi manzara bekliyor bilmiyorım. güldüğüme bakmayın. inşallah kolay hallederim.
İçim bi değişik oldu ya Rabbim sabrına sabır katsın inş. Dünya boş işteHamdolsun kuzum iyiyim iyiyiz ne kadar olunursa. Annemin evindeyim reçeline ağlıyorum atmayıp dondurucuya koyduğu şeyleri görüp bide onlara herşeye
Şimdi gördüm. Rabbim ferahlık versin ve teslimiyetimizi almasın inşallah. Fani dünya işte. Çabalayıp duracağızHanımlar hadi bakalım,işler birikiyor,tadımız tuzumuz yok biliyorum ama hayatın döngüsü devam ediyor.
Ödev vermeye de başlıycam inşaallah.
Günlük maddeleri,işleri yapmaya devam
@samdan
@terliksuu
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
Anka
M merve_eymen
H hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
Birtekefem
Mehfam
athena
U UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
havali-
Maalesef kaç hane yaşadı bu acıyı...Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ailesine sabırlar versingerçekten çok ölüm haberi aldık bu yıl
Hoş buldum ❤Bakıp Bakıp çıkıyordum. Hoş geldin canım
Bonus tatlım nasılsın diye sormuyorum çünkü nasıl olduğunu biliyorum ama hayat devam ediyor. Çocukların için dik durmak zorundasın. ❤❤❤❤
Hoş buldum ❤
Yazarım sonraKıyamam noldu ona?
Oy oyy çok zor çıkar Allah kolaylık versin:/şu an çalışıyorum.az önce eşim aradı ve evin neredeyse yüzde 75 i gıda boyası olmuş. kız çetesi onu kaldırdığım yerden nasıl buldu. o kavanozu nasıl açtı ve nasıl o kadar saçtılar bilmiyorumeşim üst kata telefon görüşmek için çıktığı esnada olmuş herşey. bana tek dediği taşınmamız lazım☺ yaaa o kadar mı dedim o kadar evet dedi. birde basıp basıp yataklarına çıkmışlar. tek iyi yani gıda boyasının mavi olması .al sana mavi dedi evren. şu an nasıl bi manzara bekliyor bilmiyorım. güldüğüme bakmayın. inşallah kolay hallederim.
Bende çok ağladım...Kiyamam ya cok uzuldum
Hepsi kapı dışarı:)Çok üzüldüm canım ve en doğrusu bu eğer affedebiliyorsak affetmeliyiz bizi yoran üzen kişileri ama affetmek derken o kişilerle eskisi gibi olmaktan yaptıklarını unutmaktan bahsetmiyorum o kişinin tüm yaptıklarını yoksaymak umursamamaktan bahsediyorum tabi görmeye zorunluysak yoksa kapı dışarı en huzur vereni..
Sağol canım,bana düşen bol sabır..Kuşumu komşum okumuşum
Ahh negommm ya ne diyeceğimi bilemiyorum rabbim bol sabır versin
Amin inşaallahŞimdi gördüm. Rabbim ferahlık versin ve teslimiyetimizi almasın inşallah. Fani dünya işte. Çabalayıp duracağız
Kız kaç gündür ben senin peşindeyim sen biliyor musun nerelerdesin sen sayfa sayfa seni arıyorumHoş geldin canım nasılsın
Öyle canım. rabbim sahip çıksın sarsın yaralarını inşallahSağol canım,bana düşen bol sabır..
Mesajlarımı aratsaydın ya canım :) çok aktif değilim son zamanlarda pek nete giresim gelmiyor. Ev işi falan hak getire günü kurtaracak kadar bulaşık çamaşır yemek tamam :)) sen neler yaptın.Kız kaç gündür ben senin peşindeyim sen biliyor musun nerelerdesin sen sayfa sayfa seni arıyorum
Amin canım sağolÖyle canım. rabbim sahip çıksın sarsın yaralarını inşallah
Valla bende aynı bir tane çocuk var oda kreşe gidiyor aslında günün çoğunu tertemiz evde kuran elisi ile geçirmem lazım ama gelen giden hak getire Allahtan hafta sonu yasak varda evde dinleniyoruz cumadan dip köşe temizledim hafta sonu sadece yemek bulaşık ortalık topluyorumMesajlarımı aratsaydın ya canım :) çok aktif değilim son zamanlarda pek nete giresim gelmiyor. Ev işi falan hak getire günü kurtaracak kadar bulaşık çamaşır yemek tamam :)) sen neler yaptın.
9Kiyamam ya cok uzuldum
Kim geliyor yahu biri şikayet ederse ceza yersiniz Allah korusunValla bende aynı bir tane çocuk var oda kreşe gidiyor aslında günün çoğunu tertemiz evde kuran elisi ile geçirmem lazım ama gelen giden hak getire Allahtan hafta sonu yasak varda evde dinleniyoruz cumadan dip köşe temizledim hafta sonu sadece yemek bulaşık ortalık topluyorum
Bonus annemin bıraktığı şeylere bakıyorum dediğin yerde ben bittim cümlem kalmadı lugatta.
İnsanoğlu gider ama o bıraktıkları her şey onu hatırlatır.
Rabbim cennette en güzel muamelede bulunsun inşallah dualardan başka neyimiz var ki gidenin arkasından
Aynen canım. Uzun zamandır bu kadar sevinmemiştim ikiniz geldiniz sayfa şenlendi.O kadar çok şey ki hangi birini yazayım.
Kadınlar eve komple hakim her köşesine sinmiş oluyor bir kadının o evdeki varlığı.
Annem gidince duvarlarda kapı eşiklerinde bile onu görünce iyice anladım bunu.
Hayatta olan herkese sıkı sarılmak lazım güzel anılar biriktirmek lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?