Düzenli Evimiz & Hayatımız

Negom nasılsın? Ben de uğrayamadım bu ara hiç

Kola hariç tüm malzeme var evde yarın deneyeceğim bakalım kararmış benimkiler renkleri açılacak mı? Sen denedin mi canım bizimle paylaştığın için teşekkür ederim
Denedim canım hatta bugün bile yaptım sirkeli suda bekletiyorum ben de kola yerine. sirke patlatıyor bir de limon suyu damlattim icine cok güzel parlıyor rengi açılıyor. Düzenli yapınca pek kararmiyor zaten

Evi topladım
Süpürdüm
Mutfak ve girişi sildim
Banyonun dün gideri tıkanmıştı açtım bugün yıkadım
2 makine çamaşır yıkadım astım topladım daha katlamadım

Ellerine sağlık bende yeni oturdum is yaptıkça bereketleniyor mudur nedir yarim saate bitirecem diyorum 3 iş 10 iş oluyor birden bir deniz kadınlar bir temizliğe bir başlayınca göz bebeklerimize büyütecli mercek yerleşiyor sanki hiç gözümüze çarpmayan yerlerin kirini görüyoruz

Ayy ne güzel betimlemişsin

Denedim canım hatta bugün bile yaptım sirkeli suda bekletiyorum ben de kola yerine. sirke patlatıyor bir de limon suyu damlattim icine cok güzel parlıyor rengi açılıyor. Düzenli yapınca pek kararmiyor zaten
Ben diş macunuyla fırçaladım cifle telledim sirke-karbonat karışımına yatırdım düzelmedi hiç acaba şu çaydanlık parlatanlar bunları da parlatır mı ki

Ben bu ara ipin ucunu saldım galiba kafam dağılsın diye yapıyordum ilk zamanlar temizlik ama kızım in dersleri yoğunlasinca ufaklığı zapdetmek baya zor oluyor şikayet eder gibi oldu. Depresyonda yım galiba ama çocuklar izin vermiyor da deprosyana girmeme bı tuhaf oldum ama çok şükür ödevler geliyormuş inşallah bende toparlanır im artık.
Hoşgeldiniz çok sevindim bonus u da senide gördüğüme. Kuş unada çok üzüldüm sarılıp bir sürü ağlamak geldi içimden

Evi topladım
Süpürdüm
Mutfak ve girişi sildim
Banyonun dün gideri tıkanmıştı açtım bugün yıkadım
2 makine çamaşır yıkadım astım topladım daha katlamadım
Eline sağlık
Eline sağlık ne mutlu bize
Çok normal canım öyle olman.Bende öyleyim bir gün yapıyorsam,bir hafta elim gitmiyor.Zorla yapıyorum.Yine de kendini çok bırakma,toparlanman zor olur❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…