NegomHanımlar hadi bakalım,işler birikiyor,tadımız tuzumuz yok biliyorum ama hayatın döngüsü devam ediyor.
Ödev vermeye de başlıycam inşaallah.
Günlük maddeleri,işleri yapmaya devam
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
pawlover
@Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
U UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
havali-
Kola hariç tüm malzeme var evde yarın deneyeceğim bakalım kararmış benimkiler renkleri açılacak mı? Sen denedin mi canım bizimle paylaştığın için teşekkür ederim
Bu ocak temizleme yöntemim kola yerine sirke
Hamdolsun.Sen nasılsın?Negomnasılsın? Ben de uğrayamadım bu ara hiç
Denedim canım hatta bugün bile yaptım sirkeli suda bekletiyorum ben de kola yerine. sirke patlatıyor bir de limon suyu damlattim icine cok güzel parlıyor rengi açılıyor. Düzenli yapınca pek kararmiyor zatenKola hariç tüm malzeme var evde yarın deneyeceğim bakalım kararmış benimkiler renkleri açılacak mı? Sen denedin mi canım bizimle paylaştığın için teşekkür ederim
Evi topladım
Süpürdüm
Mutfak ve girişi sildim
Banyonun dün gideri tıkanmıştı açtım bugün yıkadım
2 makine çamaşır yıkadım astım topladım daha katlamadım
Ben diş macunuyla fırçaladım cifle telledim sirke-karbonat karışımına yatırdım düzelmedi hiç acaba şu çaydanlık parlatanlar bunları da parlatır mı kiDenedim canım hatta bugün bile yaptım sirkeli suda bekletiyorum ben de kola yerine. sirke patlatıyor bir de limon suyu damlattim icine cok güzel parlıyor rengi açılıyor. Düzenli yapınca pek kararmiyor zaten
Ben diş macunuyla fırçaladım cifle telledim sirke-karbonat karışımına yatırdım düzelmedi hiç acaba şu çaydanlık parlatanlar bunları da parlatır mı ki
Valla en sonunda kendim şikayet edicem o olacak akraba kim olacakKim geliyor yahu biri şikayet ederse ceza yersiniz Allah korusun
Hoşgeldiniz çok sevindim bonus u da senide gördüğüme. Kuş unada çok üzüldümHanımlar hadi bakalım,işler birikiyor,tadımız tuzumuz yok biliyorum ama hayatın döngüsü devam ediyor.
Ödev vermeye de başlıycam inşaallah.
Günlük maddeleri,işleri yapmaya devam
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Pasiflora25
M Musluk Suyu
pawlover
@Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
U UcanSupurge
@malii
@morkagit
@askrhpozitif
havali-
Eline sağlıkEvi topladım
Süpürdüm
Mutfak ve girişi sildim
Banyonun dün gideri tıkanmıştı açtım bugün yıkadım
2 makine çamaşır yıkadım astım topladım daha katlamadım
Eline sağlık
Çok normal canım öyle olman.Bende öyleyim bir gün yapıyorsam,bir hafta elim gitmiyor.Zorla yapıyorum.Yine de kendini çok bırakma,toparlanman zor olur❤Ben bu ara ipin ucunu saldım galiba kafam dağılsın diye yapıyordum ilk zamanlar temizlik ama kızım in dersleri yoğunlasinca ufaklığı zapdetmek baya zor oluyor şikayet eder gibi oldu. Depresyonda yım galiba ama çocuklar izin vermiyor da deprosyana girmeme bı tuhaf oldumama çok şükür ödevler geliyormuş inşallah bende toparlanır im artık.
Hoşgeldiniz çok sevindim bonus u da senide gördüğüme. Kuş unada çok üzüldümsarılıp bir sürü ağlamak geldi içimden
Günaydın canımGünaydın
Yoğunluk dışında iyiyim ben de çok şükürHamdolsun.Sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?