HosgledınHanımlar hadi bakalım,işler birikiyor,tadımız tuzumuz yok biliyorum ama hayatın döngüsü devam ediyor.
Ödev vermeye de başlıycam inşaallah.
Günlük maddeleri,işleri yapmaya devam
kk birinci noteri
@terliksuu
@Bonus
@Pasiflora25
@musluk suyu
@pawlover
@Anka
@merve-onur
@hasbeenandgone
@kaybolmak
@Saricivcivcikcik
@Feslegen Kokulu Nane
@Ataayemi zeynepyu
@MorVampirella
mavidelisiii
@Birtekefem
@_Reyyan
@renksizgokkusagi
@UcanSupurge
@malii
@morkagit
askrhpozitif
havali-
Rabbım sabır versin canımSelamsız gelmiş olmim huzurlu haftasonunuz olsun inş.
Soranlara yazanlara teşekkür ederim.
Fırsat oldukça gelirim inş.
Dağılsakta toparlarız ne yapalım henüz nefesimiz bitmedi.
Anneciğim titiz kadındı zaten pis bırakamıyorum onun temizlediği hiç bi yeri.
Onun yaptığı gibi yapıyorum herşeyi
Bazen olumu unutuo hayattaki herseye cok fazla kafaya takıyoruz kusuna uzuldum basın sagolsunBir hafta önce kuşum da öldü.Rabbim ölümü unutma kendine gel diyor.
O yüzden hayatımızda bizi üzen,yoran,tüketen bencil insanları yok sayalım.Ben artık öyle yapıyorum,üzülmeme sebep olanları Allaha havale ediyorum ve benim için değerli olan insanlar için harcıyorum artık enerjimi.
Suan kendi evimde canlandırdım da aman Allahımşu an çalışıyorum.az önce eşim aradı ve evin neredeyse yüzde 75 i gıda boyası olmuş. kız çetesi onu kaldırdığım yerden nasıl buldu. o kavanozu nasıl açtı ve nasıl o kadar saçtılar bilmiyorumeşim üst kata telefon görüşmek için çıktığı esnada olmuş herşey. bana tek dediği taşınmamız lazım☺ yaaa o kadar mı dedim o kadar evet dedi. birde basıp basıp yataklarına çıkmışlar. tek iyi yani gıda boyasının mavi olması .al sana mavi dedi evren. şu an nasıl bi manzara bekliyor bilmiyorım. güldüğüme bakmayın. inşallah kolay hallederim.
Allah ın sevdiği kulum heralde. ben işten gelene kadar eşim hepsini ama hepsini halletmişşşşSuan kendi evimde canlandırdım da aman AllahımInsallah kolay halledersin Cocukları 2 saniye yanlız bırakmaya gelmiyor
Helal olsun esınızeAllah ın sevdiği kulum heralde. ben işten gelene kadar eşim hepsini ama hepsini halletmişşşşmutfak halısı ve çocuk odası halısını balkona koymuş. Allah razı olsun iyi ki var yani. yoksa şimdiye kadar temizle temizle şirineye dönerdim heralde . bende genel bi temizliğe başlamıştım her zaman ki gibi buzdolabı temizlği ve erzak dolabı temizliği ile. devam ettim kaldığım yerden mutdak dolapların çekmeceleri hallettim. bazılarının yerlerini değiştirdim. atılacakları hallettim. dışları kaldı. ama yemek yiyeceğiz daha. canım isterse devam ederim. bir makine havlu sereceğim. yarın da mesai var
çocuk odasıda yorucu ama eline sağlıkHelal olsun esınızecalisan olup bir de ev isleri oldukca yorucu oluyordu. Bazen keske bende calıssam dedıgım oluyor ama hem ev hem is yurutemezdim sanırım gerçi suan calısıyor olsam evden devam ettırırımdım dolap içlerine benımde girmem lazım ama sureklı erteliyorum bugun cocuk odasının seklini degıstırdım o yetti bugun bana
Hoş buldum canım❤Hosgledın
Sağol canımBazen olumu unutuo hayattaki herseye cok fazla kafaya takıyoruz kusuna uzuldum basın sagolsun
Ne güzel yapmış,sağolsunAllah ın sevdiği kulum heralde. ben işten gelene kadar eşim hepsini ama hepsini halletmişşşşmutfak halısı ve çocuk odası halısını balkona koymuş. Allah razı olsun iyi ki var yani. yoksa şimdiye kadar temizle temizle şirineye dönerdim heralde . bende genel bi temizliğe başlamıştım her zaman ki gibi buzdolabı temizlği ve erzak dolabı temizliği ile. devam ettim kaldığım yerden mutdak dolapların çekmeceleri hallettim. bazılarının yerlerini değiştirdim. atılacakları hallettim. dışları kaldı. ama yemek yiyeceğiz daha. canım isterse devam ederim. bir makine havlu sereceğim. yarın da mesai var
Hoş geldin canımben de geldim
nasılsınız herkes iyidir inşallah
Hoş geldin canım
Hamdolsun bugünüme
Sen nasılsın
Mis,eline sağlık. Mutfak benimde bekliyor,dolaplar silinecek.ben de iyiyim negom. koşturmaca:)
senin yazacağını hissettim galiba. banyoyu tavanını duvarlarını güzelce temizledim çamaşır suyuyla:) yarın da inşallah mutfağı yapcam.
Allah daha iyi etsin imtihanimizi kolay kılsın negom. sabrimizi artırsın bu yıl çok zor geçti çoğumuz için. bazılarımız daha da zor şeyler yaşadı. inşallah yeni yılda elem keder uzak olsun hepimizden
Mis,eline sağlık. Mutfak benimde bekliyor,dolaplar silinecek.
Amiin canım inşaallah
Henüz o temizleme isteği gelmedi banateşekkür ederim negom
yarın maraton yapalım mı o zaman
mutfak maratonu :)
Ben sımdı cıktım mutfaktanMutfaktan hepinize selamlar çay ve kahve faslı da tamamken bir şarkı açarak bulaşık tezgah ocak ve fırın temizliği yapicam. Size de gondericem bir şarkı benden hepinize gelsin ici dışı temiz kadinlarim benim
Henüz o temizleme isteği gelmedi bana
Tamam canım tutarımtamam sen bana süre tut o zaman negom:)
ben yapayim hazır eşim de evde yarın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?