Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hosgledın

Rabbım sabır versin canım

Bazen olumu unutuo hayattaki herseye cok fazla kafaya takıyoruz kusuna uzuldum basın sagolsun

Suan kendi evimde canlandırdım da aman Allahım Insallah kolay halledersin Cocukları 2 saniye yanlız bırakmaya gelmiyor

Suan kendi evimde canlandırdım da aman Allahım Insallah kolay halledersin Cocukları 2 saniye yanlız bırakmaya gelmiyor
Allah ın sevdiği kulum heralde. ben işten gelene kadar eşim hepsini ama hepsini halletmişşşş mutfak halısı ve çocuk odası halısını balkona koymuş. Allah razı olsun iyi ki var yani. yoksa şimdiye kadar temizle temizle şirineye dönerdim heralde. bende genel bi temizliğe başlamıştım her zaman ki gibi buzdolabı temizlği ve erzak dolabı temizliği ile. devam ettim kaldığım yerden mutdak dolapların çekmeceleri hallettim. bazılarının yerlerini değiştirdim. atılacakları hallettim. dışları kaldı. ama yemek yiyeceğiz daha. canım isterse devam ederim. bir makine havlu sereceğim. yarın da mesai var

Helal olsun esınıze calisan olup bir de ev isleri oldukca yorucu oluyordu. Bazen keske bende calıssam dedıgım oluyor ama hem ev hem is yurutemezdim sanırım gerçi suan calısıyor olsam evden devam ettırırımdım dolap içlerine benımde girmem lazım ama sureklı erteliyorum bugun cocuk odasının seklini degıstırdım o yetti bugun bana

çocuk odasıda yorucu ama eline sağlık

Hoş buldum canım❤
Bazen olumu unutuo hayattaki herseye cok fazla kafaya takıyoruz kusuna uzuldum basın sagolsun
Sağol canım
Ne güzel yapmış,sağolsun

Hoş geldin canım
Hamdolsun bugünüme
Sen nasılsın

ben de iyiyim negom. koşturmaca:)

senin yazacağını hissettim galiba. banyoyu tavanını duvarlarını güzelce temizledim çamaşır suyuyla:) yarın da inşallah mutfağı yapcam.

Allah daha iyi etsin imtihanimizi kolay kılsın negom. sabrimizi artırsın bu yıl çok zor geçti çoğumuz için. bazılarımız daha da zor şeyler yaşadı. inşallah yeni yılda elem keder uzak olsun hepimizden

Mis,eline sağlık. Mutfak benimde bekliyor,dolaplar silinecek.
Amiin canım inşaallah

Ben sımdı cıktım mutfaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…