Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bi tane yapma çiçeğim var bi de masanın üstünde var onları alayım bari,,,, bi de kızımın dolabını düzlicem çok dağıtıyor,,,

Ama. Ben bunları hergun yapıyorum silinecek bir taraf yok diye görüyorum şu anda bir daha mı silsemmm ,

deli kız hergün cam silip perdemi yıkıyon öhömmmmm
1.5 hafta da bir mutfak perdesi yıkanır yimek kokusu siniyorcamları silmekten nefret ederim ama bir sildim mi de ardı arkası kesilmiyor her hafta siliyorum şöyle üstünden geçerim ama bugün silmiyim güzelim.camlarim batacak hava soğuk Ankara'ya kış geldin ve yağmur yağacak ama hergun toz ve yerler silinir minikim sen benim buraya yaptığım işlerimi yazdığımı görmedin ellam bizim kızlar üzüldü halime

görmedim vallah ben temizlik yaptıkça geliyommmmmm çünkü hafta içi 5 gün hiç bişi yapmıyom hahah

minik kalp0753 bahhhhhhama bugün hiç bir iş yapmak istemiyorum annanem hastahanede zaten durumu çok şükür bugün iyimiş de kadın oyleyken bende haldir haldir iş yapamicamm

Her gün perde yıkayıp, koltuk mu siliyorsun kız
Her gün değil bacımm mutfak ayda 3 kere yıkanır ama diyer salon flnnda ay da yıkanır ama bu ay tedavi görecem bişey yapamaz diye 2 kere yikandilardaha benim tül yıkama fastlim bitti ama tolzar hergun alınır kuzum eşyalarım hep beyaz olunca bir gün silmesem toz oluyor kolyukalrimi silerim çok kıymetli kolyukalrimi pembik pembik salonda oturuyrouz hergun mecbur siliyorum ki rengi iyicene pembik pembik olsun diye

Ayy haftada bir perde mi yıkanır daha neler

Bebek olduktan sonra görecem ben senin temizlik aşkını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…