Bi tane yapma çiçeğim var bi de masanın üstünde var onları alayım bari,,,, bi de kızımın dolabını düzlicem çok dağıtıyor,,,16 Eylül Ödevi
Çiçeklerin saksının ve yapraklarının tozunu alalım, yapay çiçeği olanlar onu yapabilir
Çiçeğim yok diyenler bir dolap üstünün tozunu alabilir, elinizi korkak alıştırmayın yapmışken istediğiniz kadar yapabilirsiniz
@malii
Bonus
@Lices_s
Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
@beybisi35
@Cay6
@tosia
@hasbeenandgone
@RosSsS
@Ceylans17
@samdan
@Niran Nevra
@Limonsuzzcay
@fairysss
@ladymadyninablasi
@Findikfaresi123
@Gonulmeyvesi
@Amecey
@Kostebekpasta
@Kezmola
@Ayiyogi
@yorgun anneanne
@klbk33
D Dilos06
@BenSero
@Casper25
@deep_sea
@efuulimm
@_Gulnihal_
@Nur1835
@Libas7
@yesa1
@Lavinya Lavinya
@stanki
yapmıyom öle bişişikayet etme kız cimciririm bak
Öğretmenim minik kalp dalga geçiyo laf sokuveriyo
Günaydın, hoş geldin aramızagünaydın benide alın aranıza
tşk edreim hoşbuldumYok yım teşvik ediyor
Günaydın, hoş geldin aramıza
Oha öğretmenim tehdit ediyoteneffüste kıstırıcak beni
günaydın benide alın aranıza
Ama. Ben bunları hergun yapıyorumSalon Temizliği
Camı silinecek
Perdeleri yıkanacak
Koltukları temizlenecek
Avize varsa silinecek
Halıları fırçalanacak, isteyen silebilir
Masası, sandalyeleri silinecek
TV ünitesi, vitrin, konsol ne varsa silinip düzenlenecek
Fazla süs eşyasından arındırılacak (isteyenler)
Duvarları isteyen silecek
Eşyalar çekilip dip köşe süpürülüp mümkünse elle silinecek yerler
Kitaplık varsa düzenlenecek
Kapısı silinecek
Radyatör silinecek
Duvar saati silinecek
Süs eşyası, çerçeve ne varsa silinecek
deli kız hergün cam silip perdemi yıkıyon öhömmmmmAma. Ben bunları hergun yapıyorumsilinecek bir taraf yok diye görüyorum şu anda bir daha mı silsemmm ,
owww yeee burdamısın.hoşbuldumhoş geldin canım :)
1.5 hafta da bir mutfak perdesi yıkanır yimek kokusu siniyordeli kız hergün cam silip perdemi yıkıyon öhömmmmm
1.5 hafta da bir mutfak perdesi yıkanır yimek kokusu siniyorcamları silmekten nefret ederim ama bir sildim mi de ardı arkası kesilmiyor her hafta siliyorum şöyle üstünden geçerim ama bugün silmiyim güzelim.camlarim batacak hava soğuk Ankara'ya kış geldin ve yağmur yağacak ama hergun toz ve yerler silinir minikim sen benim buraya yaptığım işlerimi yazdığımı görmedin ellam bizim kızlar üzüldü halime
ben her yerdeyim canımm
Bende temizlik hastalığı var bacılar ankastre ocak günde 10 kere silinir ciflenir
Sabah 6.7 saatleri arası mutfak dolapları silinir
Tay tüyü koltugum bozulmasın diye üstüne tay tüyü örtü örttüm bir köşede sessiz sedasız otururum koltuk bozulmasın diye
Yatağa nasıl yatarsam. Öyle kalkarım çünkü
Çarşaf bozulmasın diye put gibi uyurum
Haftada 4.5 kilo çamaşır suyu biter
Haftada 4.5 kere makine çalışır çamaşır makinesi yani
Elektrikli süpürgede haftanın sadece bir günü çalışmaz nidennnn eşim evde oluyor
Misafir gider saat kaç olursa olsun elektrikli Süpürge çalışır yer silinir toz alınır
Gece. Saat 11 lerde halı sildigimi bilirim
Asla yere bir şey dokulmeyecekbeyaz halilarimin batmaması için yiter bu kadar anlattığım gerisini siz düşünün sonra bunların hepsi mıçıma fıtık ve romatizma olarak girecek
Her gün perde yıkayıp, koltuk mu siliyorsun kızAma. Ben bunları hergun yapıyorumsilinecek bir taraf yok diye görüyorum şu anda bir daha mı silsemmm ,
Her gün değil bacımmHer gün perde yıkayıp, koltuk mu siliyorsun kız
Ayy haftada bir perde mi yıkanır daha neler1.5 hafta da bir mutfak perdesi yıkanır yimek kokusu siniyorcamları silmekten nefret ederim ama bir sildim mi de ardı arkası kesilmiyor her hafta siliyorum şöyle üstünden geçerim ama bugün silmiyim güzelim.camlarim batacak hava soğuk Ankara'ya kış geldin ve yağmur yağacak ama hergun toz ve yerler silinir minikim sen benim buraya yaptığım işlerimi yazdığımı görmedin ellam bizim kızlar üzüldü halime
Bebek olduktan sonra görecem ben senin temizlik aşkınıHer gün değil bacımmmutfak ayda 3 kere yıkanır ama diyer salon flnnda ay da yıkanır ama bu ay tedavi görecem bişey yapamaz diye 2 kere yikandilar daha benim tül yıkama fastlim bitti ama tolzar hergun alınır kuzum eşyalarım hep beyaz olunca bir gün silmesem toz oluyor kolyukalrimi silerim çok kıymetli kolyukalrimi pembik pembik salonda oturuyrouz hergun mecbur siliyorum ki rengi iyicene pembik pembik olsun diye
Mecbur kzujm yeri geliyor mutfakta sigara iciliyor o da siniyor yıkamak şart oluyorAyy haftada bir perde mi yıkanır daha neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?