Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bugün cok bunaldım bıktım herseyden. Anne olmak beni çok yordu hicbisey düzelmiyor
Allah yokluğunu göstermesin evladının canım insan arada bunalıyor ben de bu ara senin tam tersine durumdan bunaldım benim çocuğum yok olmuyor eşimle bu ara tartışıyorum bu sebepten ya da sebepsiz yere geçer inşallah bu halimiz

Ay inşallah olur canım, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bende aynen eşimle tartışıyorum inş olur bebişin ama olana kadar tadını çıkar o günlerin

Bugün cok bunaldım bıktım herseyden. Anne olmak beni çok yordu hicbisey düzelmiyor
Kızlar Allah ikinizin de yardımcısı olsun. İkiniz de aynı şeyin farklı versiyonu ile ımtihan ediliyorsunuz. Gerçi hepimiz o şekilde ımtihan ediliyoruz.
@Ayiyogi niye bilmiyorum ama bizim Türk çocukları cakiden hallice,
Yabancıların çocuklarına bakıyorum hiç bizimkiler gibi değil.
Seninkiler hem yaşları yakın hem de küçük.
@Lices_s 1 1mirac bir yönden haklı. Çocuğun olunca eşinle daha çok tartışıyorsun. Çocuk çok güzel bir şey ama çok zor. O yüzden evlat sahibi olana kadar eşinle hayatın tadını çıkar. Rabbim sana en hayırlı zaman da nasip etsin

Bana da dua edin kızlar, ben de istiyorum. Bir tane cennete uğurladık. Kardeşlerini büyütmek nasip olur inşallah.

Yaa aynen öyle cok doğru söyledin canım. Ben evlendikten baya sonra hamile kaldm ama o dönemde de evliliğimi yaşayamadım kaynanamlarla beraber yiyip iciyorduk sabahtan aksama ordaydım filan hani tadını cıkaramadım evliliğimin. sanırım onunda etkisi var. çocuklar bunalttıkca eşime sarıyorum kavgalar iyice artıyor eşimde iyi gününde değilse alttan almaz pek zaten..

26 Eylül Ödevi

İki mutfak çekmecesi düzenlemek
Manevi ödev : Kitap okumak, lütfen en azından yeni bir kitaba başlamak (okumayanlar için söylüyorum yeni kitabı)

@yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
@Kmsl Hnd
@Feslegen Kokulu Nane
@Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
Gonulmeyvesi
Amecey
K Kezmola
1 1mirac
K klbk33
D Dilos06
Casper25
efuulimm
Jawlensky
Nur1835
L Libas7
@Lavinya Lavinya
stanki
SUHAN
siyah_inci
B bidibidibidiii
@Audrey Hepburn
Birbardakcay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…