- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Allah yokluğunu göstermesin evladının canım insan arada bunalıyor ben de bu ara senin tam tersine durumdan bunaldım benim çocuğum yok olmuyor eşimle bu ara tartışıyorum bu sebepten ya da sebepsiz yere geçer inşallah bu halimizBugün cok bunaldım bıktım herseyden. Anne olmak beni çok yordu hicbisey düzelmiyor
Bugün ödevi yapamadımgünaydın herkese:)
25 Eylül ödevi;
avizeleri silmek
manevi ödev kendimize bir saat ayırıp istediğimiz bisey yapmak.
@Noona_noona
Kmsl Hnd
Gonulmeyvesi
@Siyah_incim
@malii
@Lices_s
Kmsl Hnd
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
@RosSsS
Kumral Ada Mavi Tuna
@Niran Nevra
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Findikfaresi123
Gonulmeyvesi
Amecey
K Kezmola
1 1mirac
K klbk33
D Dilos06
Casper25
efuulimm
Jawlensky
Nur1835
L Libas7
Lavinya Lavinya
stanki
SUHAN
B bidibidibidiii
@Audrey Hepburn
Ay inşallah olur canım, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bende aynen eşimle tartışıyorumAllah yokluğunu göstermesin evladının canım insan arada bunalıyor ben de bu ara senin tam tersine durumdan bunaldım benim çocuğum yok olmuyor eşimle bu ara tartışıyorum bu sebepten ya da sebepsiz yere geçer inşallah bu halimiz
Bugün cok bunaldım bıktım herseyden. Anne olmak beni çok yordu hicbisey düzelmiyor
Kızlar Allah ikinizin de yardımcısı olsun. İkiniz de aynı şeyin farklı versiyonu ile ımtihan ediliyorsunuz. Gerçi hepimiz o şekilde ımtihan ediliyoruz.Allah yokluğunu göstermesin evladının canım insan arada bunalıyor ben de bu ara senin tam tersine durumdan bunaldım benim çocuğum yok olmuyor eşimle bu ara tartışıyorum bu sebepten ya da sebepsiz yere geçer inşallah bu halimiz
Kızlar Allah ikinizin de yardımcısı olsun. İkiniz de aynı şeyin farklı versiyonu ile ımtihan ediliyorsunuz. Gerçi hepimiz o şekilde ımtihan ediliyoruz.
@Ayiyogi niye bilmiyorum ama bizim Türk çocukları cakiden hallice,
Yabancıların çocuklarına bakıyorum hiç bizimkiler gibi değil.
Seninkiler hem yaşları yakın hem de küçük.
@Lices_s 1 1mirac bir yönden haklı. Çocuğun olunca eşinle daha çok tartışıyorsun. Çocuk çok güzel bir şey ama çok zor. O yüzden evlat sahibi olana kadar eşinle hayatın tadını çıkar. Rabbim sana en hayırlı zaman da nasip etsin
İnşallah canım.Bana da dua edin kızlar, ben de istiyorum. Bir tane cennete uğurladık. Kardeşlerini büyütmek nasip olur inşallah.
Ben bu akşam yine hiç bir şey yapmadımkışlıkları çıkarırım, banyoyu temizlerim dedim ama oturdum mucize doktoru izliyorum
Sadece yarım gün elini çek evden hooop birbirine girmiş, özellikle de mutfakO buradayken de kaytarıyorum benevi adam akıllı temizlemiştim. Temiz tutayım diye konuyu takip edeyim dedim ama olmadı.
Yaa aynen öyle cok doğru söyledin canım. Ben evlendikten baya sonra hamile kaldm ama o dönemde de evliliğimi yaşayamadım kaynanamlarla beraber yiyip iciyorduk sabahtan aksama ordaydım filan hani tadını cıkaramadım evliliğimin. sanırım onunda etkisi var. çocuklar bunalttıkca eşime sarıyorum kavgalar iyice artıyor eşimde iyi gününde değilse alttan almaz pek zaten..Kızlar Allah ikinizin de yardımcısı olsun. İkiniz de aynı şeyin farklı versiyonu ile ımtihan ediliyorsunuz. Gerçi hepimiz o şekilde ımtihan ediliyoruz.
@Ayiyogi niye bilmiyorum ama bizim Türk çocukları cakiden hallice,
Yabancıların çocuklarına bakıyorum hiç bizimkiler gibi değil.
Seninkiler hem yaşları yakın hem de küçük.
@Lices_s 1 1mirac bir yönden haklı. Çocuğun olunca eşinle daha çok tartışıyorsun. Çocuk çok güzel bir şey ama çok zor. O yüzden evlat sahibi olana kadar eşinle hayatın tadını çıkar. Rabbim sana en hayırlı zaman da nasip etsin
İnşallah en kısa zamanda bi bebişin olur canımBana da dua edin kızlar, ben de istiyorum. Bir tane cennete uğurladık. Kardeşlerini büyütmek nasip olur inşallah.
Hoş geldin abla, nasıl oldu navlehu kızlar ben geldim soran yok
beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?