• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün öğlene kadar dersim vardı,öğleden sonra ödev yaptırdım oğluma.Biraz uyudum🙈 yemek hazırladım,iftar sofrasını kurdum derken bir de ne göreyim😔 lavabom su tasirmis,bulaşık makinemin altından😔 lavabo acicim da yoktu, sabahtandir onunla uğraştık, açıldı ama mutfak leş😭😭 halıyı yıkamaya vereceğim umarım aciklardir. Geri kalanı da bı kirklarim artık gün icinde

Dün öğlene kadar dersim vardı,öğleden sonra ödev yaptırdım oğluma.Biraz uyudum🙈 yemek hazırladım,iftar sofrasını kurdum derken bir de ne göreyim😔 lavabom su tasirmis,bulaşık makinemin altından😔 lavabo acicim da yoktu, sabahtandir onunla uğraştık, açıldı ama mutfak leş😭😭 halıyı yıkamaya vereceğim umarım aciklardir. Geri kalanı da bı kirklarim artık gün icinde
Tüh aksilik durduk yere iş işte kolay gelsin

Geçmiş olsun canım,kesin çözüldü mü sorun bari

Hahaha her türlü yapmıyosun yani😂 Bende bikaç gün hiçbişey yapmıyorum ramazanda sonra dip köşe bi girişiyorum heryer tertemiz oluyo ama bir gün gitmiyor cocuk olunca, mesela bugun temizledim o kadar çayın yanında çerez yerken heryere döktü aksam aksam süpürge açtım mecbur😀 İş yapmasam da benim öyle oturma yatma gibi bi lüksüm olmuyor ki kızın peşinde koştur, dağınıklık topla, oyun oyna, karnını doyur derken aksam oluyo. Diş cıkarıyo bide bu ara Öglen uykusunu da azıcık yapıyo hiç dinlenemiyorum yani 😖 Senin cocuk var mıydı
Benim daha yok canim ama 2 tane canavar yegenim var o yüzden seni cok iyi anliyorum ablamdan asinayim bu sözlere😂 is yapmasam da oturma yatma lüksüm olmuyo ki demissin bu beni bi miktar üzdü:KK42: olsun cani sag olsun büyüyünce bol bol dinlenirsin diyim 💚
Off nolur beni buraya kapatsinlar:dua:
Eee bugünki planınız ne gençler :KK53: :KK53:
Yine bir sürü plan yapip yarisindan fire vermek diyomusum :KK53: dün yapamadıklarımi yapcam😬
Bugün hıdırellez kimler neler yapıyor bugun😇😇
Valla cizip gül agacinin altina koyun dileginizi diyolar ya da evdeki çiçeğe falan da bilmiyorum ki yapar miyim😬 sen napcaksin?

Benim daha yok canim ama 2 tane canavar yegenim var o yüzden seni cok iyi anliyorum ablamdan asinayim bu sözlere😂 is yapmasam da oturma yatma lüksüm olmuyo ki demissin bu beni bi miktar üzdü:KK42: olsun cani sag olsun büyüyünce bol bol dinlenirsin diyim 💚

Off nolur beni buraya kapatsinlar:dua:

Yine bir sürü plan yapip yarisindan fire vermek diyomusum :KK53: dün yapamadıklarımi yapcam😬

Valla cizip gül agacinin altina koyun dileginizi diyolar ya da evdeki çiçeğe falan da bilmiyorum ki yapar miyim😬 sen napcaksin?
Aslında hurafe geliyor sadece eğlence olsun çocuklarımda bilsin keyifle zaman geçirelim diye yapicam yine😇

Aslında hurafe geliyor sadece eğlence olsun çocuklarımda bilsin keyifle zaman geçirelim diye yapicam yine😇
Hmm ben de hayatimda bi kere yapmistim arkadasim yapiyodu hadi hadi sen de yaz diye fişteklemisti:D :D
Aslı var mı nedir ne değildir hic bilgim yok gerçekten 😊
Allah dualarini kabul etsin canim o zaman💚

Back
X