- 29 Temmuz 2017
- 24.374
- 122.405
- 598
- 36
Ay şu yeme bozukluğum olmasa yani yemezsem yemem yesem durmamKabullenmek istemesem de galiba evet
Sen kendini sayma hamilesin seninki normal
O bende de var zaten o yaktı beni. Ac oldugumdan değil öylesine can sıkıntısından yerim genelde. Yerdim yani artik yemiyorum her kafama estigindeAy şu yeme bozukluğum olmasa yani yemezsem yemem yesem durmam
Gel bekliyorum yani umarım bekleyebilirimBenim pandemiden bu yana kac kilo aldigimi söylemiyim istersen hiç
Neyse ki 7 kilosu gitti sıra gitmeyenlerde daha bissürü var
Ben de 52 olcam
Orkidem yokSimdi size sacma bi soru sorcam. Benim orkidem devrilip duruyo ya buna ne yapmali. Çubukla da destekledim ama yok.
Camin önüne koymustum ilk aldigimda orayi cok sevdi. Ama perde takiliyo bazen. Balkona aldim orda da rüzgar deviriyo. Baska bi odaya aldim orayi da kendi begenmedi hanımefendi
Camin önüne tekrar koycam ama devrilmeye yer ariyo resmen buna bi cözüm olmali ilk devrilen benimki degildir diye düşünüyorum
Orkideyi direkt güneş değil de ışık alan yere koymak lazımmış diye biliyorum canımSimdi size sacma bi soru sorcam. Benim orkidem devrilip duruyo ya buna ne yapmali. Çubukla da destekledim ama yok.
Camin önüne koymustum ilk aldigimda orayi cok sevdi. Ama perde takiliyo bazen. Balkona aldim orda da rüzgar deviriyo. Baska bi odaya aldim orayi da kendi begenmedi hanımefendi
Camin önüne tekrar koycam ama devrilmeye yer ariyo resmen buna bi cözüm olmali ilk devrilen benimki degildir diye düşünüyorum
Vaaaavv göz yaşım mutluluktan pıt13.15 te sonsuz maratona çıkıyorum. Gelen var mı. Ev resmen uçuyor.
2 gün çokmuş ya bonus buranın tadı tuzuBonus 9 unda gelecekmiş
Amin inşallahHayırlı olsun canım sağlıkla huzurla mutlulukla oturun inşallah
SağolasınHadi Allah kolaylık versin
Eveeeeettt hala iftar yapanlar vardır muhtemelen,iftardan sonra amaaan dursun sonra toplarım demiyoruzzzzz,hemen bulaşıkları halledip çayımızı,kahvemizi alıp günün yorgunluğunu atıyoruzzzz değil mii
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
@Anka
S Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi
@74FRIDA
@McGrath
Sana da kolay gelsinHayırlı cumalar herkesee
Ben günlerdir giremiyorum malesef
Bugün yapmam gereken çok iş birikti gün boyu maratondayım yapınca girip yazarım
Herkese kolay gelsinn
Sana da kolay gelsinbebeğin küçük daha yetişememen normal canım
Ay doğumdan sonra 6 ay toplayamadım ben işleri bazen yemek bile yapamazdım maşallah sana
Offf ben de mi yapsam kiBugün etli kuru fasulye koydum canım, güveçte deniyorum ilk defa bakalım nasıl olacak
Saksısı ağır olmadığı için devriliyor dur, cam ahir saksı bulma ihtimalin de düşük bu süreçteSimdi size sacma bi soru sorcam. Benim orkidem devrilip duruyo ya buna ne yapmali. Çubukla da destekledim ama yok.
Bu cümleyi kurmak istiyorum en yakın zamandaSonunda ütü yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?