Düzenli Evimiz & Hayatımız

Simdi size sacma bi soru sorcam. Benim orkidem devrilip duruyo ya buna ne yapmali. Çubukla da destekledim ama yok.
Camin önüne koymustum ilk aldigimda orayi cok sevdi. Ama perde takiliyo bazen. Balkona aldim orda da rüzgar deviriyo. Baska bi odaya aldim orayi da kendi begenmedi hanımefendi
Camin önüne tekrar koycam ama devrilmeye yer ariyo resmen buna bi cözüm olmali ilk devrilen benimki degildir diye düşünüyorum

Orkidem yok

Orkideyi direkt güneş değil de ışık alan yere koymak lazımmış diye biliyorum canım

Malesef ben her gün yapamıyırum bunu

Hayırlı cumalar herkesee
Ben günlerdir giremiyorum malesef
Bugün yapmam gereken çok iş birikti gün boyu maratondayım yapınca girip yazarım
Herkese kolay gelsinn
Sana da kolay gelsin bebeğin küçük daha yetişememen normal canım

Sana da kolay gelsin bebeğin küçük daha yetişememen normal canım

Çok Sağol canım :) yani bi işe başladığımda çok bölünüyor emzirme gaz uykudan uyanma gibi öyle olunca işler uzuyor
Bazen içim çok sıkılıyor yetişemeyince
Eşim de dün şakayla karışık çorabımı uere koydum baya toz olmuş diyor yani hiç bişey demiyorum artık şakayı kaldırmıyo bu bünye yetişmeye çalışıyorum napıyım

Bugün etli kuru fasulye koydum canım, güveçte deniyorum ilk defa bakalım nasıl olacak
Offf ben de mi yapsam ki mantar sote yapacaktım tavuklu
Saksısı ağır olmadığı için devriliyor dur, cam ahir saksı bulma ihtimalin de düşük bu süreçte sağına soluna ya da ne tarafa devriliyorsa başka bı çiçek mi koysan acaba? İçine boş çubuk dikip bir yerlere iple sabitleyebilirsin ya da
Sonunda ütü yapıyorum
Bu cümleyi kurmak istiyorum en yakın zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…