İlk oğlanı doğurduktan sonra 67 kiloydumbunu okuyunca 8.sinifta 67 kilo olmam geldi aklima
Hızlı çıktın senKızlar akşam akşam kilerimi temizledim, sildim, gereksizleri attım.
Banyoyu, klozeti temizledim, küveti yikadim. En son da kendimi yikadimşimdi yatmaya
Taşındın mıGünaydın
Çok işim var. Yerleşip normal düzene geçmem lazım.
İnşallah cok tesekkur ederiminsallah kararlı gidersin zayif halini de görürsün
Günaydınn
Evet. Yerleşmesi kaldıTaşındın mı
Bonus duruma yazdım göremezsin şimdi malum banlısın hem burdan takip eden sinsiler de göremez oradan.
Bir lafa bakarım 'laf' mı diye, Bir de söyleyene bakarım 'insan ' mı diye. Sonra ocağa bakarım çay var mı diye.
Çay önemli
Sahurda içtin mi çayını
Ya dip köşe yapıyorum bütün ödevleri yapabilirimÖdev vermeye de başlıyayım artık düzenli
Hayırlı olsun canım sağlıkla huzurla mutlulukla oturun inşallahEvet. Yerleşmesi kaldı
Önceden sıkıntı mı yaşamışlardı onu merak ettim ben de niye öyle tepki verdi acaba.Anlayamıyorum herkese açık paylaşıma yorum yazıyoruz ordan alakası olmayan biri kalkıp konuyu çeviriyor ya da kendini savunma ekibi sanıyor ya da ta 26 ocaktan bu yana içinde biriktirdiği hıncının fırsatını bulduğunu zannedip polemik çıkarıyor ve banlanıyorsun bi kişi yoruma kapalı paylaşım yapmamışsa gelecek cevaplara da hazır olmalı yani benim banlandığım mevzuyla aynı biri geldi kendince savunmaya kalkıştı bana hakaret etti kendi paylaşımı bile değilken üstüne üstlük banlandım ya sabır Allah herkesi iyi etsin.Bonus can karikatür paylaştığında şom ağzımı açtım meğer başka bir şeymiş seviliyorsun çabucak gel
Bonus 26 ocakta bir paylaşım yapmış ta vakti zamanında onu üzerine alınmış bu konuda fırsatını bulup hıncını paylaşmışÖnceden sıkıntı mı yaşamışlardı onu merak ettim ben de niye öyle tepki verdi acaba.
Ay ben onu gördüm de tarihe bakmamışım dün paylaştı sandım bonusBonus 26 ocakta bir paylaşım yapmış ta vakti zamanında onu üzerine alınmış bu konuda fırsatını bulup hıncını paylaşmış
Değil mi ?Ay ben onu gördüm de tarihe bakmamışım dün paylaştı sandım bonusçok ilginç gerçekten
Günaydın negom nasılsın. Bonus karikatür paylaştığı için mi gitti?
Canım Bonus un duvarında bişey göremedim nerden bahsediyorsun?Anlayamıyorum herkese açık paylaşıma yorum yazıyoruz ordan alakası olmayan biri kalkıp konuyu çeviriyor ya da kendini savunma ekibi sanıyor ya da ta 26 ocaktan bu yana içinde biriktirdiği hıncının fırsatını bulduğunu zannedip polemik çıkarıyor ve banlanıyorsun bi kişi yoruma kapalı paylaşım yapmamışsa gelecek cevaplara da hazır olmalı yani benim banlandığım mevzuyla aynı biri geldi kendince savunmaya kalkıştı bana hakaret etti kendi paylaşımı bile değilken üstüne üstlük banlandım ya sabır Allah herkesi iyi etsin.Bonus can karikatür paylaştığında şom ağzımı açtım meğer başka bir şeymiş seviliyorsun çabucak gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?