Son mesajlarına bak canım bir üyenin profil mesajının altındaCanım Bonus un duvarında bişey göremedim nerden bahsediyorsun?
Evet neden banlanmis ben de anlamadimCanım Bonus un duvarında bişey göremedim nerden bahsediyorsun?
Aman maşallahGünaydın kızlarbugün benim de eşim evde. Dün akşam çok yorulmuşum bugün daha az temizlik yapacağım.
Ama şimdiden yemeğimi koydum pişiyor, birazdan da meyvesuyu pisirecegim.
Çamaşırlarimi topladım, yerleştirdim.
Birazdan ders çalışmaya koyulacagim inşallah
Ne yemeği yaptınGünaydın kızlarbugün benim de eşim evde. Dün akşam çok yorulmuşum bugün daha az temizlik yapacağım.
Ama şimdiden yemeğimi koydum pişiyor, birazdan da meyvesuyu pisirecegim.
Çamaşırlarimi topladım, yerleştirdim.
Birazdan ders çalışmaya koyulacagim inşallah
Tamam canım sağolSon mesajlarına bak canım bir üyenin profil mesajının altında
Bugün etli kuru fasulye koydum canım, güveçte deniyorum ilk defa bakalım nasıl olacakNe yemeği yaptın
Polemikten canım.Kin tutan,sayfayı durumlarımızı takip edip ilk fırsatta kullanan biri yüzündenGünaydın negom nasılsın. Bonus karikatür paylaştığı için mi gitti?
Buarada eşim evde olacak 1 hafta pek giremem bilgin olsun
Hadi Allah kolaylık versinEvet. Yerleşmesi kaldı
Kuru fasulyenin güzel olmama gibi bi ihtimali olamaz ki, bide güveçteBugün etli kuru fasulye koydum canım, güveçte deniyorum ilk defa bakalım nasıl olacak
Gördüm canım gördüm. Şaşkınım valla. Samimiyetimiz yoktu ama beklemezdim ondan.Polemikten canım.Kin tutan,sayfayı durumlarımızı takip edip ilk fırsatta kullanan biri yüzünden
Ben beklerdim tam beklediğim şeyi yaptıGördüm canım gördüm. Şaşkınım valla. Samimiyetimiz yoktu ama beklemezdim ondan.
Çok teşekkür ederim canımKuru fasulyenin güzel olmama gibi bi ihtimali olamaz ki, bide güveçteellerine sağlık
Şimdi sen öyle dedin de benim banlandığım konuda da ben banlandıktan sonra bir şeyler yazmıştı bu kişi mevzu uzamasın diye banım kalktıktan sonra bir şey yazmadım artık hiç alakam yok oysa kendisiyle burada takılıyorum diye beni de mi gözüne kestirmişBen beklerdim tam beklediğim şeyi yaptı
Benim pandemiden bu yana kac kilo aldigimi söylemiyim istersen hiçBöyle söyleyince kızmayın ama ben hayatımda hamilelik haric 50 kilo görmedim şimdi 52kilo olmuşum 6ayda falan 4 kilo şu kısıtlamaları yasakları kaldırmazlarsa yemin ederim tlc deki şişmanlara dönücez hepimiz
O değil de Merve hariç çoğumuz 60 ve üstüyüz galibaBenim pandemiden bu yana kac kilo aldigimi söylemiyim istersen hiç
Neyse ki 7 kilosu gitti sıra gitmeyenlerde daha bissürü var
Ben de 52 olcam
Boşver canım ya,herkes kendine yakışanı yapar.Biz işimize bakalım,izleyen de izlesin:)Şimdi sen öyle dedin de benim banlandığım konuda da ben banlandıktan sonra bir şeyler yazmıştı bu kişi mevzu uzamasın diye banım kalktıktan sonra bir şey yazmadım artık hiç alakam yok oysa kendisiyle burada takılıyorum diye beni de mi gözüne kestirmiş
Kabullenmek istemesem de galiba evetO değil de Merve hariç çoğumuz 60 ve üstüyüz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?