- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Sen daha yerleşmedin torpillisinBen yediklerimizi yıkadım. Çay içiyorum. Çok işim var. Ama çay içiyorum. Çocuklar çok yordu bugün
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen daha yerleşmedin torpillisinBen yediklerimizi yıkadım. Çay içiyorum. Çok işim var. Ama çay içiyorum. Çocuklar çok yordu bugün
Amme hizmeti,hatırlattımtoplamayi unutmuslar belki![]()
Bencede olmalısınsirf su zevki tatmak icin pro olasim geliyo![]()
Biri bonus olabilir ben de banlıyken ziyaretçi kalmıştım17 ziyaretçi mutfakları topladınız mıııı![]()
![]()
Ziyaretçileri görmek için pro olmak gerekmiyor kisirf su zevki tatmak icin pro olasim geliyo![]()
İyiymişSen daha yerleşmedin torpillisin![]()
gerekiyorZiyaretçileri görmek için pro olmak gerekmiyor kigerekiyor mu
![]()
Şeyyy bana da bi torpil bulabilir miyizSen daha yerleşmedin torpillisin![]()
biz fakirler böyle görebiliyoruzŞurayı görmek için pro mu olmak lazım![]()
Onu biliyorum zatenBiri bonus olabilir ben de banlıyken ziyaretçi kalmıştım![]()
Tabi altta kimler okuyor onu göremiyor pro olmayanlarZiyaretçileri görmek için pro olmak gerekmiyor kigerekiyor mu
![]()
Çok ilginçmişbiz fakirler böyle görebiliyoruz
Yok etiketleri görüyor herkesŞurayı görmek için pro mu olmak lazım![]()
Üstteki kısım görünüyor diye biliyordumTabi altta kimler okuyor onu göremiyor pro olmayanlar
Yapıldı,motoru değiştirdiler 840 liraSağlık olsun yarın yersinyapıldı mı makine?
17 ziyaretçi mutfakları topladınız mıııı![]()
![]()
Nasıl bı duygu kisirf su zevki tatmak icin pro olasim geliyo![]()
Eskiden değildi canım ama artık oyleŞurayı görmek için pro mu olmak lazım![]()
Gel sarilakbiz fakirler böyle görebiliyoruz
Sana yok olmaz,torpil sana iyilik olmaz dağılırsın sonra toparlanman zor olurŞeyyy bana da bi torpil bulabilir miyiz![]()
Bı ara 20 diye hatırlıyorum ama yıl kaçtı bilemedimÇok ilginçmişben sadece isimleri falan görüyoruz sanıyordum
ben alırken çok ucuzdu ya 10 TL ye olmuştum ben
2010 du galiba
![]()
Sana yok olmaz,torpil sana iyilik olmaz dağılırsın sonra toparlanman zor olur![]()