• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dün yaptıklarımı ve bugün yaptıklarımı kısaca yazıcam bende telefonu bırakıcam bugünlük

Dün
Bütün evi süpürdüm sildim toz aldım
Bebeğimin çamaşırlarını yıkadım astım
İftara yemek yaptım
Çöp kovasını yıkadım
Duşakabini yıkadım
Bulaşık makşnesini boşalttım doldurdum

Bugün
Evi toparladım
Havalandırdım
Beyazları yıkadım yeni bitti asıcam
Cüzlerimi okudum
Yemek hazırlıcam akşama ve mutfağımı toplıcam

Herkese bol ibadetli geceler

Züpürge Bugün ne yaptı
Buzdolabını iç dış sildi örtülerini yıkadı içindekileri sildi tekrar yerleştirdi
Mutfak masa-sandalyelerini sildi
Bulaşık makinesini boşalttı
Yatakları topladı
Halılar geldi yıkamadan eşimin yardımıyla dolapları, mobilyaları, beyaz eşyaları o çekti birlikte silip süpürüp halıları serdik
Akşam yemeğini hazırladım

Züpürge Bugün ne yaptı
Buzdolabını iç dış sildi örtülerini yıkadı içindekileri sildi tekrar yerleştirdi
Mutfak masa-sandalyelerini sildi
Bulaşık makinesini boşalttı
Yatakları topladı
Halılar geldi yıkamadan eşimin yardımıyla dolapları, mobilyaları, beyaz eşyaları o çekti birlikte silip süpürüp halıları serdik
Akşam yemeğini hazırladım
Bir de mutfağın camını sildim perdeleri yıkandı astım

Canım çok üzüldüm Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin ölüm haberini bilmiyordum aklımdaydın hastaneden çıktımı diye soracaktım

İnşallah sorunsuz devam eder benimkide bozulmuştu 600 TL ye yaptılar çok şükür 8 ay oldu bidaha problem olmadı yenisinin iyi çıkacağınında garantisi yok elektronik eşya gerçekten şans işi benimki de 8 senede bozuldu kartı değişti
Yaşı genç atlatır diye düşündük durumuda iyiye gidiyordu ama takdiri ilahi 😟

Başınız sağolsun canım:KK43:

Benim makine de servise gittiğinde hiç kullanmadın mı abla dedi. Yok dedim yıllardır kullanıyorum. Hiç yağ yok da ondan dedi🙈 dedim ben sabunlayıp koyuyorum bulaşıkları 🙈makineyi durulasın diye kullanıyorum 🤪

Kolay gelsin canım 😘

Ben de gittim kimse yok diye mutfağımı topladım sonra çocukların yanında sızmışım. Yeni uyandım kahve içip sahura bişeyler yapacağım.
Allah razı olsun canım

Oy kuzum benim😔Rabbim başka acı göstermesin,mekanı cennet olsun😔😔

Bir yıl garantisi varmış,sorun olmaz inşallah bakalim

Şaka yapıyorsun sanmıştım ilk başta🤭

Hay maşallah😍😍😍

Surda olmayı tek isteyen ben değilim değil mi🙈 pazardan geldim biraz önce, çiçeklerde gözüm kaldı🙈
Aminn canım inşallah 🤲

Zupurgecigim 🤣 hamilelikte perde asmakta bır sıkıntı var mı kii. Hani uzaniyoruz falan ya bir süre. Eğer bir sıkıntı yoksa benim de yıkamam lazım da 😁
Merdiven var bizim canım en üst basamağa çıkıp asıyorum sen bana bakma herüfüne astır benimki geç uyuyup geç uyanıyor perdeyi de nemli asıyorum onu bekleyemem diye astım

Merdiven var bizim canım en üst basamağa çıkıp asıyorum sen bana bakma herüfüne astır benimki geç uyuyup geç uyanıyor perdeyi de nemli asıyorum onu bekleyemem diye astım
Bende de var merdiven de cesaret edemedim canım 😂 neyse dediğin gibi en iyisi eşime astirmak 😂

İyi akşamlar mutfağı toparladım sadece evin işlerini yapmaya yarın basliycam inşallah
Kuzenimi verdik toprağa daha küçük kızı 8 yaşında
Kuzenimin abisi şehit olmuştu kızları 3 yaşında iken babamla kuzenim onlara baba olmuştu kızlar iki babam da öldü diye perişan lar Rabbim hepimizin sınavını kolay eylesin inşallah
Rabbim bunları unutturacak acı vermesin inşallah
Çok çok üzüldüm canım ölüm kimse için kolay değilken bir de çocuklar için çok daha etkileyici oluyor Rabbim onlara sağlıklı uzun ömür versin inşallah dizindensiniz sağ olsun

Hayırlı sabahlar :KK36:

270a2f4c3d2ef9616ce2b05e4eeea2e7.webp

kk birinci noteri kk birinci noteri
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge