• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu başınız sağolsun çok üzüldüm inan

BereliPenguen BereliPenguen size de çok sevindim Allahım evlatla imtihan etmesin
Amin, kimseyi sinamasin inşallah 🙏
Toplandii 🍃
Bugün sadece çamaşır yıkadım ve Kur'an dersime girdim 😌

Anneler gününüz kutlu olsun kızlar 🌼

Bugun eşimin dedesinin evini kvyle birlikte temizledik ben mutfaga giriştim
🎈 Mutfak dolaplarını boşalttım içindekileri hep yıkadım,dolapları sildim yerleştirdim
🎈 Camı sildim
🎈 Perdeyi yıkadım astım
🎈 Buzdolabın boşalttım sildim
🎈 Ocağı fırını temizledim
🎈 Yerleri süpürdüm sildim

Maşallah çekirgelerim pırıl pırıl zekaya sahipler,tıpkısı benler :KK53: :KK53:
Sen şimdi 65 kilo olduğun için hoca sana takabilir dikkat et:rolleyes:
Ahh hocam bu grupta en fazla 52 kiloyu görmüş insanlar var lütfen onlar dururken bu seref bana düşmez:D
Ama 55 de olcam :KK8:
Birazcik agir ilerliyorum ama olsun buna da şükür.
Sen de basla hatta buraya yazalim beraber yapalim sporlari falan. Istesen yaparsin sen istemiyosun. Ama cok daha saglikli bi vücudu haketmiyo musun sence de negom:KK68:
Yemenden mi geliyor kahve diye soğuk soğuk patlatayım:KK70:
Güzel bir kahve yapan olsada bende içsem canım çekti🤤
Tam da elimde kahvem:D
Ben sana yaparim :KK8:
Bari tüm gruba yapiyim biri icer biri bakar kiyamet ondan kopar :D
Mutfagi topladim bu arada mis gibi tezgah bomboş. Mutlulukla bi ilgisi olmalı bu mutfak toplulugunun:KK76:

Ahh hocam bu grupta en fazla 52 kiloyu görmüş insanlar var lütfen onlar dururken bu seref bana düşmez:KK70:
Sen de basla hatta buraya yazalim beraber yapalim sporlari falan. Istesen yaparsin sen istemiyosun. Ama cok daha saglikli bi vücudu haketmiyo musun sence de negom:KK68:

Tam da elimde kahvem:KK70:
Bari tüm gruba yapiyim biri icer biri bakar kiyamet ondan kopar :KK70:
Mutfagi topladim bu arada mis gibi tezgah bomboş. Mutlulukla bi ilgisi olmalı bu mutfak toplulugunun:KK76:

ah o mutfak hiç toplanmiyo bizde civcivim😁😁
ondan mı depresifim ben acaba:D

Ahh hocam bu grupta en fazla 52 kiloyu görmüş insanlar var lütfen onlar dururken bu seref bana düşmez:KK70:

Ama burada kafam yarıldı 🙈

Yemenden mi geliyor kahve diye soğuk soğuk patlatayım:KK70:
Güzel bir kahve yapan olsada bende içsem canım çekti🤤
Ahh canım geç gördüm ben yapardım yoksa benim o kahve de soğudu pes ettim gittim mutfağı topladım :D şimdi çocuklar uyudu bi daha yaptım içmek nasip olacak inşallah :D

ah o mutfak hiç toplanmiyo bizde civcivim😁😁
ondan mı depresifim ben acaba:KK70:
Haha olabilitesi yüksek samdanim. Güne 1-0 önde basliyorum mutfaga girdigimde tezgah topluysa:D bazen topladığımı unutup kendime surpriz yapiyorum falan ehhsbs:KK53:
Ama burada kafam yarıldı 🙈
O ne demek kız:KK57: acliktan nasil beynime oksijen gitmiyorsa bikac kere okudum simdi anladim:D :D
Gel şu işin sırrını ver sen de kurtul biz de kurtulalim bacım:KK16:
Bi ev arkadasim vardi o da senin gibiydi. Gecenin 3ünde cigköfteler baklavalar yerdik bana verirdi gazı. Sonra tahmin etcagin gibi o daha cok kilo verirdi ben de onun yerine de alirdim:D ama o 43 44 falandi almaya calisiyodu. Herkesin derdi ayri yarabbelalemin keske benim olsa fazlasiyla basarili olurum alma konusunda:KK53:

Haha olabilitesi yüksek samdanim. Güne 1-0 önde basliyorum mutfaga girdigimde tezgah topluysa:KK70: bazen topladığımı unutup kendime surpriz yapiyorum falan ehhsbs:KK53:

O ne demek kız:KK57: acliktan nasil beynime oksijen gitmiyorsa bikac kere okudum simdi anladim:KK70: :KK70:
Gel şu işin sırrını ver sen de kurtul biz de kurtulalim bacım:KK16:
Bi ev arkadasim vardi o da senin gibiydi. Gecenin 3ünde cigköfteler baklavalar yerdik bana verirdi gazı. Sonra tahmin etcagin gibi o daha cok kilo verirdi ben de onun yerine de alirdim:KK70: ama o 43 44 falandi almaya calisiyodu. Herkesin derdi ayri yarabbelalemin keske benim olsa fazlasiyla basarili olurum alma konusunda:KK53:

ben toplayıp yatiyom. sonra sabah bı kalkom koca dağıtmış mutfağı:D bardaklar kupalar tabaklar:D:D
mutfağı toplu görünce iştahı açılıyo adamın.

ne kadar güzel olur kalkınca derli toplu mutfağa girsem😍😍

İyi geceler
Screenshot_2021-05-08-05-50-10-756_com.android.chrome.webp

Olursun sen,azimli istikrarlı birisin her konuda maşallah😍😍
Evet istemiyorum,yemek daha keyifli geliyor bu aralar🤣🤣 neyse yasaklar bitince yürüyüşe başlıyvam inşaallah.Diyet yapıyorum deyince nazar değiyor cüv cüb,bu sefet sinsi sinsi yapıcam🤣🤣
Kahveye hayır demezdim canım çekmişti akşam😁
Bence öyle mutfak toplu olunca huzur veriyor bana😅

Ahh canım geç gördüm ben yapardım yoksa benim o kahve de soğudu pes ettim gittim mutfağı topladım :KK70: şimdi çocuklar uyudu bi daha yaptım içmek nasip olacak inşallah :KK70:
Ayy yazık ya iki kahve birden soğudu.İçtin mi bari😅

Back
X