- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
Şimdiki kilomu yazmamışım ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdiki kilomu yazmamışım ki
Güneş var ama keskin bir soğuk var acayipBurda da öyleydi ya yağmur rüzgar şükür güneş açtı Bugün çamaşır attım dışarı sereceğim inşallah
Tamam benim aklımda kalan 65 olmuş 65 iyidir ya en sevdiğim kilo 38-40 beden oluyorum o zaman çok mutlu oluyorumŞimdiki kilomu yazmamışım ki![]()
Hiç bakmadım Güneş’i görünce direkt çamaşır attımGüneş var ama keskin bir soğuk var acayip
Neden acaba ya ben de sabah kafamın sol tarafında ağrıyla uyandım mide boşaltınca rahatladım şükürBaşıma ağrı girdi ya hu birden![]()
Sen ne zaman ödev verdinde benim ihtiyacım olmadı ki aldım gitti10 mayıs ödevi
(İhtiyacı olanlar için veriyorum ödevleri,zorunlu değil.Bölüm bölüm ödev vericem artık.Mutfağa devam)
Dolap içlerini düzenlemek,kullanmadıklarımızı elden çıkarmak
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
74FRIDA
@McGrath
65 i beğenmiyordum şimdi razıyımTamam benim aklımda kalan 65 olmuş 65 iyidir ya en sevdiğim kilo 38-40 beden oluyorum o zaman çok mutlu oluyorum
Hiç bakmadım Güneş’i görünce direkt çamaşır attım![]()
Dişlerimi sıkmışım farkında değilimNeden acaba ya ben de sabah kafamın sol tarafında ağrıyla uyandım mide boşaltınca rahatladım şükür
Çook iyi olurGünün Esmasına da devam edicem yarım kalmıştı. İsteyenler için tabiki
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
74FRIDA
@McGrath
Aldım enerjiyi sağolKolay gelsin
Hepsini yapacak enerji yolluyorum sana
Yardımcı bulursan daha kolay olur tabi
Allah iyi etsin huyunu![]()
Gergin mi uyudun ? Kötü rüya mı gördün ? Ben her ikisinde de baş ağrısıyla uyanıyorum65 i beğenmiyordum şimdi razıyım
Dişlerimi sıkmışım farkında değilim
Ha ha azda olsa merakımı giderdin bundan sonrasını daha rahat hayal ederimBi ara demişti kilosunu ardışık iki sayı öyle diyeyim![]()
Neler okuyo bu gözler65 i beğenmiyordum şimdi razıyım
Dişlerimi sıkmışım farkında değilim
Bugünde yatak odasının perdesini attım makinaya yıkanıyor camını tekrar sildim iki gündür fırtına yağmur ne ararsan varGüünaydıın,sağlıklı enerji dolu,dipli köşeli bir temizlik günü diliyorum
Eki Görüntüle 2846005
@samdan
@terliksuu
@Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
N nnnadal
@Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
74FRIDA
@McGrath
Geçmiş olsun canım sana daGeşmiş olsun neden ağrıdı acaba
Bende cuma ve cumartesi gereğinden fazla yürüyüş yaptım. nasıl heryerim tutuldu anlatamam. dün hep yattım dinlendim evde ordan oray yuvarlandım kaldım ...
Aynen çok kötüydü benim cam balkonun camı çatladı açıktı birden cıkınca kapanıp çatladı hemen gittim ama yetişemedimEline sağlıkbenim camlar yine battı.Kadir Gecesi ani bir fırtına oldu çok ürkütücüydü,çatılar falan uçtu.Camlar çamur içinde kaldı
![]()
Ben karar veremedim hala kendime bamya yapasım var eşim çok severek yemiyor ona ne yapsam diye düşünüyorum sende ne varİftar menülerinde neler var kızlar
Hoş geldin canım yine benHepinize günaydın kizlaaaaar
Evet topiginize ilk defa yazıyorum yabancilamayin beni
Sizdenr yardım istiyorum belki bugün sevaplarima sevap katmak istiyorum diyeniniz varsa bi yardım eder
Benim evin perdelerini yıkayacağım bugün ama böyle temiz bembeyaz miss olsun istiyorum. Perdelerim klasik beyaz tül ve kalın beyaz saten kumaş gibi. Hami öyle afilli birşey değil. Sadece tüller az örgülü işlemeli böyle bilirsiniz ya.
Şimdi ben bunları nasıl beyaz güzel yaparım. Kosla beyazlar için leke çıkaricim var. Yumuşatıcı, beyazlar için sıvı deterjan ve tursil var.
Bugün yemek derdim yok eşim su böreği istedi Canı istemiş yanına ayran salata filan ayarlarımİftar menülerinde neler var kızlar
Kolay gelsin canım güle güle kirletin ben de pek iş yapmadım daha ne yaptığımı da bilmiyorumBugünde yatak odasının perdesini attım makinaya yıkanıyor camını tekrar sildim iki gündür fırtına yağmur ne ararsan var3 günde bir cam siliyorum hadi hayırlısı
Avizeleri silcem cocuk odasının perdesini yıkaycam. Gardrobun üstünü silcem şimdilik planlarım bunlar. Komşumun merdivenini aldım almışken büyün uzanamadgım işleri halledeyim
![]()