• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Annemin erikleri duruyo dondurucuda dokunamıyorum bugünden hazır ederdi dolaba şişe şişe.

Rabbim cennet nimetleri nasip etsin hepsine
Midye yapmam daha,en son babamda istemişti çok beğenmişti ona özel yapmıştım...
Allah ikisinin de benim canım babacığımın da mekanını cennet eylesin. Üzmeyin kendinizi biz mutlu olup onları andıkça rahat edecekler inşallah

Allah ikisinin de benim canım babacığımın da mekanını cennet eylesin. Üzmeyin kendinizi biz mutlu olup onları andıkça rahat edecekler inşallah
Amin canım😕
Bu bayram kabrine bile gidememek içimi ayrı bir acıtıyor😞 Nurlar içinde yatsınlar inşallah

He yaaa babam gitti benim de canımın diğer yarısı dümyada en çok sevdiğim en çok beni sevdiğine inandığım insanı kollarımda kaybetttim 10 yıl olacak ağustosta

Amin canım😕
Bu bayram kabrine bile gidememek içimi ayrı bir acıtıyor😞 Nurlar içinde yatsınlar inşallah
Bende bugün ondan ağlıyorum sabahtan beri,ondan ağrıdı başım.
Aminn

Mutfaklar toplandı mı güzel hatunlar:KK68:
Çay içeennnn
073dd43c783f01b6a7b96ec07630b3b0.webp

kk birinci noteri kk birinci noteri
terliksuu terliksuu
Bonus Bonus
Aktif Lora Aktif Lora
M Musluk Suyu
pawlover pawlover
M merve_eymen
Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina malipina
Ayla- Ayla-
Limonsuzzcay Limonsuzzcay
Birtekefem Birtekefem
N nnnadal
Anka Anka
S Suskunhanim
BereliPenguen BereliPenguen
E Elif2780
K klbk33
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
74FRIDA 74FRIDA
McGrath McGrath

toplamistim ama süt sevdasina girdim :KK70: 2 paket puding yaptim birazda sütlaç yaptım birazini ictim bir sürü bulaşık çıktı sütlendik :rolleyes: :rolleyes::olamaz:
Oh afiyet olsun😍 sen şimdi o bulaşığı halledersin💪💪
Bugün eşim yok, ben de tutamıyorum hamilelikten yalan yok. Bugün sofra falan kurmadım 😁 kendime bir mısır patlattim, bir de portakal suyu. Dizi izliyorummm😬
Oh keyfine bak afiyet olsun😍

Back
X