Hadi yapalımmBayram bakımı yapmadık
.kız dur dur başını tersten kaşıma önce sıcak uzun duş sonra bantBonus ben gidiyorum banyoya burun bandı yapıştırcam saçıma bakım yapcam sonra dus alırım kaş bıyık hallederim manikür yapmıştım iki gün önce
Çok yorulmuşum çakıldım kaldım koltuğa kalkamadım. Çok bulaşık da yok ama üşeniyorumMutfaklar toplandı mı güzel hatunlar
Çay içeennnnEki Görüntüle 2847967
@samdan
@terliksuu
Bonus
@Aktif Lora
@musluk suyu
@pawlover
@merve_kapti
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Ayla-
@Limonsuzzcay
@Birtekefem
@nnnadal
Anka
@Suskunhanim
@BereliPenguen
@Elif2780
@klbk33
@Gonulmeyvesi
@74FRIDA
@McGrath
Bonus sen rüşur taşını denedin miGözenekler açılcak duşta ki bant daha iyi çeksin
Dur o zaman bidaha yapıştırıym ben hep öyle yapıyodum.kız dur dur başını tersten kaşıma önce sıcak uzun duş sonra bant
Perde programinin bu kadar uzun surmesi de şaşırtıcı on yikamali pamuklu ve 60 derece secilmis gibi. Benimki 400 devirde calisiyor perde programında, devrini ayarlayabilirsiniz bir dahakine. Ama.her sey birAyla- Ahtapot Anne kızlar ev buram buram hacı şakir kokuyor kafa yaptı bende galiba ahahhahahah sağolun varolun
Herşeyi baştan oku sabrın varsaPerde programinin bu kadar uzun surmesi de şaşırtıcı on yikamali pamuklu ve 60 derece secilmis gibi. Benimki 400 devirde calisiyor perde programında, devrini ayarlayabilirsiniz bir dahakine. Ama.her sey bir
yana neden perdeye bir sey olacağını düşündünüz
Aaa ben tülleri kaçırdımAyla- Ahtapot Anne kızlar ev buram buram hacı şakir kokuyor kafa yaptı bende galiba ahahhahahah sağolun varolun
Alevikooo onlarda tamammmAaa ben tülleri kaçırdım
Midem tutunca dünyam döndü
Hahaha bende yıkadım bikaç gün önce buram buram yumuşatıcı kokuyor benim ev halaAyla- Ahtapot Anne kızlar ev buram buram hacı şakir kokuyor kafa yaptı bende galiba ahahhahahah sağolun varolun
Benimki de 1 saat 15 dk ya da 1, saatti tam hatirlayamadim yarin yikayacagim insallahHerşeyi baştan oku sabrın varsabak neden korktuğumu bişey olacağını düşündüğümü anlarsın 2.17 dk 40 derece 800 devir benim bekoda. Ama ben düşürdüm 30 a 600 e perdeler nasıl temiz oldu ama bence 2 saatten az olmaz ya benimki tek renk beyazdı aşağısı temiz yapmazdı bence ahhaha
Hepsi tamam işlem başarılı, el birliğiyle jesin perdeleri hallettikAaa ben tülleri kaçırdım
Midem tutunca dünyam döndü
Sabah 2 saatte cacık olur perdeler diyordun amaHerşeyi baştan oku sabrın varsabak neden korktuğumu bişey olacağını düşündüğümü anlarsın 2.17 dk 40 derece 800 devir benim bekoda. Ama ben düşürdüm 30 a 600 e perdeler nasıl temiz oldu ama bence 2 saatten az olmaz ya benimki tek renk beyazdı aşağısı temiz yapmazdı bence ahhaha
Darısı evime dönünce benim yeni perdelerin başına:))Hepsi tamam işlem başarılı, el birliğiyle jesin perdeleri hallettik
Sen sıvıyı az koymuşsun korkmuşsun benim hacışakirin 2 saat köpüğü eksilmedi kızlar sakin demese kapağı açıp boşaltacaktımBenimki de 1 saat 15 dk ya da 1, saatti tam hatirlayamadim yarin yikayacagim insallahtüllere sivi deterjan koyup biraz da yanlislikla fazla.koyunca makinanin basinda bekleyip köpükler tasmaya başlayınca guzel bir film cevirmistim ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?