- 11 Nisan 2007
- 88.592
- 521.957
- 1.223
Artık çok geçAmaan boşver kurban öncesi yaparsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık çok geçAmaan boşver kurban öncesi yaparsın
Ne yaptın şimdi mi giriştin yoksaArtık çok geç
Ne yaptın şimdi mi giriştin yoksa
Yaz tabi hakkınBen de ramazana girmeden yıkadımyazmıştım gerçi
olsun bi daha yazayım dimi
ay bulaşık da yok onu da yazayım
bulaşık yok
![]()
Kimin selamı varBaktım sana selamı var
diğer odaları derken dinozor bonusben tüm evi bitirdiiiim
![]()
Neyyyy 1 yıl mıBen 1 yıl perde yıkamam ilişmesin kümse bana
üç ayda bir yıkanır perdeBen daha fazla dayanamıyorum yarın diyorum. Nego pazartesi diyor
Kimin selamı var
Neyyyy 1 yıl mıüç ayda bir yıkanır perde
![]()
Ben yıkamıycam hacıBen daha fazla dayanamıyorum yarın diyorum. Nego pazartesi diyor![]()
Taam yarın mı yaniBen daha fazla dayanamıyorum yarın diyorum. Nego pazartesi diyor![]()
Canın çeker sonraBen yıkamıycam hacı![]()
Yarın köy bağımlısını kesip doğramazsam yarın inşTaam yarın mı yani
Her mevsim geçişinde iner takılır o perde
Her mevsim geçişinde iner takılır o perde
Sarı çizmeli mehmet ağaKimin selamı var
Neyyyy 1 yıl mıüç ayda bir yıkanır perde
![]()
Sarı çizmeli mehmet ağa
Yok valla hiiiiiiiiç işim olmaz ben senede bir yıkarım yıpranır başına iş gelir çekemem zaten iki tanenin kornişi düşmüştü uğraştım onunla bide![]()
Temiz yavrum temiz.Safiye miyim ben temizi bir daha yıkıyımCanın çeker sonra![]()
Sarı çizmeli mehmet ağa
Yok valla hiiiiiiiiç işim olmaz ben senede bir yıkarım yıpranır başına iş gelir çekemem zaten iki tanenin kornişi düşmüştü uğraştım onunla bide![]()

Sonra negooo bunların dipleri gri oldu yetiş demeAma olmadı nego en son geçen yıl nisanda yıkadı teyzem inan az bi dipler kötü olmuştu oda çıktı tertemiz olduSonra negooo bunların dipleri gri oldu yetiş deme
![]()
Pislenmemiş bonus dün baktım hafif renk atmıştı diplerde sadeceYaz kış olsun bari dipler çok pislenir sonra
Pislenmemiş bonus dün baktım hafif renk atmıştı diplerde sadeceperdeler benden yana bence
![]()
doğalgaz yanmir mi orda? Nere gidiyo onun isi?