Bezirgan oynasan geçmezdi ama vezirganda geçer benceÇocuklarla vezirgan oynasam can sıkıntım geçer mi acaba
Yok artık ya kim uğraşır onla ahahhahaha ülen ben 2. Üyelik alsam o kadar ben benim ki 3. Mesajda kesin jes bu derlerYeni üyelik alıp alıp sanki tanımıyormuşuz gibi yapanlar var
Yok artık ya kim uğraşır onla ahahhahaha ülen ben 2. Üyelik alsam o kadar ben benim ki 3. Mesajda kesin jes bu derler
Kendini akıllı zanneden çokYok artık ya kim uğraşır onla ahahhahaha ülen ben 2. Üyelik alsam o kadar ben benim ki 3. Mesajda kesin jes bu derler
Bonus mübarek insan tercümanın var mı ? Bu nasıl cümle allah içinSen sen olanda başka üyelik olmuyor işte bir başkası varsa senden içeri o vakit yeni üyelik
İçin dışın bir sahte üyeliğe ihtiyacın yok diyorBonus mübarek insan tercümanın var mı ? Bu nasıl cümle allah için
Bu ne kardeşim ya zebani gibi azıcık saf ol azıcık gözün kapalı olsun azıcık mantaklığa müsaade etKendini akıllı zanneden çok
Yer mi anadolu çooocuğu
Değişik stilleri var demek kiİçin dışın bir sahte üyeliğe ihtiyacın yok diyor
İltifatın için tişikkirlirrrBu ne kardeşim ya zebani gibi azıcık saf ol azıcık gözün kapalı olsun azıcık mantaklığa müsaade et
Ecel gibi valla bu kadınla ömür geçmez he
He kendi başına mı yazdın 10 sayfaKardeşim bu ne ya nerde bu topiğin fertleri
Kime konuşuyorum ben alooooo
Ben 10 sayfa mı yazmışımHe kendi başına mı yazdın 10 sayfa
Bi kaldığım sayfaya baktım bi son mesaja 10 sayfa varBen 10 sayfa mı yazmışım
Baklava sevmem benKeşke bu bayram bizde de ev baklavası olsaydı offff
Kitap okumaya kaçtımKardeşim bu ne ya nerde bu topiğin fertleri
Kime konuşuyorum ben alooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?