Yoo kapılmıyorsun,benim için mesele bir şey yemeden durulan kısım değil.Serbest olan yeme kısmında çok yememAslında bir yerden sonra oruç psikolojisine kapılıyorsun
İşte bende aynıyım ya hrp ya hiç.O yüzden de amaaan yedim zaten demem en büyük hatam.Vermek istiyorum,yürüyüşe başlarsam ardı da gelir inşaallahOlursa battı balık yan gider moduna girmemek hedefim bakalım%100 uyum istiyorum ufacık bi bozulmada bütün gemileri yakıyorum. Bu sefer elimden geldiği kadar dicem bakalım nolcak
Aynen sabah güneşle beraber çıkacağım ben de yürüyüşe inşallah yarından itibaren. Bu gün gidecektim de güneşle uyuyunca gidemedimİşte bende aynıyım ya hrp ya hiç.O yüzden de amaaan yedim zaten demem en büyük hatam.Vermek istiyorum,yürüyüşe başlarsam ardı da gelir inşaallah
Tüm dolap içlerine giren kutular canım.Hangi kutular canım?
Bunu arife günü çarşıda okumuştum bir daha girememisimsenin yazdığını görmeden menüyü görünce kim bu Konyalı demiştim
Ayy şöyle bı manzaram olsa
Onların hepsini gündüzleri yiyeceğiz 18 den sonra bozar
Yok pazar günü başlıyoruzBayramda da mıofff
Ha iyi o zaman bugün yarın daha yiyelim diyecem ama ben 2 gün önceki kilomdan 1 kilo fazla geldim 2 gün daha yersem yine 1 gelecekYok pazar günü başlıyoruzbayramda yediklerin kilo yapmıyor vücut ona göre ayarlıyor kendini
Yok pazar günü başlıyoruzbayramda yediklerin kilo yapmıyor vücut ona göre ayarlıyor kendini
Bu diyeti diğerlerinden ayıran en büyük özellik pazartesi başlamaması zaten
Allah seni iyi etsin reklam arası dizi gibi bu ne tatlı arası iş yapmışsın resmenNaptım bugün
Ev topladım
Tatlı yedim
Mıtfak topladım
Tatlı yedim
Ev süpürdüm
Tatlı yedim
Balkonu süpürdüm sildim
Tatlı yedim
Çiçekleri suladım
Kitap okudum
Tatlı yedim
Tatlıyı boşalttım
bi arada banyoyu toparlıyodum
Gerisini hatırlamıyorum
Bitti mi bari tatlıNaptım bugün
Ev topladım
Tatlı yedim
Mıtfak topladım
Tatlı yedim
Ev süpürdüm
Tatlı yedim
Balkonu süpürdüm sildim
Tatlı yedim
Çiçekleri suladım
Kitap okudum
Tatlı yedim
Tatlıyı boşalttım
bi arada banyoyu toparlıyodum
Gerisini hatırlamıyorum
Hayırlı akşamlarHayırlı akşamlar kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?