- 13 Ağustos 2020
- 15.802
- 89.775
- 598
- 33
sabah her tülü çekişimde aklıma geliyosun iyi iz bıraktınGünaydın yoldaşlarbeni unutmayın diye bu bir hatırlatma mesajıdır
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sabah her tülü çekişimde aklıma geliyosun iyi iz bıraktınGünaydın yoldaşlarbeni unutmayın diye bu bir hatırlatma mesajıdır
![]()
Lora sabahları tül çekerken geliyorum allahtansabah her tülü çekişimde aklıma geliyosun iyi iz bıraktın![]()
Günaydın canım ☺
Benim de içim bu sabah horoz sesi çıkarıp seni uyandıran yavruna açıldı vallaGünaydın canım ☺
Bonus la sen ne güzel şeyler paylaşıyorsunuz ya içimiz açılıyor![]()
Yirim seni yaaBenim de içim bu sabah horoz sesi çıkarıp seni uyandıran yavruna açıldı valla![]()
Hayırlı öğlenler
İlk defa gördüm çok güzellerGünaydınnnn güzel hatunlar bakın kaktüslerim açtıEki Görüntüle 2849570
Benimde yok. Ben makarna yapacağım yanına da salataBugün ne yemek yapacaksınız bacılar ? Benim yemek yapasım yok sanırsam
Vay masallahhh ya kesinlikle sana zahmet olmayacaksa ayrıntı istiyorum. Hangi kaktüs bu ? Yerli mi ithal mi ? Ne kullandın? Nasıl baktın ? Heyecan yaptım yeminle yaGünaydınnnn güzel hatunlar bakın kaktüslerim açtıEki Görüntüle 2849570
Kahvaltıda tost yedik arife günü aldığımız ekmek iyice bayatlayınca dünden biraz makarna var aslında Menemen yapayım yanına yeter şu Aralar hiç yemek yapasım gelmiyorBenimde yok. Ben makarna yapacağım yanına da salataya da tost kahvaltılık vs
Bende öyleyim bilmiyorum canım da istemiyor fikir de bulamıyorum sanırımKahvaltıda tost yedik arife günü aldığımız ekmek iyice bayatlayınca dünden biraz makarna var aslında Menemen yapayım yanına yeter şu Aralar hiç yemek yapasım gelmiyor
Aynen valla havalar da ısındı ya yağlı filan ağır geliyor cacık içesim geliyor sürekliBende öyleyim bilmiyorum canım da istemiyor fikir de bulamıyorum sanırım
Makarna yanına menemen bide söğüş yap tamam oldu bitti
Al benden de o kadarBugün ne yemek yapacaksınız bacılar ? Benim yemek yapasım yok sanırsam
Bak ben napiyorum çok iyi oluyorAynen valla havalar da ısındı ya yağlı filan ağır geliyor cacık içesim geliyor sürekli
Fazla olur sadece patates yemeği salata ya da cacık yapAl benden de o kadardünden biraz bulgur pilavı var yanına patates yemeği ve çorba yaparım sanırım.
SüperBak ben napiyorum çok iyi oluyor
Naneli sodalı ayran offf ferah ferah miss
Ooo karpuz bide ezine peyniri al ye ekmeksiz valla bende başka şey aramam bu ikisi olsaSüperKarpuz peynir cacık bana kalsa bunlarla günü geçireceğim de ev ahalisi malum olmuyor