- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Geçmiş olsun. Rabbim şifa versinDun ki buzdolabi gorevini yaptim iyi oldu
Bugun gorevi yeni gordum. Ilerki gunlerde yaparim ins. Bu ara gozumle ilgili bir slklntl yasiyorum dr falan derken cok giremedim buraya. Ama takipteyim ve gordukce yapiyorum gorevleri
Çok geçmiş olsunDun ki buzdolabi gorevini yaptim iyi oldu
Bugun gorevi yeni gordum. Ilerki gunlerde yaparim ins. Bu ara gozumle ilgili bir slklntl yasiyorum dr falan derken cok giremedim buraya. Ama takipteyim ve gordukce yapiyorum gorevleri
Sağol canım, iyi fikir aklıma gelmedi hiç, bugün hemen yapayım özel çorbamdanhepinize geçmiş olmuş hanımlar. Çoklu alıntı işini bir türlü beceremedim, böyle yazmak da ziyarete gitmek yerine telefonla aramış gibi hissettirdi bana. İlikli kemik suyu kaynatıp için bağışıklığı güçlendirir.
Teşekkürler4 Ekim Ödevi
Kanepe altı temizlemek, düzenlemek. Alternatif ödev : Baharatlıkları temizlemek.
Manevi ödev : Bugün cuma, akraba ziyareti yapalım, yapamıyorsak arayıp hak hatır soralım.
@malii
yorgun anneanne
Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
Psikolojik Deliii
beybisi35
C Cay6
I inessa armand
H hasbeenandgone
Kumral Ada Mavi Tuna
kk birinci noteri
Handandandan
Limonsuzzcay
Faunaa
ladymadyninablasi
Gonulmeyvesi
1 1mirac
K klbk33
Casper25
Jawlensky
L Libas7
Lavinya Lavinya
E enenisa
Eymenliakifli
Efser
W wisne83
Nur1835
Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim canım yaa.Geçmiş olsun canım
Salgın cok. Dikkat edin de bebise geçmesinTeşekkür ederim canım yaa.
Büyük kızım okula başladığından beri ailecek düzelemedik
O da hasta. Antibiyotik başladı doktor.Salgın cok. Dikkat edin de bebise geçmesin
Kaç aylık ya da yaşında? Çok çok geçmiş olsun hepinize en çok da bebise bebeklerin hastalığı çok zor oluyorO da hasta. Antibiyotik başladı doktor.
11 aylık, diş de çıkarıyor. O yüzden de çok hassas.Kaç aylık ya da yaşında? Çok çok geçmiş olsun hepinize en çok da bebise bebeklerin hastalığı çok zor oluyor
Tamam canım çok geçmiş olsun
Ah kuzum. Çabuk atlatır inşaallah11 aylık, diş de çıkarıyor. O yüzden de çok hassas.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?