Düzenli Evimiz & Hayatımız

Dun ki buzdolabi gorevini yaptim iyi oldu

Bugun gorevi yeni gordum. Ilerki gunlerde yaparim ins. Bu ara gozumle ilgili bir slklntl yasiyorum dr falan derken cok giremedim buraya. Ama takipteyim ve gordukce yapiyorum gorevleri
Geçmiş olsun. Rabbim şifa versin

Herkese iyi geceler kızlar.
Birinci ödevimi yapamadım.
Saat 4 te hastaneden geldim.
İkinci ödev ise karanfilli çay ile beraber belgesel seyrediyorum.
Sonra da güzel bir uyku diliyorum Allah'tan

hepinize geçmiş olmuş hanımlar. Çoklu alıntı işini bir türlü beceremedim, böyle yazmak da ziyarete gitmek yerine telefonla aramış gibi hissettirdi bana . İlikli kemik suyu kaynatıp için bağışıklığı güçlendirir.

Dun ki buzdolabi gorevini yaptim iyi oldu

Bugun gorevi yeni gordum. Ilerki gunlerde yaparim ins. Bu ara gozumle ilgili bir slklntl yasiyorum dr falan derken cok giremedim buraya. Ama takipteyim ve gordukce yapiyorum gorevleri
Çok geçmiş olsun
Sağol canım, iyi fikir aklıma gelmedi hiç, bugün hemen yapayım özel çorbamdan

Selam hanımlar.
Dünden beri cok halsizim.kolum kalkmiyo.hasta değilim ama böyle tuhaf bı tatsızlık var üstümde.iki gün cok bişey yapamadım.ev yine cok dağıldı.kendimi kaldirabilirsem önce evi toparlayıp sonrada silip supurmem lazim.kanepe altlarına girmiycem bugün çünkü pazartesi abla gelicek temizlik için oraları ona birakicam ama baharatlik güzel alternatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…