Düzenli Evimiz & Hayatımız

geçmiş olsun

Teşekkür ederim
Tahmin ettim. Dün söylemiştin midem rahatsız diye.
Muhtemelen üşüttün. Çok geçmiş olsun. Bu aralar hepimizin bağışıklığı düştü.

selam dünkü ödev tamam
bu günün ödevi zaten yatak odasına
temizliyorum silerim kapısını
dün neler yaptım 2 petek kombi koridorun duvarı buz dolabı birde
banyoda giderler tıkanmıştı tabi benim
banyodan tamir etiler havalandırmadan
banyo batı temizledim bulaşık makinesi çalıştırıldı toz bezleri yıkandı yemek yapıldı

Sana da gecmis olsun o zaman. Dünyanın isi cikmis sana .

Cok sukur benim kiz tamamen iyilesti. Artik topikte aktif olacagim yine :) Bugunun odevini yapacagim. Hazir esim izinliyken kuafore gidecegim kiza o bakacak. Aksam da bir dip kose temizlik yapmam lazim. 1 haftadir kizla ilgilenmekten evi saldik.

Cok sukur benim kiz tamamen iyilesti. Artik topikte aktif olacagim yine :) Bugunun odevini yapacagim. Hazir esim izinliyken kuafore gidecegim kiza o bakacak. Aksam da bir dip kose temizlik yapmam lazim. 1 haftadir kizla ilgilenmekten evi saldik.
Boşverrrr canları sağ olsun, ev hallolur.
Diyene bak

Çok geçmiş olsun

Buaralar nedense gündüz pek bişey yapamıyorum hanımlar. Hem içimden gelmiyor hemde Başım dönüyor sürekli gündüz daha ağır,akşam daha iyi hissediyorum. Akşamları temizliyorm evi . Zaten uyku tutmuyor en az iki'ye kadar
Bugün süpürdüm sildim yemek yaptım bulaşıkları topladım.
Akşam makineye çamaşır aticam,
Kuruyanlari toplayıp yenisini sericem
Mutfağı ve Banyoyu temizliycem ödevi yapicam

Nazar değdi efoma sana misafir ağırlamayı yasaklıyorum

Dun ki buzdolabi gorevini yaptim iyi oldu

Bugun gorevi yeni gordum. Ilerki gunlerde yaparim ins. Bu ara gozumle ilgili bir slklntl yasiyorum dr falan derken cok giremedim buraya. Ama takipteyim ve gordukce yapiyorum gorevleri

İkincisini işte yaptım ilkini sabah yaparım artık canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…